Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
prosím kdo máte zkušenosti s Jané Challenger (nebo předešlou verzí – Aniversario), jaké jsou? Nikde nemůžu najít recenzi, kritiku jakékoliv hodnocení – jako kdyby je nikdo neměl
V našem městě ani okolí se neprodávají.
A najde se tu už někdo, kdo má zkušenost s PPP switch easy drive 2011? Na obrázcích vypadají jako nejideálnější golfky světa, ale jaké jsou ve skutečnosti?
Ani jedny golfky nemám šanci vidět v obchodě, ale mám o ně velký zájem.
Děkuju za jakékoliv postřehy a názory!
v přílohách obrázky a odkazy
Rampepurna píše:
A najde se tu už někdo, kdo má zkušenost s PPP switch easy drive 2011? Na obrázcích vypadají jako nejideálnější golfky světa, ale jaké jsou ve skutečnosti?
Ahoj, dovoluju si oživit tuto diskusi, z čistě vědeckého zájmu bych taky ráda věděla, jak se vám jezdí s Peg Perego Pliko Switch Easy Drive (hrozný název
)
Už loni jsem na ně zálibně pomrkávala, ale naživo jsem je viděla 1-2× a nebyl čas si je pořádně přehlédnout a už vůbec ne zeptat se dotyčných maminek, jak jsou s kočárkem spokojené.
Teď je dokonce v prodeji PPP Switch E.Drive On Track a je málem o 2 tisícky levnější, já tam nějaký rozdíl nevidím, snad že nemá nánožník.
http://www.eshopbaby.cz/…-peg-perego/
No fakt vypadají uplně stejně
A furt jsou fakt (pro mě) krásný!
Nakonec jsem se tenkrát rozhodla pro Jané Carrera Aniversario a zpětně nelituju … když jsem pak naživo potkávala Peg Perega s jednoduchýma kolečkama, tak mě až šokovalo, jak jsou ty kolečka uzoulinký a třeba ject s nima na kostkách nebo ne uplně hladkým chodníku musí být docela maso.
Docela mě překvapuje ta jejich hypermoder pláštěnka - kočár namokne, do košíku zahání …
Na Jané mám normálně přes uplně celý golfky a ještě to trochu překrejvá košík, aby nebylo mokro i tam.
Za mě golfky s jednouduchýma, ale širokýma kolečkama … třeba fain je ještě Casualplay downtown - znám osobně od nás z kočárkárny a zdají se být skutečně příjemný a odolný.
nepřihl. Rampepurna píše:
No fakt vypadají uplně stejněA furt jsou fakt (pro mě) krásný!Nakonec jsem se tenkrát rozhodla pro Jané Carrera Aniversario a zpětně nelituju … když jsem pak naživo potkávala Peg Perega s jednoduchýma kolečkama, tak mě až šokovalo, jak jsou ty kolečka uzoulinký a třeba ject s nima na kostkách nebo ne uplně hladkým chodníku musí být docela maso.
Docela mě překvapuje ta jejich hypermoder pláštěnka - kočár namokne, do košíku zahání …Na Jané mám normálně přes uplně celý golfky a ještě to trochu překrejvá košík, aby nebylo mokro i tam.
Za mě golfky s jednouduchýma, ale širokýma kolečkama … třeba fain je ještě Casualplay downtown - znám osobně od nás z kočárkárny a zdají se být skutečně příjemný a odolný.
Rampepurno, tys tam dala ten Downtown i do Jane
Ale nevadí, vím, o které jde
Mě se taky líbily, akorát se mi tenkrát zdaly drahé ..
U těch CSP Downtown mi vadí rozpojené rukojeti..
Ta pláštěnka u PPP Switch E.Drive na obrázcích taky vypadá zvláštně..
Teď v zimě jezdím se sporťákem Jané Slalom 09 a taky pláštěnka přes celý kočár, jinak by to v sněžení a mrazech, jaké tady byly, nešlo…