Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ty jo, ja fakt nechapu nektery prispevatele tady. Kazda z nas tu ma jinej kocarek, kazda z nas jezdi jinym terenem, kazda z nas bude chvalit ten svuj,. Co treba projet diskuze o urcitych druzich kocarku a podle toho si vybrat???
Anonymní a není ti trapně zakládat tu diskuze o kočárcích jak na běžícím páse? A navíc dvě po sobě? Myslíš si, že ti bude někdo neustále dokola odpovídat? Myslím, že je tady několik stran diskuzí o kočárcích a nic nového se tu asi stejně nedozvíš, zkuste prosím číst co už tady uživatelé napsali.
Já s holkama naprosto souhlasím, a hlavně diskuze s názvem „nevím…“ nebo „dotaz“ je fakt síla. Takovejch stránek o kočárcích a musí se zakládat stále nové … ![]()
Jj, přejmenováváme je jak na běžícím páse - a ještě mě děsně ďobou anonymní dotazy bez podravu a bez jakéhokoli podpisu…
Chybí mi tak nějak elementární slušnost. I když je fakt, že tady je alespoň poděkování dopředu.
L.
Anonymni píše:
Ještě Čertík Bertík se do chudáka anonymní neobul!!!!
Nebudu reagovat, neboť anonym, který se neumí podepsat je ubožák
![]()
Dobrý krásný den
cenově by se měli pohybivat tak do 7-8 tisíc.Předem moc děkuji za vaše odpovědi
Prosím o pomoc,právě řeším jaký kočárek pro 7 měsíčního prcka.Jestli trojkolku,čtyřkolku,golfky sporták…Jaký je lepší máte s tím někdo nějaké zkušenosti?!tedkom váží 11 kg.....bojím se,že ho nějaké lehké golfky neunesou…