prosím o radu, poruchy u jane

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
10.2.08 17:33

prosím o radu, poruchy u jane

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s poruchami u kočárku Jane nomad? Kočárek při jízdě začal vydávat divný zvuk , jako by drhlo kolečko, můj lajický názor je že drhne nějak brzda o kolečko. Když jsem si kočárek koupila, brzda šla používat jen fakt silou, někdy jsem se vyloženěn musela sklonit a kočárek odbrzdit rukou. Na prodejně mě řekli, že si to máme našplíchat védéčkem, silikon na promazání,to opravdu pomohlo, ale teď nastal tento problém.
Někde v diskuzích jsem jednou četla že v Praze vám udělají servis do pár hodin, jen že my jsme z Brna, tady taky kočár koupili a na rovinu, nevím s čím budu jezdit, pokud budu muset čekat měsíc na reklamaci.Máte někdo zkušenost s podobným problémem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
792
10.2.08 19:22

Ahoj - to je klasicka chyba Nomadu - doporucuju se se zvukem smirit - my takto taky uz nejakou dobu jezdime .-) klasika, pada brzda… plus - neda se dost dobre dostat do kosiku , prodira se potah.....

Na stranu druhou - je lehkej, skladnej, ovladatelnej, prostornej a dobre se vozi:-)

Kazdej kocar ma halt neco:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.2.08 20:20

Děkuji za odpověď. A reklamovat jste to nezkoušela? Mám kočárek koupenej novej teprve v září, tak mě to docela štve, schválně jsem kupovala úplně novej kočár, aby se hned nepolámal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.08 08:21

Muj nazor je ten, ze jane je vec silena, od toho ruce pryc, meli uz jsme ctyri…pada brzda, prodira se potah, praska igelit v boudicce…opravdu kvalita siiiilena…dnes jedu kupovat jinz kocar a jane jde z domu. Tot ovsem pouze muj nazor.

• Citovat
  • Upravit
792
11.2.08 10:38

Já mám problém jen lehce s brzdou, jinak sem spokojená - zas tak hrozné kočáry to teda nejsou … máme ho rok a neměnila bych. Ted teda už uvažujeme o lehčích golfkách, ale Jane bych se nevyhybala proč..

Každopadně sem nereklamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.08 11:43

Možná máte tu starší kolekci, 2006, ta byla celkem v pohodě, ale brzda stejně padala :D 2007 kolekce, to je masakr, po třech měsících používání prodřený potah na zadní straně potahu mi moc normální nepřipadá…a nebyla jsem sama… ale jak píši, je to pouze můj názor, každému vyhovuje něco jiného a každý je jinak náročný :D

• Citovat
  • Upravit
460
11.2.08 12:44

Já jsem to co popisuješ reklamovala a v pohodě. Zkus se zeptat jestli ti v prodejně nepůjčí po dobu reklamace jiný kočárek. Nám teda půjčili takovou potvoru, že jsem se styděla s tím vyjet a taky se to nedalo.
Když slušně požádáš, aby to uspíšili, tak by mohli vyhovět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.2.08 12:55

MAm Jane 2007 a nemam zadny problem, teda krom me blbosti.....drel mi kotouc vepredu, tak mne nenapadlo nic lepsiho nez to nastrikat WD40. Ted uz nedre, ale nebrzdi predni kolo....... no v patek jede kocar na serizeni do Handy, mam to zdarma do 1/2 roku

JA bych to reklamovala.......

a ted co mne lezi v zaludku [quote:67171c1c84]Muj nazor je ten, ze jane je vec silena, od toho ruce pryc, meli uz jsme ctyri…pada brzda, prodira se potah, praska igelit v boudicce…opravdu kvalita siiiilena…dnes jedu kupovat jinz kocar a jane jde z domu. Tot ovsem pouze muj nazor.[quote:67171c1c84]Možná máte tu starší kolekci, 2006, ta byla celkem v pohodě, ale brzda stejně padala :D 2007 kolekce, to je masakr, po třech měsících používání prodřený potah na zadní straně potahu mi moc normální nepřipadá…a nebyla jsem sama… ale jak píši, je to pouze můj názor, každému vyhovuje něco jiného a každý je jinak náročný :D

anonymni........ nepodepises se, jen nahazis vsechnu spinu na kocar...... to bych taky mohla ja jit do jine diskuze a psat ze treba Quinny, perega nebo jine kocary jsou sunty........... stacilo by mi nalistovat co byva u nich na zavadu.......
FAkt je to jak antireklama..... a skodeni.....
Neverim, zes mela 4 kocarky od JAne a kazdy byl vadny...... najse se samozrejme vadny kus, ale uz i statistiky dokazuji, ze je to nepravdepodobne, abys to mela 4×!!!!

Ad prodirani potahu.. nekde byla chytra maminka na diskuzi a ta napsala ze i kdyz Jane nema polohu uplne narovno, ale pry to jde osalit a pak to delalo spousta maminek, tak at se neivi ze se to prodralo.......
Mam 5 kamaradek s Janeckama od 2005-2007 a ani jedna to na kocaru nema… dokonce ani okenka praskle, nebo padajici brzdu......

no ale uz se nebudu rozcilovat, pro mne je Jane ten nejlepsi kocarek, co jsem kdy vozila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.08 14:30

omlouvám se, jestli jsem se někoho tak šíleně dotkla…všude píšu, že je to jen můj názor…hloupá, abych si odepínala potah a ten se mi dřel o konstrukci a tím pádem docílila úplného lehu nejsem, to zas ne… a stejě se prodřel, na nic neházím špínu, jen prostě čtyři vadné jané kočárky mluví za vše, věřte nebo ne, nemám potřebu se tady chlubit počtem kočárů, to fakt ne. Myslím, že je mé právo napsat vlastní názor a varovat ostatní maminky, ale každý si stejně koupí, co bude chtít. Lucka

• Citovat
  • Upravit
5697
20.2.08 13:57

Milá Anonymní, mám taky Jané a jsem zatím spokojená. ALe zajímalo by m, když je to podle tebe takový šunt, tak proč jsi ho měla 4×??? Normální člověk pokud si koupí jeden kočárek a nevyhovuje mu, tak buď si ho nechá, protože ne každý má na to koupit si jiný, anebo si jiný koupí, pokud na to má. Kdyby 2×, tak to asi pochopím, ale 4×????

Každý má svůj názor, s tím souhlasím… můj názor je, že Jané je pro mě jednička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí