Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No a co ti dal jako darek…? Možná něco v podobném stylu…
Jaké má koníčky?
Já bych zvolila něco praktického a chlapského… například koženou peněženku.
Taky bych souhlasila s večeří, kdo by se rád nenajedl někde, kam by sám od sebe nezašel…dobrou kávu, pokud je milcem kávy, lístek do divadla, pokud je milovníkem kultury, knihu, pokud rád čte, je toho mraky, ale těžko říct, ty ho znáš
v tomhle věku jsem zastáncem spíš zážitkových dárků, šedesátníka na plyšový srdce neutáhneš.
Nějakou erotickou pomůcku? Pokud vztah udržujete za tímto účelem.
Plyšáka do auta
Ne to bych fakt nedělala
. Nějakou knihu, klidně předplatné na nějaký časopis jako je Epocha, History atd.. většinu můžů to zajímá a zase tak osobní to není ![]()
@1Luca No já je jednou dala bývalému (bylo mu asi 33) jen tak z recese a on byl vyloženě nadšený, že prý na chatu na horách budou super
Tak mi provokace nevyšla a rozejít se nechtěl.
Prosím z pochopitelných důvodů o zachování anonymity. Měla jsem před 3 lety dlouhodobý vztah se ženatým mužem, poté jsme se na čas odloučili, ale nyní mne opět vyhledal, jeho manželství je již dávno nefunkční, co už bylo i za našeho vztahu, ale zlepšení nenastalo, spíše naopak. Ale k věci - koupil mi dárek k vánocům a mně nic nenapadá, co koupit jemu. Se svou ženou pouze bydlí vedle sebe, ale nicméně se vzájemně neprovokují, tak to nemůže být něco, co je " vidět ". Jeho žena má také přítele, ale dodržují doma určitá pravidla slušnosti. Oběma jim je již přes 60 let. Plyšák mi přijde v jeho věku poněkud infantilní. Napadá mně možná přívěsek na klíče jeho značky auta, ale to mi přijde také bez nápadu a takové fádní. Nenapadne něco někoho? Díky.