Poraďte lehčí golfky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1180
8.3.11 14:42

Poraďte golfky

Nemáte některá lehčí (tak max. 7 kilo) a né moc drahý golfky? Potřebuji něco do auta abych nemusela skládat sporťák.A hlavně aby se dalo jezdit přes např.kočičí hlavy. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27002
8.3.11 15:03

Máme moon buggy kiss a projela jsem s ním i sněhm když to muselo být:)Jsou lehké skladné a prostorné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.3.11 15:27

Ještě by mě zajímalo jestli na některých golfkách dělaj takové ty sklápěcí boudičky, aby jsem nemusela používat stínidlo. Zatím jsem teda žádný nenašla. Jinak buggy jsou moc pěkný, ale asi bych chtěla kolečka o něco větší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.11 15:58

Tak přesně tohle splňují PP pliko. Do nových bych nešla, jsou drahé, ale než koupit nové levné a na nic, tak raději použitou kvalitu.¨
Jinak tu boudu mají a celkově se mi líbily babypoint casper.

Fakt byly hezké, a ta boudička se vzadu jakoby rozepla a tam byl schovaný další kus látky, takže byla jako stímítko.
 http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.3.11 16:10

Ty jsou hezký. A viděla jsi je osobně? Zajímala by mě ta fialová barva, jestli neni spíš růžová. Chci to pro chlapečka. A hledám fakt tak max do 3 tisíc. Jenom když pojedem do města nebo tak. Aby jsme nemuseli tahat sporťák.Takže mi nebude vadit že je levný, ale hlavně aby ho někdo viděl na vlastní oči a nebo ho měl projetýho.Nechci jít na slepo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
8.3.11 16:25

mám abc design moving light a spokojenost, jen záleží jak moc máš velké dítko, patří spíš k těm menším, ale nám stačí, má větší kolečka, velký košík. Bouda se teda přetáhnout nedá ale to u těchlevnějších asi u žádných,mívají to většinou ty dražši. :wink:

Jo kupovala jsem je tedy půl roku jeté za 1300 Kč a slouží dobře, žádno chrastítko.Ale musíš být zvyklá jezdit s tříkolkou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.3.11 16:30

No malej žádný prďolka neni. Má deset měs. deset kilo a 78 cm.To jsou na něho malé golfky.Brzy by z nich vyrostl. Ale díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
8.3.11 17:10

no tak to pak jo, Veru má teď 81 cm :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.3.11 18:09

Holky fakt už žádná z vás nemá nějaký klasický golfky?Prosíííím poraďte. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.3.11 18:36

Ted jsem našla golfky CHIPOLINO RIO 2011. Je to novinka. Ale bohužel nevim jestli budou dobrý. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
8.3.11 19:15

my máme Espiro Metro máme je do auta, jsou maličké a lehké, docela dobře se s nima manipuluje protože nemají zdvojená kola vepředu. Jezdim s nimi v obchodácích nebo v centru města kam jedu autem. Asi nejsou do sněhu ale nejsou špatné

ještě mám pro srovnání doma poděděné Hartan Buggy ix1 , jsou drahé ale ježděné svagrovou a už nikdy víc, jsou rozhrkané, špatně se s nimi manipuluje, raději jezdíme s novýma levnějšíma

• Citovat
  • Upravit
3112
8.3.11 20:57

tak já mám cossato hula http://www.bambinodirect.co.uk/…/version.asp

je superlehký (5,5 kg) a má stínítko i síŤku a pláštěnku

Jen nevím jestli se ještě vyrábí,tak spíš kouknout po jetym :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
8.3.11 21:13

tak sem se porozhlídla a ted se jmenujou cossato bob a maj ho v malvíku http://www.malvik.cz/…ove-hole-Bob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
9.3.11 06:48

Merett ty espiro se mi moc líbí a i ta cena.Jsou hodně podobný těm chpolino rio. Jenom by mě zajímalo jakou máš barvu a jestli je stejná jako na obrázku. A jak velké máš děťátko. Bojim se aby se mi tam prcek vešel. Má deset měs. deset kilo a 78cm.Předem ti děkuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
9.3.11 10:25
Sušinka píše:
Merett ty espiro se mi moc líbí a i ta cena.Jsou hodně podobný těm chpolino rio. Jenom by mě zajímalo jakou máš barvu a jestli je stejná jako na obrázku. A jak velké máš děťátko. Bojim se aby se mi tam prcek vešel. Má deset měs. deset kilo a 78cm.Předem ti děkuji. :palec:

mám zelenou a je moc pěkná i ve skutečnosti, i podle reakcí okolí. máme 14m díte, cca 11kg a cca 78cm a zatím se v pohodě vejde i v zimní bundě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4