Jaké golfky za X lander??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4597
9.2.08 20:41

Jaké golfky za X lander??

Ráda bych si nechala poradit, i když ještě nejsem stopro rozhodnutá, jestli změnu i uskutečním.
Mám pro malého nyní X lander XA a přemýšlím o přesedlání na golfky. Ale mám několik podmínek a vůbec netuším, který kočár by je splnil vše najednou.

• lehký kočár
  • polohování do lehu a alespoň dvě polohy na nohy
  • možnost jízdy i v terénu
  • nánožník, madlo a možná i plástěnka v ceně, nebo ne drahé
  • hlavně a o co mi jde nejvíce je možnost sezení dítěte hodně rovně
  • ne moc odkrytý - některé gofky mi přijdou dost „nahaté“…
  • košík nesmí moc překážet při chůzi
  • možnost otočných předních kol a odpružení
  • cena do 4-5 tisíc

Možná jsem spadla z Marsu a takové golfky prostě neexistují, ale některé z vás už to mají hodně zmáknuté, tak mne třeba vrátíte na zem a nebo i poradíte…
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
9.2.08 20:50

Já si myslím, žes z toho Marsu spadla. :lol: 8)

Golfky jsou prostě pro větší děti, jsou odkryté, nejsou do terénu, nejsou moc na spaní… pochybuju, že najdeš golfáče, které splňují veškeré tvé požadavky.

Poradila bych ti TFK Buggster, ale ani ten nesplňuje vše, co požaduješ.

• Citovat
  • Upravit
4419
9.2.08 22:40

No jediný, co mě v tuto chvíli napadá je Jane Nomad, ale to je o jiné ceně. Do terénu je fakt lepší ten X-lander, ale pokud chceš ještě k tomu nějaký golfky, mě se líbí tento: http://www.bejbito.net/…ail-497.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
10.2.08 09:01

Tak my jsme včera vyrazili do terénu s novýma golfkama a celou cestu jsme si nadávali, že jsme nevzali sporťák s nafukovacími koly. Vadilo to ale pouze nám, protože naše dítě je „drncací“ a místo obvyklých 40 minut spalo 2 hodiny - dokud se nevjelo na rovnou cestu :lol: :lol:

Máme tyto:
http://www.kocarky.net/…lfky-101405/

My jsme šli z kočárku „dvojkombinace“, takže tyhle jsou spíše sporťáko-golfáč. Ale já jsem s nima spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.2.08 09:59

.

já bych si toho x-landera nechala,nekupovala bych nic.golfáče jsou už pro větší dítka…

• Citovat
  • Upravit
16743
10.2.08 16:46

Jak pro větší dítka. Ríšovi je 16 měsíců jako o moc větší dítka už v kočáru nejezdí ne?
A ty chceš ten XL prodat nebo si ho nechat? Pokud nechat tak bych koupila golfky ty nejobyčejnější a používala je prostě na procházky do města a tak a na tůry vzala XL. Pokud ho chceš prodat tak bych to taky už moc neřešila. Pokud Ríša spí ještě v kočárku tak určitě polohovatelný ale jiank bych to fakt moc neřešila. Za chvíli bude chodit všude sám a nebudeš potřebovat ani ty golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí