Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím Vás. Moc se mi líbí kočárek Roan Marita. Jsem z Ostravy tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo neví o obchodě v polsku kde by jej prodávali. Určitě by vyšel levněji než u nás. Díky moc ![]()
Neteř kupovala Roan v Polsku na malé tržnici v Českém Těšíně.
M.
Já se právě bojím koupit ho na tržnici, kvůli reklamaci, abych je tam pak ještě našla.
Myslím, že dostali doklad, a reklamovat ještě nemuseli. Snad i ti prodejci tam jsou FO s dohledatelnou adresou.
Jinak zkus třeba net.
Na tržnici jsou stálé stánky, nemusíš se bát, kupovali jsme tam sporťák i golfky i kočárek pro panenky. Vždy vypsali doklad sami a bez problémů, když jsme reklamovali kočárek pro panenku, tak byli ochotní a nabídli nám buď reklamaci nebo výměnu anebo doplatek a koupit jiný a vím, že jsou takoví vstřícní i u velkých kočárků. Kamarádka koupila kočárek TAKO v Hrabůvce ve Špalíku a měla s reklamací děsné problémy, majitel arogantní, nařkl ji, že tím, že je záruka dva roky, tak ženské neví, jak by kočárek poohýbali a dolámali, aby jim vrátil peníze. A
Jeden krámek, kde prodávají jenom ROANY je, když jdeš od hranice směrem k burze u vody - tak asi 50 metrů před burzou vpravo, asi 20 metrů od cesty, je to trošku zastrčené. Paní mi říkala, že prodávají jenom Roany. A obchod je tam už déle, už před 4 lety jsme tam byli tipovat kočárek, který si koupíme. Jinak další Roany jsem viděla na malé burze v budově nahoře. Jde se tam venkovními schody. Ještě mě napadá jeden obchod, kde je docela dost kočárků a to je hned první obchod za hranicí okolo vody, je to v prvním patře, ale kočárky má vystavené i venku, určitě to nepřehlídneš. A rozhodně koupíš levněji než tady. a hlavně tam prodávající opravdu ví, co prodávají - rozeberou ti to na všechny varianty a na rozdíl od zdejších prdavaček ochotně. Tak ať dobře pořídíš.
ahojky, malý obchůdek v patře na „malé tržnici“ je skvělý, kupovali jsme tam kočárek pro panenku a byli ochotní, zvali nás, kdyby se něco s kočárem stalo, tak kdykoliv přijet. Na pokladním lístku byly uvedeny veškeré údaje a hlavně jsou velmi velmi ochotní kočárek předvést. Taky rádi počkali, když jsme se nemohli rozhodnout nad barvou… Je fakt, že od té doby, už jsem dlouho v ČT nebyla … Jinak bych taky zkusila net, prohlídnout kočárek u prodejců naživo a pak jej objednat z netu …
Ne jak v jistém moravském městě, kdy prodávající se tvářila strašně otráveně a v jejím obličeji šlo vyčíst slova:máš druhé dítko, tak snad víš jak funguje kočár,ne??? Byl to tak strašný zážitek, že tomuto obchodu se obloukem vyhýbám ještě po 3letech, ještě nikdy jsem se necítila tak trapně a poníženě
A to jsem jen poprosila, jestli by mi ho nepředvedla … byla celá otrávená, jakože ji obtěžuji z práce - skládala a vybalovala hromadu kočárků z došlé zásilky… Navíc kočárek předváděla způsobem, že ani já s vlastním bych takhle nikdy nezacházela … Litovala jsem lidi, co ho pak koupili ![]()
Díky moc za tipy.
A s tím přístupem českých prodavačů už sem se taky setkala. Ono to člověka odradí u nich cokoliv koupit, jejich smůla.