Jaký vysavač?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mám bezsáčkový Elektrolux a nedoporučuju, příště radši budu platit za sáčky. Ze začátku to bylo celkem ok, ale po nějaké době musím filtr vysypávat a prát skoro pořád, aby vysavač vysával - a není to špatným filtrem, mám i náhradní, řešila jsem to i v servisu. S tím vypráním filtru je dost práce, není to jen tak, práce je to hnusná - no, za nás už ne. Ale tipy na celkem levný sáčkový vysavač přivítám
… no, vlastně asi koupím ten Sencor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď objednala http://vysavace.heureka.cz/…820-jetmaxx/ byl druhý v dTestu a ty recenze vypadají celkem dobře. Ale je fakt, že hokupuju jako přenosný hlavně na chatu, doma máme hoodně starý Vorwerk, ale celkem pořád spokojenost.. Ale ten Electrolux zatím nevím jaký je, teprv přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky, ohlížím se po vysavači vodník. Máte vodníka doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa Měla jsem, ale už to domů nechci. Možná tak na občasné použití… Já vysavač používám skoro furt - tu vysát drobky, tu nějakou tu nudli z nosu, pak mi dítě nadrobí do židličky, pak do kočáru… Vodník je tak vysát a vylít vodu a to při našem způsobu života moc nefunguje
Ač nemáme koberce, tak máme podlahu se spárama, takže pouze zametat nemůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysavač
Sáčkový/ bezsáčkový/ vodní/ podvodní ![]()
Taky zrovna řeším tahle dilemata. Tady hezkej článek, kterej by mohl pomoct: http://goo.gl/ENbYHU
Jinak já nejspíš zůstanu u sáčkovýho. Měli jsme ho doposud a vysával v pohodě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já asi vezmu toho vodníka. Můj otec ho má a povídá že pro alrgiky výborná volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysavac thomas s tepovacem
Pridavam se s dotazem. Vybiram vysavac s tim, ze mame doma koberce a 2 psy.
Byla jsem rozhodnuta pro Miele. V jednom obchode mi prodavacka dala dalsi tip - nemecky vyrobek stejne jako Miele…vysavac Thomas s tepovacem. Nasla jsem nejake recenze, videa, ale rada bych nekoho, kdo jej ma opravdu doma a nebude zkusenosti nejak prikreslovat.
Ma s nim někdo osobni zkusenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit