Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zkusenost nemam, ale podle obrazku by mne odradila premira plastu okolo kolecek, kde je velke opotrebeni. Taky Chicco znacka ve mne nevyvolava nejakou extra kvalitu.
my mame chicco trio, tu
u, a sme spokojny, aj na to ze je to trojkolka tak ma dobru stabilitu, velmi lahko ovladatelny hlavne vsetko ide rychlo - zlozenie podvozku, na:,–(enie autosedacky ci hlbokej korby alebo rovno premena na sportak
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či nemáte niektorá konkrétne skúsenosti s Trio tour 4 2008 a Trio for me complete 2008? Už som zúfala z výberu kvôli nášmu výťahu - má nemotorné vnútorné dvere, ktoré mi ho zužujú a skracujú. Takže vážne uvažujem nad týmito typmi od Chicca. Zaujímalo by ma ako ste spokojné s pohybom napr. po mestskej dlažbe, obrubníkoch alebo v snehu. A či stačí vanička s dĺžkou 74 cm. Bábo by sa malo narodiť koncom augusta, čiže v zime do kočíka aj deka a fusak. Predavačka mi ho chválila, ale radšej mám konkrétne skúsenosti. Budem veľmi vďačná za každý postreh. A keby tu už bola podobá téma, tak mi dajte vedieť, aby som prečítala viac.
korbicka je fakt trochu malá a úzka. Nemali sme s ňou žiadny problém, až na velkosť.Malý ma len 3 aj pol mesiaca a už je ve sporťáku.
Holky, moc se mi líbí tento kočárek, je to Sada Chicco TRIO TOUR 4 a vypada takto:
u.
http://batolata.mimishop.cz/…to343272.jpg /> popis sportaku: ( oceňuji )
sportovní kočárek má odpružení zadních kol - umožňuje kočárku přizpůsobit se dětské váze a tlumit otřesy. Kola jsou plastová, přední kola jsou otáčivé s možností aretace. Kočárek má nastavitelnou rukojeť, snímatelné ochranné madlo , nastavitelnou opěrku zad do několika poloh. Je vybaven zimním vakem - fusakonánožníkem vhodným pro chladné měsíce, který lze předělat na klasický nánožník.
Jenže chybička se vloudila - prodávají ho pouze jako
Proto zvažuji ,,golfákosporťák,, Chicco For Me, který vypadá takto:
y. (Takže rukojeť můžete mít spojenou nebo ne).
http://batolata.mimishop.cz/…to345881.jpg /> popis golfek: ( oceňuji )
Golfáče For Me s exkluzivním sedátkem, které může být snadno upevněno do pozice proti směru jízdy a do pozice po směru jízdy. Golfáče For Me jsou velice vhodné pro malé děti, které často komunikují s matkou. Otočné a sklopné rukojeti Twist lze snadno spojit adaptérem, který je součástí
Snadné polohování opěrky zad (mám speediho a polohování na šňurky mi začíná dost vadit, tady se to zvládne jednou rukou), 5-ti bodový bezpečnostní pás s komfortním polstrováním (pro např. půlroční děti opravdu super - jde oddělat). Polohování opěrky nohou. Cirkulační systém - sedátko má perforované boční strany, které zaručují maximální ventilaci. Nový systém brzd „STOP & GO“. Standardní výbava kočárku: fusak se zateplenou vnitřní částí s možností odepnutí a vytvoření nánožníku , bouda s odnímatelnou zadní částí pro letní dny (ta mi přišla taky bezva,dá se úžasně sklopit, proto si troufám říct, že paraple není třeba, i se hodí jako ochrana proti větru). Taška v barvě kočárku s přebalovací podložkou (tašku lze upevnit na rukojeť)., ochranné madlo před dítě, nákupní košík, pláštěnka .
A tento se narozdíl od té
y dá koupit zvlášť. Má super polstrování, prostě mě zaujal, taky se mi líbí, že ikdyž jsou kolečka menší, tak nejsou zdvojená, proto i asi lepší do sněhu…Má snad všechno co ke kočárku potřebujete…
Přesto mě zajímá, jestli ho někdo má a přidal by zkušenosti z běžného provozu
Díky Janak