Jaký kočárek vybrat do města?

201
8.12.11 22:33

Jaký vybrat kočárek?

Ahoj maminky, poraďte mi prosím, jaký by byl dobrý kočárek do velkoměsta Slaný :D. Nějaký, kterej neskolej kachličky na náměstí nebo vejlet do přírody, občasný nákupy po Praze :nevim: . Děkuju všem za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
8.12.11 22:34

Gesslein F6. Do terénu má ve výbavě 4 velký odpružený kola, do města a nákupáku má vyměnitelnou přední nápravu za otočný kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
8.12.11 22:35
MMartina1 píše:
Gesslein F6. Do terénu má ve výbavě 4 velký odpružený kola, do města a nákupáku má vyměnitelnou přední nápravu za otočný kolečka.

Děkuji, nevypadá špatně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.12.11 22:39

Jééé, Slaný kousek od Kladna?Tak jsem rodila :) My měli Izacco Z3 a předrkocalo to i ty vaše kostky na náměstí :) Ale doporučovala bych velký nafukovací kola.My měli nízkoprofilový a ač nafukovací,tak mi přišlo, že občas to víc drncalo a nejelo se v terénu tak dobře.

• Citovat
  • Upravit
1638
8.12.11 22:40

taky mám gesslein F6 je to super kočárek…
a pokud je drahý pro vás, doporučuju třeba z druhé ruky, raději tento než ty polské šmuky, je fakt úžasnej
já hledala kočárek 3 měsíce, četla recenze, hodnotila, atd. každej den a nelituju, vybrala jsem to, po čem jsem toužila , má všechno co má mít!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
8.12.11 22:41

A nějakou představu máš? Dneska je takový výběr, že jde z toho hlava kolem. Zkus si nejdřív ujasnit, co by tvůj kočárek měl mít, jaká kolečka, sezení, kolik kol, kolik by měl max. stát, a podle toho vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
PajaDee píše:
MMartina1 píše:
Děkuji, nevypadá špatně :)

podle mě je to nejvychytanější kočár na trhu. Kdybych si měla kupovat nový, tak jdu do něho. Odvětraná stříška, přehazovací rukojeť (odpadá starost s různými slunečními clonami), polohování sporťáku do lehu, mega velká překlopná bouda, odpružení. Všechno co bych určitě využila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598

Tak na kachličky a jakýkoliv terén - klasickej houpací nebo aspon dostatečně odpruženej a velká nafukovací kola. Do Prahy tím pádem odlehčenej nejlépe ALU (hliníkovej) Já bych doporučila kvalitní. Značku třeba Inglesinu. jsou i levnější značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.12.11 22:42

Já mám x-lander XA. čtyři nafukovací kola, přední plně otočný s možností aretace, velký nákupní košík. jen je nevýhoda že je malá korbička, ale to mo nevadí, protože rodím na konci ledna a během téhle zimy půjde Mates s fusakem do korby dobře a příští rok už bude ve sporťáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
8.12.11 22:53
paola white píše:
Já mám x-lander XA. čtyři nafukovací kola, přední plně otočný s možností aretace, velký nákupní košík. jen je nevýhoda že je malá korbička, ale to mo nevadí, protože rodím na konci ledna a během téhle zimy půjde Mates s fusakem do korby dobře a příští rok už bude ve sporťáku

ja mam taky Xlander a jse s nim nadmiru spokojena, nevrze, porad je jako novej, barva nesisuje atd.....korbicka je sice mensi..jsou nam necely 4 mesice a uz se tam ted v zime skoro nevejdem..ale co..tak pujde do sportaku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
8.12.11 22:56

Měla jsem různý terén i různé kočárky

Buzz
speedy
x-lander
moon s6
hoco
deltim.
Určitě do všechn terénů byl výborný speedy,je to ale trojkolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.12.11 22:56

V Travel.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
8.12.11 22:57

Tak mě se X-lander,vyšisoval,začla padat brzda a cvakal.Korbu má malou,nejde do úplného lehu ani sedu,málo odpružený a byl tvrdý.Už nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.12.11 23:22

Mutsy Urban rider. Jezdím s ním jak v terénu, tak na náměstí ve Slaném :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
8.12.11 23:32
AliceP píše:
paola white píše:
ja mam taky Xlander a jse s nim nadmiru spokojena, nevrze, porad je jako novej, barva nesisuje atd.....korbicka je sice mensi..jsou nam necely 4 mesice a uz se tam ted v zime skoro nevejdem..ale co..tak pujde do sportaku …

Tak on uz se narodil docela velky. My mame taky tenhle xlander, do korby se taky za chvili nevejdeme. Od kdy muze miminko do sportaku? Nebo to je jedno?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure