Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
kde v Olomouci a Brně přes víkend možno koupit?díky
BRNO
BABYSTAR Brno:
Hněvkovského 83a/695,
Brno - Komárov
(naproti Baumaxu)
tel.: 543 251 751, fax: 543 251 756
e-mail: brno@babystar.cz
Otevírací doba: Po-Pá 09.00-20.00
So-Ne 10.00-19.00
Baby Line
Otevírací doba
Po-Pá 09-19
So-Ne 09-15
Tomkovo Náměstí 6
Brno Husovice
545213481
548525932
Ahoj, já jenom doporučuju, abys jela dřív do toho Babystaru… V obou obchodech jsme byli cca před 14 dny. Jané tam měli rozhodně větší výběr a taky víc místa na test jízdích vlastností ![]()
ahoj Novire moc díky jsi hodná pojedu další sobotu dneska bylo zlé počasí a taky sem nevěděla kam přesně,těším se na kolekci 08 co se ti líbí jaká barvička?Jakej je rozdíl v látkách?Já měla naaranja 06 a marine 07 ![]()
Ahoj,
v BabyStaru ani v Baby Line novou kolekci 2008 nemají!!!V Brně je jen v Růžovém Panterovi na Křenové a tam mají jen Slalomy.V BabyStaru mi řekli,že nová kolekce bude až v dubnu a v BabyLine až po veletrhu Pro dítě,který je 26.3.Volala jsem tam minulý týden,třeba se situace změnila.Pokud nejsi z Brna,doporučuju předem do prodejen zavolat,ať nejezdíš zbytečně.
Jo a mimochodem,jak se vám nová kolekce líbí? Mě hódně zklamala
.Byla jsem rozhodnutá pro Nomada,ale když jsem viděla ty barvy a materiál 2008,půjdu do jiného kočárku.
Ahojky tak mě teda nová kolekce taky hodně zklamala. Tak jsme si ted pořídili 07.
koupili jsme taky barvu 07 marine je myslím nej z kolekce,jinak s těch novejch se nám líbí air-modrá a stylon-
tmavě modrá
Kočárky Jané se mi strašně líbí, ale nová kolekce proti loňské teda nic moc. Na potazích mi chybí jakékoliv detaily, na předchozích byly třeba značky nebo barevná poutka, tady nic takový jako jednolitý prostor a co mě naprosto dere je černý podvozek u Nomad, vždycky se mi na nich líbily ty jako masivní stříbrné konstrukce.