Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte,
přemýšlíme o kočárku Jané epic, korbu bychom vzali vetší od concord - sleeper. Alespoň o kousíček větší je. Chtěla jsem se zeptat na epic, jestli ho už někdo máte. Jak na korbu, tak na sporťák, na odpružení atd.
v merku máme ještě JANE TRIDER a CONCORD NEO. Ale čekáme mimčo v prosinci tak bych se u nea bála malých koleček.
Děkuju všem a doufám, že tahle diskuze pomůže více maminkám.
video jane epic- https://www.youtube.com/watch?…
Máte zkušenost s Jané Epic Crosswalk?
Přidejte zkušenost s Jané Epic CrosswalkAhoj ja mam ridera a pokud ti jde o vetsi korbicku tak zvol kombinaci s korbickou nano, ja mam jeji starsi variantu a a je fakt velka. Ne tak jako polske obr korby ale me prijde velka dost.
@Eliskaxox ahojky, a jak jsi spokojena s riderem, je to taky varianta. Bydlime ve meste ale obcas si zajdeme nekam na vychazku. Diky ![]()
@lilianag Kostky hruza, to je fakt des. Bohuzel kdyz jsme ho kupovali tak jsem si myslela ze uz budeme bydlet jinde a ty kostky me budou cekat jen jednou za cas. Ted maleho musim nejdriv 100 m naklepat nez dojdu na normalni zamkovku nebo asfaltku. Ale jinak super, bydlim v prvnim patre takze mi vyhovuje korbicka micro, vezmu ji a jdu je lehka. Jinak je fakt prostorna mam nedonosene mimi, ted ma 47 cm a 3 kg, takze jsem mu tam musela dat zmensovaci podlozku babymoov, jinak jsem ho hledala po celym kocarku
Jinak skladnost a ovladatelnost luxusni, i na trave se s nim lehce jede. Akorat jak rikam ty kostky a kocici hlavy to je fakt za trest.
@Eliskaxox ty jo, jsem myslela ze to ma teda vetsi odpruzeni. Zitra jedeme do obchodu s jane. Jako my nastesti mame kosky jen na namesti a nikde jinde ne. Ale i tak ![]()
To my taky ale ja na tom namesti bydlim
odpruzeni neni spatny ale spis to bude tim ze ja mam kolekci s umelohmotnyma koleckama.
Ahoj, můžu se zeptat jestli sis nakonec Jane epic koupila? Já o něm teď taky uvažuju, tak budu ráda za každou zkušenost. Už jsem ho viděla v obchodě a nic špatného jsem na něm nenašla. Jen ta korbička nano co k němu oficiálně patří mi přišla malá. Ale snad by tam pasovala i jiná, to ještě prověřené nemám. Díky, Jana
Ja ho mam a nic nemuzu vytknout. Kdybych mela vic mista doma a neprodávám, ale bohuzel musime si tu udelat misto. Za me doporucuji. A kdo by mel zajem koupit klidne se ozvete nebo poradit.
Zdravim holky, mate nekdo nejake nove zkusenosti? Jak je velka sportovni sedacka? Chtela bych ho pro rocniho ted na zimu, vejde se mi tam v zimnim a s dekou?
dekuji za rady!
Ahoj holky. Dneska mi dosel novy Epic a chtela jsem se zeptat, jaky mate nanoznik… Chtela bych pinkie, ale nevim, zda bude pasovat ![]()
@MarryFrank nevím tedy jestli jiné značky na kočárek pasují, ale my máme přímo Jane a ten je na kočárku krásný. Hlavně když koukneš na stránky Jane, tak prodávají spoustu krásných, barevné i klasické, třeba černé, šedé.
my máme přímo ke kočárku černo-šedý a je parádní. ![]()
@emimka20 Nj, Pinkie má taky moc krásné a dobré (máme zkušenost) a navíc za poloviční cenu plus se k tomu dají dokoupit ostatní doplňky… tak zkouším, zda to taky nejde… ale asi v Brně seženu někoho, kdo Pinkie má a vyzkoušíme za živo - myslím, že by to mohlo sedět