Typ Topgal batohu do 1.třídy, aby vydržel

210
14.1.14 21:44

Jaký typ Topgal do 1.třídy aby vydržel?

Holky, porďte, kdo máte už zkušenost: vybíráme batoh do 1.třídy, bude k narozkám. Chtěla jsem Topgal, ale nevím, jaký typ vybrat - synovi se nejvíc líbí a říká, že mu při ozkoušení nejlíp sedí CHI653 - to je ten 3komorový + ještě vepředu 2 kapsy nad sebou. Ale bojím se toho velkýho množství kapes, že bude pořád něco hledat (znám sama, když má kabelka / batoh moc kapes, nevím, kde co mám a pořád něco hledám). Na druhou stranu např. ty jednokomorové určené pro prvňáčky (pro kluky je hnědý s dinosaurem) - bojím se, že mu např. už ve 3.třídě bude nedostačující. Ty batohy mi přijdou fakt dost drahý, tak bych ráda, aby synovi funkčně / prostorově vydržel co nejdéle. Navíc budu kupovat pak ještě i batoh pro dceru - je mi jasný, že klučičí barvu po bráchovi odmítne (a unisex mi přijdou pro malé děti neatraktivní, ten odmítnou oba). Poraďte, kdo máte už většího školáka - zkušenosti. Např. ty větší si zase mamky někde v diskusi chválily, že se tam dětem vejde i dělocvik = nemusí nosit nic v ruce.
Do jak velkého Topgalu mám investovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
14.1.14 21:49
@Petan píše:
Holky, porďte, kdo máte už zkušenost: vybíráme batoh do 1.třídy, bude k narozkám. Chtěla jsem Topgal, ale nevím, jaký typ vybrat - synovi se nejvíc líbí a říká, že mu při ozkoušení nejlíp sedí CHI653 - to je ten 3komorový + ještě vepředu 2 kapsy nad sebou. Ale bojím se toho velkýho množství kapes, že bude pořád něco hledat (znám sama, když má kabelka / batoh moc kapes, nevím, kde co mám a pořád něco hledám). Na druhou stranu např. ty jednokomorové určené pro prvňáčky (pro kluky je hnědý s dinosaurem) - bojím se, že mu např. už ve 3.třídě bude nedostačující. Ty batohy mi přijdou fakt dost drahý, tak bych ráda, aby synovi funkčně / prostorově vydržel co nejdéle. Navíc budu kupovat pak ještě i batoh pro dceru - je mi jasný, že klučičí barvu po bráchovi odmítne (a unisex mi přijdou pro malé děti neatraktivní, ten odmítnou oba). Poraďte, kdo máte už většího školáka - zkušenosti. Např. ty větší si zase mamky někde v diskusi chválily, že se tam dětem vejde i dělocvik = nemusí nosit nic v ruce.

v topgalu jedu se starším od první třídy - ted už je na SŠ
no moje rada je počítat s jedním batohem pro první až druhou třídu, a další jsme měli na konec prvního stupně, pak studentský na druhý stupeň a SŠ
co se velikosti týká tak jsem se držela doporučení na stránkách topgalu, u každýho batůžku maí napsáno pro kterou třídu se to doporučuje..
jinak batohu nebylo nikdy nic, jsme spokojeni, ta investice se vyplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
14.1.14 21:51

http://www.topgal.cz/…lni/nun-201/?… dcera má tehnle, šla s ním už do první, teď je ve druhé a určitě ještě pár let vydrží, Místa tam je dost, nic se jí neplete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
14.1.14 21:59

Nojo, jenže ten náš divoch bude asi roztržitější než většina holčiček… Navíc ho právě na „bezobrázkový“ těžko nalákám, tyhle baťohy jsou v porovnání s různými variantami motorky - dinosauři - spidermani atp pro malé děti dost neatraktivní… A pokud jde o doporučení Topgalu - oni označují jako vhodné pro malé školáky od 1.třídy i ty „mnohakomorové / mnohakapsové“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
14.1.14 22:00

Syn má taky Topgal od první třídy a je pravda, že jsme ho ob dva roky obměňovali. Teď je v 8.třídě a má už ho třetí rok. Na první třídu bych opravdu koupila ten jednokomorový, protože do třetí už mu nevydrží. Děcka ho strašně rychle obouchají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
14.1.14 22:18

Tak holka je ve druhý třídě a od první má tenhle: http://www.zbozi.cz/…cnik-zdarma/
Jediný, co je na něm blbýho je, že se prodřela ta boční síťka na flašku. Jinak je jako novej.
Má sice tři komory, ale určitě v něm nic nehledá. V první komoře má svačinu, ve druhý klíče od skříňky, pláštěnku na batoh a občas tam nosí přezůvky, když jde na výtvarku. V tý největší komoře má všechno učení. Takže při vyučování rozepíná prakticky jenom jenom jeden zip.
Mladší holka jde do školy v září a určitě půjdem znovu do Topgalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.1.14 22:18
@Petan píše:
Nojo, jenže ten náš divoch bude asi roztržitější než většina holčiček… Navíc ho právě na „bezobrázkový“ těžko nalákám, tyhle baťohy jsou v porovnání s různými variantami motorky - dinosauři - spidermani atp pro malé děti dost neatraktivní… A pokud jde o doporučení Topgalu - oni označují jako vhodné pro malé školáky od 1.třídy i ty „mnohakomorové / mnohakapsové“

dobře ale ty si můžeš vybrat.. já bych brala na první druhou třídu ten s obrázkem - třetí až pátou bude mít víc věcí tak větší a od druhého stupně už studentskej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
14.1.14 22:19

Já koupila CHI 657

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
15.1.14 14:04

Ahoj, syn je teď v 1.třídě, má Topgal CHI 600,taky si ho sám vybral, prostě se mu líbil, tak ho má. V přední kapse dole má svačinu, v horní čip do jídelny, pláštěnku k batohu.Pak do největší komory dává velké desky, do další penál. Zatim vypadá jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.2.14 13:33
@Petan píše:

Z toho, co jsem o batohách Topgal slyšela, tak bych ti doporučila:
Pro kluka : NUN 200
CHI 601
EFI 120
Pro holku: CHI 166
Topgal CHI 173 I Violet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
5.2.14 14:48

Jestli už není pozdě… :-) Syn má ten „bagříkový“ - 2 kapsy ve předu nad sebou. Od první třídy, teď je ve třetí a batoh v pohodě, právě uvažuju, že s ním vydrží až do 4.. batoh je jako nový, jediné, co se trhlo je ta pogumovaná ručka. A musím říct, že se s ním taky nemazlí. Kapsy mu vyhovují v tom, že do té spodní přední se akorát vleze svačinový box.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.2.14 21:01

Http://www. topgal. cz/…lni/nun-201/?… dcera má tento. Je v první třídě a naprostá spokojenost. Syn je na gymnáziu a má také topgal a neměnila bych. Jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.6.14 15:28

Ahoj holky prosím o radu. :mrgreen: Malý si vybral tenhle batoh, tak mě zajímá jak jste nebo jak jsou vaše dítka spokojení.
Moc děkuji
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
3.6.14 19:59

@Mišička63 My budeme kupovat podobný do první třídy a to tento: http://www.kartonpp.cz/img.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.6.14 20:26

@zuuzka Chtěla jsem aby měl od tobgalu, ale tam se mu žádnej nechce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie