Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jo tak mě taky napadlo se kouknout a vypadá to dobře
. Ještě tedy rozhoduju mezi tou trojkolkou VIP- tam je výhoda nezdvojených koleček.
Ale asi ten nomad
Byron,
ta VIP trojkolka taky nevypadá zle, ale paní tam má už zájemce… Jinak podle obrázku se mi zdá ok. ![]()
Ještě k těm kolečkům, mezi zdvojená kolečka se chytá lupení, sníh, cokoliv, na co najedeš, myslím, že zdvojený kolečka nejsou zase tak velká výhra…
Loll píše:
Byron,
ta VIP trojkolka taky nevypadá zle, ale paní tam má už zájemce… Jinak podle obrázku se mi zdá ok.Ještě k těm kolečkům, mezi zdvojená kolečka se chytá lupení, sníh, cokoliv, na co najedeš, myslím, že zdvojený kolečka nejsou zase tak velká výhra…
Ten zájemce jsme já
![]()
No, asi jsme se s paní dohodla na trojkolce- nemá zdvojená kolečka a do sněhu bude lepší
.
Velký kočárek už dám pryč(patron) a ještě mám babypoint traper jako menší a golfky.
Já mám porstě ráda trojkolky, ta s emi rozbila, budu jí vyhazovat. A chci něco nenafukovacího, poříd píchám ![]()
byron píše:Loll píše:Ten zájemce jsme já
Byron,
ta VIP trojkolka taky nevypadá zle, ale paní tam má už zájemce… Jinak podle obrázku se mi zdá ok.Ještě k těm kolečkům, mezi zdvojená kolečka se chytá lupení, sníh, cokoliv, na co najedeš, myslím, že zdvojený kolečka nejsou zase tak velká výhra…
![]()
![]()
Tak v tom případě gratuluju, myslím, že budeš spokojená ![]()
byron píše:
Holky, moc děkuju za příspěvky a za rady a připomínky!![]()
![]()
Nemáš za co,od toho tu jsme ![]()
Fakt? Díky.
Taky s emi zdálo- i by to mělo být logický, když to není trojklolka