Jaký vláček s kolejemi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
13.10.21 15:44
@sakota píše:
@Hoa Mai @Kriss Tina Diky, ja mam Duplo zafixovany jako lego rpo deti do tri let, ale jetsli rikate, ze vlak zabavi i starsi, tak je to asi jasny!

hraju si i ja, koupili jsme na bazaru a i s extra kolejemi :palec:
omluv binec, jsme nemocny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.10.21 15:46
@korneli píše:
My měly jen klasické dřevěné a přežily jen ty koleje. Vláčků na baterie a nabíječky přežily vždy jen pár již, pak to kluci stihli a bylo po ježdění. A to jich měly.. Nevon6jak vydrží lego mašinky.

taky mame vsechny vlaky strzene, tak jsem koupila to Duplo, ktery se ovlada prave tim tahanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
13.10.21 16:23

Syn má dřevěné vláčkodráhy z Ikea, Woody, Playtive, Bigjigs i Maxim a také Lego Duplo. Z Lega se ještě nic nerozbilo, ale z těch dřevěných už několik mašinek ano. Pokud chcete investovat do dražších, tak krásné jsou Brio dřevěné nebo plastové Mašinka Thomas (tu jsem viděla na videích z Japonska). Jsme v tom za hodně tisíc a na Vánoce budou další. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
14.10.21 19:46

Elektronicke vlacky Brio, Lidl je trochu sunt - hned se nam rozbily a zdaleka nejsou tak rychle s silne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
23.10.21 01:00

Super jsou ty drevene. Jsou jak pro nejmensi, tak i vetsi deti. Libi se mi, ze se dá dokoupit prakticky cokoliv… např. funkcni zel. prejezd, točna pro vlaky.
Vlastne se da dokoupit i vlak na ovladani - sviti, houká… ty jsou za mě top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí