Poraďte lehčí golfky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
merett
9.3.11 10:30

fotka

• Citovat
  • Upravit
1180
9.3.11 11:26

Tak to perfektní !!!! I ta barvička. A co kolečka? Napichujou se do nich kamínky nebo jsou pevný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
9.3.11 11:28

tak to ti ted neřeknu, jsem to nezkoumala :nevim: muzu se podívat, ale má je manžel v autě a nevím kdy se k nim ted dostanu

jo a jsou polohovatelne až uplně do lehu, mají polohovací nožky a vysouvací rukojeti

• Citovat
  • Upravit
1180
9.3.11 13:21

To nevadí já na to tak naspěchám. Když si na mě někdy vzpomeneš, tak dej vědět.Ta sedačka je aspoň trochu vypolstrovaná?Aby neseděl jak na prkně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
10.3.11 00:11

Máme TFK buggster a super spokojenost. Malej má 85cm a 11,5kg ve 14m a vejde se tam krásně s fusakem a má velkou rezervu. Ještě mi v kočárku spává a s odpruženými koly a spícím prckem drandím po náměstí a kočičích hlavách bez problémů. Kočár nedrnčí, nevrže,krásně se skládá ( máme třídvěř. peugeot 206 a vleze do kufru i s nákupem :-D ) Bazarový se nechá pořídit za dobrý peníz a je to kvalita. Teď kolekce 2011 má dokonce nafukovací kola, která já budu dokupovat a to pak bude teprve jízda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.11 23:13

Ahojky,my jsme jich vystřídali hodně a nejlépe se mi jezdilo a v autě se mi skladovaly Silver Cross dazzle,mám malé auto,Renault Twingo a krásně se tam vlezly.Koukni tady na Emimino do bazárku,do vyhledávače dej Silver cross a měly by ti tam naskočit,jsem je dala na prodej jen pokud by někdo chtěl,jinak si je nechám :-)I slevu bych dala,i když byly drahé teda :-) Koukni a uvidíš :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
23.4.11 05:38
chiaranika píše:
Ahojky,my jsme jich vystřídali hodně a nejlépe se mi jezdilo a v autě se mi skladovaly Silver Cross dazzle,mám malé auto,Renault Twingo a krásně se tam vlezly.Koukni tady na Emimino do bazárku,do vyhledávače dej Silver cross a měly by ti tam naskočit,jsem je dala na prodej jen pokud by někdo chtěl,jinak si je nechám :-)I slevu bych dala,i když byly drahé teda :-) Koukni a uvidíš :-) :-)

Ahojky už jsem nakonec sehnala a jsem moc spokojená. Pořídila jsem si IGLESINU TRIP 2011 :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí