Jané Challenger a PPP Switch Easy Drive (2011) – jaké jsou?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1371
9.3.11 12:48

Jané CHALLENGER a PPP switch easy drive (2011) – Jaké jsou?

Ahoj,
prosím kdo máte zkušenosti s Jané Challenger (nebo předešlou verzí – Aniversario), jaké jsou? Nikde nemůžu najít recenzi, kritiku jakékoliv hodnocení – jako kdyby je nikdo neměl :-) V našem městě ani okolí se neprodávají.

A najde se tu už někdo, kdo má zkušenost s PPP switch easy drive 2011? Na obrázcích vypadají jako nejideálnější golfky světa, ale jaké jsou ve skutečnosti?

Ani jedny golfky nemám šanci vidět v obchodě, ale mám o ně velký zájem.

Děkuju za jakékoliv postřehy a názory!

v přílohách obrázky a odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1371
9.3.11 12:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
20.2.12 10:28
Rampepurna píše:
A najde se tu už někdo, kdo má zkušenost s PPP switch easy drive 2011? Na obrázcích vypadají jako nejideálnější golfky světa, ale jaké jsou ve skutečnosti?

Ahoj, dovoluju si oživit tuto diskusi, z čistě vědeckého zájmu bych taky ráda věděla, jak se vám jezdí s Peg Perego Pliko Switch Easy Drive (hrozný název :mrgreen: )
Už loni jsem na ně zálibně pomrkávala, ale naživo jsem je viděla 1-2× a nebyl čas si je pořádně přehlédnout a už vůbec ne zeptat se dotyčných maminek, jak jsou s kočárkem spokojené.

Teď je dokonce v prodeji PPP Switch E.Drive On Track a je málem o 2 tisícky levnější, já tam nějaký rozdíl nevidím, snad že nemá nánožník.
 http://www.eshopbaby.cz/…-peg-perego/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Rampepurna
20.2.12 14:14

No fakt vypadají uplně stejně 8o A furt jsou fakt (pro mě) krásný!

Nakonec jsem se tenkrát rozhodla pro Jané Carrera Aniversario a zpětně nelituju … když jsem pak naživo potkávala Peg Perega s jednoduchýma kolečkama, tak mě až šokovalo, jak jsou ty kolečka uzoulinký a třeba ject s nima na kostkách nebo ne uplně hladkým chodníku musí být docela maso.
Docela mě překvapuje ta jejich hypermoder pláštěnka - kočár namokne, do košíku zahání … :think: Na Jané mám normálně přes uplně celý golfky a ještě to trochu překrejvá košík, aby nebylo mokro i tam.
Za mě golfky s jednouduchýma, ale širokýma kolečkama … třeba fain je ještě Casualplay downtown - znám osobně od nás z kočárkárny a zdají se být skutečně příjemný a odolný.

• Citovat
  • Upravit
1055
20.2.12 16:57
nepřihl. Rampepurna píše:
No fakt vypadají uplně stejně 8o A furt jsou fakt (pro mě) krásný!Nakonec jsem se tenkrát rozhodla pro Jané Carrera Aniversario a zpětně nelituju … když jsem pak naživo potkávala Peg Perega s jednoduchýma kolečkama, tak mě až šokovalo, jak jsou ty kolečka uzoulinký a třeba ject s nima na kostkách nebo ne uplně hladkým chodníku musí být docela maso.
Docela mě překvapuje ta jejich hypermoder pláštěnka - kočár namokne, do košíku zahání … :think: Na Jané mám normálně přes uplně celý golfky a ještě to trochu překrejvá košík, aby nebylo mokro i tam.
Za mě golfky s jednouduchýma, ale širokýma kolečkama … třeba fain je ještě Casualplay downtown - znám osobně od nás z kočárkárny a zdají se být skutečně příjemný a odolný.

Rampepurno, tys tam dala ten Downtown i do Jane :lol: Ale nevadí, vím, o které jde :D Mě se taky líbily, akorát se mi tenkrát zdaly drahé ..
U těch CSP Downtown mi vadí rozpojené rukojeti..
Ta pláštěnka u PPP Switch E.Drive na obrázcích taky vypadá zvláštně..
Teď v zimě jezdím se sporťákem Jané Slalom 09 a taky pláštěnka přes celý kočár, jinak by to v sněžení a mrazech, jaké tady byly, nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí