Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebuji koupit vysavač do domácnosti kde jsou dost pelíchající psi. Nechceme nějakej za desítky tisíc, spíš levnější který je schopen z lina a koberce odstranit chlupi. Poradíte?
My máme Philips, už ho máme teda fest dlouho, důležitá a pro mě nepostradatená věc, je turbokartáč. Takže za sebe říkám cokoli, kde je ten kartáč. A nás stál do 5 tisíc určitě, přesně nevím
Hlavně ne bezsáčkový sencor, máme ho a strašně při vysávání smrdí, špatně se čistí, špatně vysává a to nemáme žádné zvířátko
@Diana.Kyss Joo, to se prosím tě vyrábí furt
Snad už pomalu ani bez toho ne
Normoš mrkni v elektru, že chceš s turbokartáčem. Já mám jakoby 2 hubice. Jednu na plovku, dlažbu a tak, druhou právě tu kartáčovou na koberce. Jo a já mám normálně na sáčky, bezsáčkovej se v tu dobu snad ještě ani nedělal… Prostě ve mně větší důvěru vzbuzuje právě ten pytlík, je plnej, vyhodíš. Jo a já kupuju takový „kuličky“, je to v dealer sáčku, dám to do toho papírovýho pytle a kráááásně to provoní byt
Nebo jsou ještě takový čípky, velikost asi cigarety, silnější. Teď mám broskvový ![]()
Ahoj, vysavače docela často testujou v D-testu, koukni na jejich web, příslušná čísla časopisů, ve kterých test je, si můžeš objednat a nechat poslat.
My jsme vysavač vyřešili tak, že jsme si koupili poloprofi od Karchera. Výkon opravdu vysoký, takže psí chloupky by určitě vyluxoval i bez použití speciálního kartáče. Jeho jediná nevýhoda je, že je trošičku míň skladný, ale o to víc jsme spokojeni s funkčností. A dá se použít i na luxování vody (jen se vyhodí sáček). Má jeden jediný skládaný filtr, takže velice jednoduchá obsluha. A cenově vyšel mnohem levněji než kdejaké nadupané home vysavače. Tuším, že jsme se vešli do 3 tisíc.
Měla jsem několik vysavačů, teď mám vorwerk a spokojenost. Nový je, pravda, trochu dražší, ale dnes lze vyaukřit za poměrně dobrou cenu a vzhledem ke kvalitě není problém. Já mám také starší, 15 letý a slouží skvěle.
Mám tenhle: http://www.mall.cz/…pper-berries Na to, jak byl levný, tak je fakt super a odstraní chlupy z podlahy i sedačky.
@Seizdra Koukám jak puk co se dneska všechno vyrábí
myslím ty sáčky.
@Diana.Kyss píše:
@Vertiline A je k tomu vysavači kartáč?
Jo, byl k tomu kartáč a ještě jsem k tomu kupovala asi za 400 kč nějakou turbo násadu. Ale tu nepoužívám, vysává dobře i bez ní… Jinak je v tom látkovej pytlík, ale kupuju k tomu normální papírový…
@Diana.Kyss píše:
@Vertiline A je k tomu vysavači kartáč?
A je v tom Hepa filter, takže super.