Jaký z těchto kočárků?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
byron
12.2.12 10:27

Jaký z těchto kočárků?

Ahoj!
Můžete mi pordit, jaký z těchto kočárků?
Já už jsem z vybírání vyřízená :mrgreen: . Omlouvám se, že zakládám diskuzi o kočárkách.
Tak první je Jane Nomad- za příznivou cenu- drobné kosmetické vady.
Druhý je Coletto aveo- 4 kolka.
Třetí je http://www.mimibazar.cz/foto.php?… herqules
A čtvrtý je nejlevnější, asi VIP trojkolka http://www.mimibazar.cz/foto.php?….

Dítěti je 18 měsíců.
Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26890
12.2.12 10:31

No tak ja bych z toho vyberu byla asi pro Jane Nomad. Ale neni to pro 18 mesicni dite uz zbytecne? Nestacily by nejake mensi golfky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.2.12 10:32

ahoj mám herqules, ale trojkolku a je super. Ale nevolila bych ho pro takhle staré dítě, protože je dost těžký. Teď už na většinu procházek beru golfky, tenhle jenom na polní cesty. Navíc nevím kam ten kočár chceš používat, ale ten podvozek co máš v odkazu není moc do terénu.

Ostatní kočárky neznám.

• Citovat
  • Upravit
byron
12.2.12 10:33
Majdula83 píše:
No tak ja bych z toho vyberu byla asi pro Jane Nomad. Ale neni to pro 18 mesicni dite uz zbytecne? Nestacily by nejake mensi golfky?

Ne, já golfky nemám ráda, nedám do nich nákup, psa, aktovku…
Navíc ještě ani nechodí, takže se vozí a bude se ještě vozit. Chchi, aby měla pohodlí :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.02.12 v 10:35

• Citovat
  • Upravit
byron
12.2.12 10:34
lucenka píše:
ahoj mám herqules, ale trojkolku a je super. Ale nevolila bych ho pro takhle staré dítě, protože je dost těžký. Teď už na většinu procházek beru golfky, tenhle jenom na polní cesty. Navíc nevím kam ten kočár chceš používat, ale ten podvozek co máš v odkazu není moc do terénu.Ostatní kočárky neznám.

Díky. No, do terénu jezdíme…

• Citovat
  • Upravit
2926
12.2.12 11:39
byron píše:
lucenka píše:
ahoj mám herqules, ale trojkolku a je super. Ale nevolila bych ho pro takhle staré dítě, protože je dost těžký. Teď už na většinu procházek beru golfky, tenhle jenom na polní cesty. Navíc nevím kam ten kočár chceš používat, ale ten podvozek co máš v odkazu není moc do terénu.Ostatní kočárky neznám.

Herqules je šílenej, měla jsem několik kočárků a Herqules byl nejhorší, měla jsem ho měsíc a šel z domu. Hrozně špatně ovladatelný, těžký, fuj. :D

Z tvého výběru bych koupila Jané Nomad, je lehký, hezký, prostorný, pro rok a půl starý dítě ideální. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
12.2.12 11:46

Za mě stopro Jane Nomad :palec: :palec: :palec:
Já mám Jane slalom pro a nemám jedinou výtku…je super!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.2.12 12:04
Loll píše:
byron píše:
lucenka píše:

Herqules je šílenej, měla jsem několik kočárků a Herqules byl nejhorší, měla jsem ho měsíc a šel z domu. Hrozně špatně ovladatelný, těžký, fuj. :D

Z tvého výběru bych koupila Jané Nomad, je lehký, hezký, prostorný, pro rok a půl starý dítě ideální. :palec:

Díky!

• Citovat
  • Upravit
byron
12.2.12 12:06

Díky za reakce

• Citovat
  • Upravit
kofola3
12.2.12 12:12

Lobuju za nomada, a to kvuli váze, prostoru, košíku.

• Citovat
  • Upravit
byron
12.2.12 12:30
La kofola píše:

A košík je větší neš u slaloma? Ten má pro mě moc malý… Já bych radějinnomada, ale ten košík :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
12.2.12 12:32
byron píše:
La kofola píše:
A košík je větší neš u slaloma? Ten má pro mě moc malý… Já bych radějinnomada, ale ten košík :nevim:

To netuším. Košík jsem u slalomu nezkoumala, ani neviděla nikde z blízka.

• Citovat
  • Upravit
5226
12.2.12 12:37
byron píše:
La kofola píše:
A košík je větší neš u slaloma? Ten má pro mě moc malý… Já bych radějinnomada, ale ten košík :nevim:

Nevím jak velký je u Nomada,ale u našeho Slaloma není veliký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.2.12 12:45
Najarka píše:
byron píše:
La kofola píše:
Nevím jak velký je u Nomada,ale u našeho Slaloma není veliký :think:

No právě, u slaloma je malej- slaloma má skoro každý, takže to mám vypozorovaný. Mně se zamlouvám ten nomád nejvíc- ale nemůžu si vybavit, jaký je ten koš. Z těch fotek to nepoznám. por mě je ten větší koš nutností.

Jinak jsme por něj téměř rozhodnutá- jezdí s es ním výborně a vejde s etam velké dítě

• Citovat
  • Upravit
5226
12.2.12 13:17

Byron,mrkla jsem na net a u Nomadu je ten koš opravdu mnohem větší než u Slalomu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí