ABC design rodeo

13
12.2.08 12:55

ABC design rodeo

Ahoj,

máte, prosím, některá zkušenosti s tímto kočárkem? Ať už pozitivní nebo negativní. Uvažujeme o jeho koupi, ale bohužel nikde nemůžu najít žádné informace od uživatelů, jak jsou spokojeni…
A nevíte náhodou, kde se dá kočárek koupit v Jihomoravském kraji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5618
12.2.08 13:09

Ahoj Meg,

prave ho prodavam, tedy pouze sportovni verzi. Byla sem s nim max spokojena - kupovali jsme ho na dovolenou. Moc dobre se ovlada, otocise na miste, je vhdony pro vysoke lidi.
Jediny duvod pro prodej je, ze chci uz pouze lehonke golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.08 15:51

Slyšela jsem o něm, že má příliš krátkou boudu, která nejde napnout, jinak jsem ho viděla v reálu a taky se mi moc líbil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.2.08 15:52

Slyšela jsem o něm, že má příliš krátkou boudu, která nejde napnout, jinak jsem ho viděla v reálu a taky se mi moc líbil.

• Citovat
  • Upravit
3241
20.8.08 22:21

Ahoj holky, moc se mi líbí, ale moc o něm nikde není, co vy na to? napiště prosím zkušenosti. Líbí se mi, že jde po i proti směru.

http://www.malvik.cz/…rek-Rodeo-08

http://www.mimibazar.sk/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.12.08 19:43

ABC Rodeo

Dobrý den..
Kočárek ABC Rodeo mám a jsem spokojená. Teda až na tu boudičku u sportovní verze-ta je fakt moc krátká a tenká. Bojím se tam teď v zimě dát svého 6.měsíčního syna, aby mu nebyla zima a nefoukalo na něj..
Jiné nedostatky jsem zatím nenašla. Hluboká korba kočárku je velká-i náš 9kg macík se tam ještě vleze (i s fusakem) :wink:

Mějte se krásně, Peťula

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí