Kapky Sab Simplex - lepší prdíky nebo žádné?

83
8.12.11 19:24

Sab Simplex - lepší prdíky nebo žádné?

Hezký večer všem,

chtěla jsem se zeptat na zkušenost s kapkami Sab Simplex - mám je pro 5ti týdenní dceru, požíváme je cca týden a prdí snadněji.
Ty lepší prdíky můžou být ale výsledkem nošení abdukční peřinky, kterou má 4 dny.

Chci se tedy zeptat,zda když jste dávaly kapky, šly prdíky snadněji ven, nebo nebyly žádné?
Nerada bych ji cpala kapkama, když jí třeba pomáhá ta dečka.

Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
8.12.11 19:27

ano, prdíky jsou, ale jdou lehčeji ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
8.12.11 19:27

Já bych řekla, že ta abdukční peřinka spíše funguje proti prdění, protože se mimčo nemůže hýbat a kopat nožkama … ale to je jen můj laický pocit.
Já jsem synovi SAB dávala a určitě mu hodně pomáhal. Pak, když se začal více hýbat, jsem snižovala dávky (třeba jen ob jídlo) a nakonec jsme přestali úplně a už to byl schopen rozhýbat sám.

Dcerka problémy neměla vůbec, takže jsme nedávali nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
8.12.11 19:29

Nám teda tyto kapky vůbec nepomohli, kluk po nich řval ještě víc, tak jsme nakonec změnili mléko a šlo to i bez kapek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.12.11 19:33

Příspěvek upraven 26.04.16 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
8.12.11 19:34

Kapičky nám pomáhají…ale snažím se je moc nedávat..co máte za mlíko…a odříhává si??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.11 19:40

ono je to hlavne u kazdyho ditete jine…nase tyhle kapky vubec nemohla…asi po tydnu zacala blit jak sakal z nich :mrgreen: navic je to docela chemka…jsou i jine..napr. baby calm..bylinkove :) nebo probioticke kapky…myslim ze s perinkou prdy nemaji nic spolecnyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
8.12.11 19:44

děkuju za zprávy, tak u sab simplexu zůstaneme :-)
Kojím, ale nemám tolik mléka, tak si ob jedno kojení ještě řekne o 20 - 40 ml nutrilonu (mám objednanou el. odsávačku, tak snad se laktace zvýší).
Odříhává si jak starý chlap :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
8.12.11 20:23

taky máme sabík a střídám s baby calm - ty jsou pro mě lepší, protože jsou čistě přírodní :palec: a dávám ještě probiotika bio gaia - prdíky ale občas stejně jsou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
8.12.11 20:38

Používali jsme BABY CALM a vše bylo v pohodě. Nic jiného nám nezabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
8.12.11 22:42

lepší kapky jsou zcela přírodní a víc učinnější Baby calm , ty se můžou užívat při každém kojení, prostě jen příroda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí