X-lander versus Quinny Speedi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
10.2.08 08:21

Tak mě Terka seděla až v 8 měsících, do té doby jsem ji posazovat do sporťáku nechtěla, chtěla jsem aby byla v hluboké korbičce. Ale každé dítko je jiné, tak někomu to třeba nevadí.
Jitko přeju ti dobrý výběr, se kterým budeš spokojená ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.2.08 08:46

Já nevim, ale to je dost i o tom, jaká ta dítka jsou. Kamarádky kluk byl v hlubokáči od X-landera do nějakých 8-9měs a to bylo teď na zimu, takže i fusak, jiná dítka jsou velká a nevejdou se dřív. Já počítám, že nám v zimě bude těch 8-9měs a to už sporťák bude určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.2.08 10:05

taky jsem přemýšlela jaký… a vybírala jsem ještě mezi abc desingem..nakonec,ale zvítězil x-lander xt,akorát mám strach z toho tříkoláku,jak s ním budu jezdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.2.08 22:54

jak vypadá?!

prosím vás jak vypadá x-lander xt 2008 blue tyrkysový v reálu?!je ta barva moc světla nebo tak akorát?máte ho někdo?a jestli jo a mola bych vás poprosit o fotečku?Moc byste mi poholi.Děkuji.Dáška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.08 17:21

Madlo na Speedi

Dá se koupit madlo přímo na kočárek Speedi SX. Já jej koupila zde:
http://www.kocarky-ina.cz/index.php?…
Je trochu dražší než od chica, ale pasuje skvele a nemusi se nijak upravovat.
Jinak kocar dobry. Mame jej teprve mesic, ale max.spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
130
12.8.08 21:24

x-lander mam a v pohode!!guinny jsem nechtela jelikoz nema predni hrazdicku a mala by tak musela byt porad zapasana :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.9.08 23:04

my máme speedi už skoro 10 měsíců a neměnila bych ani omylem. korbička je sice menší, ale naše zimní mimi v ní jezdilo do 5 měsíců ve fusaku. pak stejně nechtěl být v korbě, chtěl vidět, jinak byla řvací scéna.
korbičky jsou u obou kočárů stejné - studovala sjem to :)

sporťák je nepřekonatelný, madlo lze za necelých 500 dokoupit, pasuje chicco CT 0.4 (btw, to co je na něj výše odkaz je podle obrázku přesně to, co máme my)
co je nepřekonatelné, je materiál potahu, údržba je velice jednoduchá a potah je příjemný hlavně v létě.
další super věc je velice široká a prostorná sedačka sporťáku, náš drak to má jako hrací plochu.

takže já hlasuju jednoznačně ve prospěch speediho. /sama jsem se před rokem mezi těmito kočárky rozhodovala/

jinak ještě prý poměrně větší korbu má Red Castle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
20.11.08 13:54

Ahojky, na speedyho se dá dokoupit originální madlo, cena cca 650 - 750,–
Dále zmenšovací vložka.
Já jsem měla madlo od chicca, ale teď jsem ho prodala a objednala si originální.
Sporťák není vůbec malý, měla jsem původně jiný kočárek, ale šel z domu, tenhle je nádherně široký a myslím si, že i na délku bude v pohodě stačit.
Je fakt, že polohování zádíčekj je trošku obtížnější, ale dá se to.
Teď voýím malou ve sporťáku ve fusaku, má 10 měsíců a prostoru opravdu hodně.
Je lehký, supr skladný, složím i jednou rukou a výborně ovladatelný.
Takže já jsem spokojená. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.12.08 21:38

Ahoj,
tak už máme originální madlo, je naprosto úžasné! hlavně že se nemusí pořád sundavat :)
na zmenšovací vložku je pro nás trochu pozdě, ale pro další mimi si ji určitě pořídím…
taky jsem si koupila originální pláštěnku, universální emitex se mi trhala.. a je skvělá! ve špuntíkovi ji mají při objednání přes net za 610,– /což už je cena, kterou jsem ochotná za pláštěnku zaplatit.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
2.2.11 21:41

hloubka sedačky x lander vs. quinny speedi

Ahoj, právě se rozhoduji mezi těmito dvěma sporťáky a potřebovala bych vědět hloubku sedaček u těchto dvou. nikde se to nemůžu dočíst :-(
Jinak jsme viděli oba v reálu a víc se nám líbil x lander, ale je prý hodně široký. Tak nevím.
mohla bych poprosit i o šířku zadních koleček u obou kočárů? Děkuji Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.2.11 22:15

Quinny speedi šířka zadních kol 66cm šířka sedáku 37cm, délka zádové opěrky 44.5cm, hloubka sedáku 23cm (bez nožní opěrky), délka nožní opěrky 19.5cm.

Xlander (XA, 2010) šířka sedáku 29cm, délka zádové opěrky 46cm, hloubka sedáku 37cm (vč. nožní opěrky) šířku kočáru (kol) bohužel nevím.

osobně se mi moc nové xlandery nelíbí. myslím, že staré kol. (konkrétně jsem znala dobře 07, XA byl ve finále při výběru..) se lépe skládaly. když jsem nedávno viděla skládání 2010, lekla jsem se, kočár je podle mého obrovský po složení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.2.11 14:12

Natašo děkuji.
Manželovi se nelíbí sklon toho quinny. Je zvláštní, že nám ta hloubka sedačky přišla oproti x landeru strašně malá a tady podle těch čísel to vypadá, že je snad i větší. zvláštní.
No my budeme určitě kupovat kočárek použitý. Mám na něj 3 000, takže co do té ceny bude.
Zatím docela vychází ten x lander. široký jsou oba uplně stejně. Jen je x lander těžší, ale nevím, jestli o tolik, že by to šlo poznat.
Mě ještě na x landeru zaráží to madlo, který se vyklápí nahoru. To mě trochu děsí. No a nejraději bych x lander s tou boudičkou, co má tu odepínací kapsu - na zvětšení boudičky. Jenže to jsou až od 2009 a ty jsou drahé. Ještě si říkám, jestli by to někdo nepřešil. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí