Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, poraďte mi prosím, jaký by byl dobrý kočárek do velkoměsta Slaný
. Nějaký, kterej neskolej kachličky na náměstí nebo vejlet do přírody, občasný nákupy po Praze
. Děkuju všem za rady ![]()
Gesslein F6. Do terénu má ve výbavě 4 velký odpružený kola, do města a nákupáku má vyměnitelnou přední nápravu za otočný kolečka.
MMartina1 píše:
Gesslein F6. Do terénu má ve výbavě 4 velký odpružený kola, do města a nákupáku má vyměnitelnou přední nápravu za otočný kolečka.
Děkuji, nevypadá špatně ![]()
Jééé, Slaný kousek od Kladna?Tak jsem rodila
My měli Izacco Z3 a předrkocalo to i ty vaše kostky na náměstí
Ale doporučovala bych velký nafukovací kola.My měli nízkoprofilový a ač nafukovací,tak mi přišlo, že občas to víc drncalo a nejelo se v terénu tak dobře.
taky mám gesslein F6 je to super kočárek…
a pokud je drahý pro vás, doporučuju třeba z druhé ruky, raději tento než ty polské šmuky, je fakt úžasnej
já hledala kočárek 3 měsíce, četla recenze, hodnotila, atd. každej den a nelituju, vybrala jsem to, po čem jsem toužila , má všechno co má mít!!
A nějakou představu máš? Dneska je takový výběr, že jde z toho hlava kolem. Zkus si nejdřív ujasnit, co by tvůj kočárek měl mít, jaká kolečka, sezení, kolik kol, kolik by měl max. stát, a podle toho vybírat.
PajaDee píše:MMartina1 píše:Děkuji, nevypadá špatně
podle mě je to nejvychytanější kočár na trhu. Kdybych si měla kupovat nový, tak jdu do něho. Odvětraná stříška, přehazovací rukojeť (odpadá starost s různými slunečními clonami), polohování sporťáku do lehu, mega velká překlopná bouda, odpružení. Všechno co bych určitě využila.
Tak na kachličky a jakýkoliv terén - klasickej houpací nebo aspon dostatečně odpruženej a velká nafukovací kola. Do Prahy tím pádem odlehčenej nejlépe ALU (hliníkovej) Já bych doporučila kvalitní. Značku třeba Inglesinu. jsou i levnější značky.
Já mám x-lander XA. čtyři nafukovací kola, přední plně otočný s možností aretace, velký nákupní košík. jen je nevýhoda že je malá korbička, ale to mo nevadí, protože rodím na konci ledna a během téhle zimy půjde Mates s fusakem do korby dobře a příští rok už bude ve sporťáku
paola white píše:
Já mám x-lander XA. čtyři nafukovací kola, přední plně otočný s možností aretace, velký nákupní košík. jen je nevýhoda že je malá korbička, ale to mo nevadí, protože rodím na konci ledna a během téhle zimy půjde Mates s fusakem do korby dobře a příští rok už bude ve sporťáku
ja mam taky Xlander a jse s nim nadmiru spokojena, nevrze, porad je jako novej, barva nesisuje atd.....korbicka je sice mensi..jsou nam necely 4 mesice a uz se tam ted v zime skoro nevejdem..ale co..tak pujde do sportaku …
Měla jsem různý terén i různé kočárky
Buzz
speedy
x-lander
moon s6
hoco
deltim.
Určitě do všechn terénů byl výborný speedy,je to ale trojkolka.
Tak mě se X-lander,vyšisoval,začla padat brzda a cvakal.Korbu má malou,nejde do úplného lehu ani sedu,málo odpružený a byl tvrdý.Už nikdy víc.
Mutsy Urban rider. Jezdím s ním jak v terénu, tak na náměstí ve Slaném ![]()
AliceP píše:paola white píše:ja mam taky Xlander a jse s nim nadmiru spokojena, nevrze, porad je jako novej, barva nesisuje atd.....korbicka je sice mensi..jsou nam necely 4 mesice a uz se tam ted v zime skoro nevejdem..ale co..tak pujde do sportaku …
Tak on uz se narodil docela velky. My mame taky tenhle xlander, do korby se taky za chvili nevejdeme. Od kdy muze miminko do sportaku? Nebo to je jedno?