Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky!
chceme si pořídít pejska, tak nad tím pořád uvažuji, jakého
dejte mi prosím nějaké tipy, která rasa se vám líbí nejvíc a příjde originální? máme malé miminko, takže podmínkou je - né bojová plemena a menší velikosti(ale né zas úplně malé)
děkuji!!
Mně se hrozně líbí Jack-russelové či jak se to píše, ale je fakt, že ho má dneska kde kdo. Ale prý je to inteligentní psík. To z těch menších plemen, jiank mám raději větší hafany..
Jezevčíci jsou taky milí, ale dost kousaví.. ![]()
Příspěvek upraven 14.04.11 v 11:52
Já bych volila westíka- moc milý pes…a nebo toho nevím plemeno ale byl to mailo v masce
takový bílý s flekama- ti jsou super, mají ho známí.
my chceme s Eliškou jorkšírka, jen musíme přesvědčit ta´tku-snad do roka, kdy bude mít Eli 10, ho přesvědčíme. Sice jich je všude plno, ale v době, před 18.lety, kdy jsme si kupovali pudla, tak taky bylo „přepudlováno“. Chceme prostě malého, taškového „mobilního“ psa, aby mohl všude s náma.
Také hodně záleží kolik času obětuješ na venčení.....jsou rasy,které potřebují hodně pohybu a jsou i takzvaní „gaučáci“,kterým stačí 3X denně půl hodinka okolo baráku ![]()
A do bytu nebo k baráčku?Línající X nelínající..... …mě se také líbí mopslíci ![]()
My měli anglického buldoka, úžasný pohodový a inteligentní pes! Kamarádka pak buldočka - skoro to samé, jen v menším provedení ![]()
máme ruského toye, je to nesmírně společenský a chytrý pejsek, za sebe mohu jen doporučit ![]()
Oni ti mali pejsci, ale potrebuji vycvik jako ti velci. Nasi maji dva jorksiry - jsou to terieri a potrebuji pevnou ruku, i kdyz jsou velikosti mezi dva chleby. A taky radi stekaji.
JackRusella nedoporucuji - potrebuje utahat, jinak magori. Jo a je to taky terier.
Westik je taky terier
, nektere maji problemy se srsti.
Civava no nevim, ale zalezi kus od kusu, ja k nim mam averzi z predchoziho bytu, kdy ho mela sousedka a jakmile vylezli na chodbu tak stekal jak magor.
Krysarik je celkem inteligentni pes.
Pudlove jsou snadno cvicitelni, inteligentni a nemaji naroky na peci o srst.
Za mne bych sla asi do Bisonka nebo Cottona, i kdyz Bisonka ma sestrenice a na zahrade steka na vsechny okolo taky jako magor…Jinak ale v byte a k detem je hodny a poslusny, srst taky nevyzaduje zadnou extra peci…
Taky vzit v uvahu kde bydlite - jestli byt nebo domek a psa muzete dat ven, on je problem treba nemocne dite a venceni. Nebo vzit v uvahu situaci za tri roky, kdy dite bude ve skolce, ty v praci a pes doma nestastny a ustekany…
rybkabezvody píše:
máme ruského toye, je to nesmírně společenský a chytrý pejsek, za sebe mohu jen doporučit
Tohle plemeno je nádherné…
Mohu se indiskrétně zeptat na kolik vás přišel?
holky,poraďte malýho hodnýho pejska do paneláku,kterej minimálně štěká,bude mazel a mít rád děti… ![]()
Zadavatelko zdravím Vás,každý Vám tady radí a doporučuje to ,,své,, plemeno … Především se zamyslete nad tím,proč a pro koho pejska chcete,nechci tady radit ani poučovat ale rozhodněte se - línající,nelínající,dlouho- krátkosrstý,aktivní- nebo pasivnější plemeno,jakou povahu by měl pejsek mít aby se k vám do rodiny hodil,kdo se bude věnovat výcviku,kolik času budete denně schopni pejskovi věnovat,chcete psa na mazlíka nebo na výstavy/sport?
Přeji při výběru hodně štěstí ![]()
kocunka píše:
holky,poraďte malýho hodnýho pejska do paneláku,kterej minimálně štěká,bude mazel a mít rád děti…
KOCKA
![]()
Hanka1 píše:kocunka píše:KOCKA
holky,poraďte malýho hodnýho pejska do paneláku,kterej minimálně štěká,bude mazel a mít rád děti…![]()
![]()
Baslerinda píše:
Zadavatelko zdravím Vás,každý Vám tady radí a doporučuje to ,,své,, plemeno … Především se zamyslete nad tím,proč a pro koho pejska chcete,nechci tady radit ani poučovat ale rozhodněte se - línající,nelínající,dlouho- krátkosrstý,aktivní- nebo pasivnější plemeno,jakou povahu by měl pejsek mít aby se k vám do rodiny hodil,kdo se bude věnovat výcviku,kolik času budete denně schopni pejskovi věnovat,chcete psa na mazlíka nebo na výstavy/sport?Přeji při výběru hodně štěstí
Přesně tak, rozhodně dej více info, jakou máte o pejskovi představu. Jakou úlohu bude ve vaší rodině plnit a kolik času chcete věnovat jeho pohybu, výcviku, péči o srst…
Kocunko bostonek ![]()