Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Jitko, osobně bych nešla ani do jednoho, mají menší plochu na sezení pro prcka, ale každé dítko není veliké jako moje, tak dobře vyber
O korbičce na malé miminko ani nemluvě ale to mají bych řekla skoro všechny trojkolky, nicméně co jsem mohla v obchodě porovnávat, tak zrovna X-lander a Quinny měli nejmenší.
Přeju ti šťastnou ruku při výběru…
Určitě Quinny, stačí je v obchodě postavit vedle sebe a budeš mít jasno, nedá se to vůbec srovnat. ![]()
POZOR quinny nemá madlo nebo jak to nazvat před dítětem vepředu, nebude se mít o co opřít a za co chytit!!!!
Byl to můj favorit (speedy) ale kvůli tomu jsme šli nakonec do Jane
Na Quinny lze madlo dokoupit - pasuje tam volně prodejné madlo z golfek Chicco. ![]()
Ještě ke korbičkám, tydle dvě vyjdou asi nastejno, stejně jako Jane my máme celkem obříka - do sporťáku jsme šli v 6ti měsících a to hlavně proto že když se vzbudil tak chtěl koukat a ne ležet jak knedla. Lehčí a taky hezčí je Quinny, zkus kouknout někde jsem četla že to madýlko se vyrábí nějaké univerzální třeba by šlo na:,–(it
jinak sporťák je prostorný u obou, nejsem si jistá jak je to s polohováním podpěry nožiček taky hodně důležitá věc!!!
Peg Perego, Jané z trojkolek…
podle rozměrů na netu mají největší „lehárnu“ ![]()
Já mám Jané a jsem max spokojená ohledně požadavků, co jsem měla. Cena je poměrně vysoká, to taky každý neinvestuje… Je lehký, prostorný a skladný…
Korbičky X-landeru a Quinny asi vyjdou nastejno, páč minimálně korba quinny jde dát na podvozek x-landera. Maminky to takhle někdy kombinují
Ahoj,
já tedy nevím, ale nezdá se mi, že by byl sporťák x-landr malej, máme ho a jsme spokojeny, Honzik tam má jestě spoustu místa.
tedkom má 11 kg…a vleze se vám do x-landeru i fusak?!a jsou všechny typy x-landeru stejné nebo jeden větší druhý menší?!
Kristyno a korbička hluboká?? Jak dlouho se tam malý vešel??? Já měřila a vyšel mi menší než jsem si koupila, v reálu se mi zdála moc moc malinká…
Jitko měly by být všechny stejné… ![]()
Tak my ted mame pres 10 kilo a Honzik se mi tam v pohode vejde i s fusakem. Do korbicky se vesel pul roku, pak uz chtel koukat ven, tak jsme dali sportak.
kristynab a jaký typ máte?!a myslíte,že v tom v pohodě vydrží?!třeba do té doby než bude chtít chodit sám?
jitka
krásný den vám přeju.Chtěla bych se zeptat nebo spíše poradit.Který je lepší_?Co se týká polohování,madla,váhy,nosnosti.Mám prcka 8 měsíců,chtěla bych aby se vyjezdil,plánujem i druhé dítě tak pokud možno jak je to u těchto typů s korbičkami,Předem mocinko děkuji za vaše názora a rady.Jitka