Jaký vysavač?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jinak pokud ty stránky neznáte, tak na http://www.mrtester.cz se píšou různé recenze. Píšou to skuteční lidé, takže se tam mnohdy dozvíte opravdu zajímavé informace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://sackove-vysavace.elektromedia.cz/…eagle-friend?… My máme tento a jsem s ním velmi spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
obnovuji diskuzi. Možná budeme muset koupit nový. Jaký máte a co by jste mi doporučily? Sáček nebo bez??? Nějaké speciální finkce.
Ale chci klasiku, žádné mokré vysávání, nic takového.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my máme vorwerk, a naprostá spokojenost. Dostali jsme od „tchyně“ starší použitý model, dříve je prodávala. Vytáhne z koberce fakt maximum bordelu. Když jsem vysávala rohožku u dveří, tak měla po vysátí původní barvu. Vysávám s ním i sedačku a matrace a super. Koberec máme jen v ložnici a jinak dlažbu nebo plovoučku. Koberec vysávám se zapnutýma kartáčema a hladké podlahy s vypnutýma. Jestli máš možnost, tak si dojdi na nějákou předváděčku, tam ti ukážou, co všechno umí. Ale koupila bych určitě starší, použitý, nové jsou zbytečně předražené. ![]()
- Citovat
- Upravit
@avm3 píše: Jaký máte a co by jste mi doporučily?
Tak já jsem po zkušenosti s několik Electroluxy v ceně kolem 6000,– Kč, vsadila na levnější variantu a po pročtení diskuzí se jsem koupila Sencor http://www.mall.cz/…ncor-svc-7ca?…
No, že nemá rukojeť je mně jedno…má v základní výbavě rotační kartáč a saje „jako blázen“ i na nejnižší výkon…až se pokazí, půjdu a koupím zase stejný - za tuhle cenu fakt luxus.
- Citovat
- Upravit
avm3 píše:
Ahoj,
obnovuji diskuzi. Možná budeme muset koupit nový. Jaký máte a co by jste mi doporučily? Sáček nebo bez??? Nějaké speciální finkce.
Ale chci klasiku, žádné mokré vysávání, nic takového.
Děkuji
Máme Vorwerk a absolutní spokojenost, až doslouží, půjdeme určitě zase do něho.
Elektrické kartáče jsou opravdu super věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co tak zkusit roboticky vysavac? my ho mame doma od Vanoc a zatim velka spokojenost. koupila jsem model od Ecovacsu D76 a soucasti je prirucni vysavac na drobky. jinak kvalita uklidu na pevnych plochach super, koberce dostacujici, zvladne i rohy a hlavne holky, musim ocenit tu samostatnost a tim padem usporu casu, pro rodinku s dvema malymi caparty k nezaplaceni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzy.
Potřebuji koupit vysavač a nevím který.
Máme doma plovoucí podlahy, a ve dvou místnostech koberce.
Měl by být především lehký, dost výkonný, kvůli těm kobercům. Cenna nejvíše do 2000 možná 3000kč, ale spíš méně.
Také vůbec nevím, jestli je lepší bezsáčkový, nebo sáčkový? Kolik také sáčky stojí a jak dlouho vydrží?
K těm bezsáčkovým, jsem snad někde četla, že se musí častěji měnit filtr či co a někdy je snad těžké ho si sehnat.
Nevím, nemám s tím zkušenosti. Můžete mi někdo poradit? aby také samozřejmě vydržel, byl kavlitní a ne nějaký krám co za pár let odejde.
Moooc děkuji.
- Citovat
- Upravit
Oživuji diskuzy.
Měl by být především lehký, dost výkonný, kvůli těm kobercům. Cenna nejvíše do 2000 možná 3000kč, ale spíš méně.
Také vůbec nevím, jestli je lepší bezsáčkový, nebo sáčkový? Kolik také sáčky stojí a jak dlouho vydrží?
K těm bezsáčkovým, jsem snad někde četla, že se musí častěji měnit filtr či co a někdy je snad těžké ho si sehnat.
Nevím, nemám s tím zkušenosti. Můžete mi někdo poradit? aby také samozřejmě vydržel, byl kavlitní a ne nějaký krám co za pár let odejde.
Moooc děkuji.
- Citovat
- Upravit
Oživuji diskuzy.
Moooc děkuji.
- Citovat
- Upravit
Oživuji diskuzy.
Moooc děkuji.
- Citovat
- Upravit
sáčkový vs. bezsáčkový
Ahoj, poraĎte prosím.
Asi nám odešel - je starý a zasmrděl, zahučel a zakouřilo se z něj… ![]()
Koukala jsem na dTest a ten elektrolux, co vyhrál, se mi líbí.
Ale poraďte, o čem je ten bezsáčkový? A kdo má, nebo má srovnání, co doporučejete?
Díiky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj… já mám tento http://www.mall.cz/…reme-compact?… a nemůžu si ho vynachválit… Ten bezsáčkový nemám ráda. Měla jsem chvíli Etu, teď nevím ten typ, dostali jsme ho od tchýně a ne eeeee! Sací výkon katastrofa, a to byl jeden z těch výkonějších, každou chvíli byl zanesený ten filtr a nevysávalo to skoro vůbec… psí chlupy taky špatně… za mě teda bezsáčkový ne… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit