Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak to perfektní !!!! I ta barvička. A co kolečka? Napichujou se do nich kamínky nebo jsou pevný?
tak to ti ted neřeknu, jsem to nezkoumala
muzu se podívat, ale má je manžel v autě a nevím kdy se k nim ted dostanu
jo a jsou polohovatelne až uplně do lehu, mají polohovací nožky a vysouvací rukojeti
To nevadí já na to tak naspěchám. Když si na mě někdy vzpomeneš, tak dej vědět.Ta sedačka je aspoň trochu vypolstrovaná?Aby neseděl jak na prkně. ![]()
Máme TFK buggster a super spokojenost. Malej má 85cm a 11,5kg ve 14m a vejde se tam krásně s fusakem a má velkou rezervu. Ještě mi v kočárku spává a s odpruženými koly a spícím prckem drandím po náměstí a kočičích hlavách bez problémů. Kočár nedrnčí, nevrže,krásně se skládá ( máme třídvěř. peugeot 206 a vleze do kufru i s nákupem
) Bazarový se nechá pořídit za dobrý peníz a je to kvalita. Teď kolekce 2011 má dokonce nafukovací kola, která já budu dokupovat a to pak bude teprve jízda ![]()
Ahojky,my jsme jich vystřídali hodně a nejlépe se mi jezdilo a v autě se mi skladovaly Silver Cross dazzle,mám malé auto,Renault Twingo a krásně se tam vlezly.Koukni tady na Emimino do bazárku,do vyhledávače dej Silver cross a měly by ti tam naskočit,jsem je dala na prodej jen pokud by někdo chtěl,jinak si je nechám
I slevu bych dala,i když byly drahé teda
Koukni a uvidíš
![]()
chiaranika píše:
Ahojky,my jsme jich vystřídali hodně a nejlépe se mi jezdilo a v autě se mi skladovaly Silver Cross dazzle,mám malé auto,Renault Twingo a krásně se tam vlezly.Koukni tady na Emimino do bazárku,do vyhledávače dej Silver cross a měly by ti tam naskočit,jsem je dala na prodej jen pokud by někdo chtěl,jinak si je nechámI slevu bych dala,i když byly drahé teda
Koukni a uvidíš
![]()
Ahojky už jsem nakonec sehnala a jsem moc spokojená. Pořídila jsem si IGLESINU TRIP 2011
![]()
fotka