Jane Epic 2014

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
16.7.14 15:51

Jane epic 2014

Ahojte,
přemýšlíme o kočárku Jané epic, korbu bychom vzali vetší od concord - sleeper. Alespoň o kousíček větší je. Chtěla jsem se zeptat na epic, jestli ho už někdo máte. Jak na korbu, tak na sporťák, na odpružení atd.
v merku máme ještě JANE TRIDER a CONCORD NEO. Ale čekáme mimčo v prosinci tak bych se u nea bála malých koleček.
Děkuju všem a doufám, že tahle diskuze pomůže více maminkám.

video jane epic- https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Epic Crosswalk?

Přidejte zkušenost s Jané Epic Crosswalk
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5363
16.7.14 17:52

Ahoj ja mam ridera a pokud ti jde o vetsi korbicku tak zvol kombinaci s korbickou nano, ja mam jeji starsi variantu a a je fakt velka. Ne tak jako polske obr korby ale me prijde velka dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
23.7.14 14:12

@Eliskaxox ahojky, a jak jsi spokojena s riderem, je to taky varianta. Bydlime ve meste ale obcas si zajdeme nekam na vychazku. Diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
23.7.14 14:36

@lilianag Kostky hruza, to je fakt des. Bohuzel kdyz jsme ho kupovali tak jsem si myslela ze uz budeme bydlet jinde a ty kostky me budou cekat jen jednou za cas. Ted maleho musim nejdriv 100 m naklepat nez dojdu na normalni zamkovku nebo asfaltku. Ale jinak super, bydlim v prvnim patre takze mi vyhovuje korbicka micro, vezmu ji a jdu je lehka. Jinak je fakt prostorna mam nedonosene mimi, ted ma 47 cm a 3 kg, takze jsem mu tam musela dat zmensovaci podlozku babymoov, jinak jsem ho hledala po celym kocarku :) Jinak skladnost a ovladatelnost luxusni, i na trave se s nim lehce jede. Akorat jak rikam ty kostky a kocici hlavy to je fakt za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
23.7.14 16:21

@Eliskaxox ty jo, jsem myslela ze to ma teda vetsi odpruzeni. Zitra jedeme do obchodu s jane. Jako my nastesti mame kosky jen na namesti a nikde jinde ne. Ale i tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
23.7.14 17:29

To my taky ale ja na tom namesti bydlim :) odpruzeni neni spatny ale spis to bude tim ze ja mam kolekci s umelohmotnyma koleckama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.2.15 14:08

Ahoj, můžu se zeptat jestli sis nakonec Jane epic koupila? Já o něm teď taky uvažuju, tak budu ráda za každou zkušenost. Už jsem ho viděla v obchodě a nic špatného jsem na něm nenašla. Jen ta korbička nano co k němu oficiálně patří mi přišla malá. Ale snad by tam pasovala i jiná, to ještě prověřené nemám. Díky, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.11.15 14:31

Jane

Ja ho mam a nic nemuzu vytknout. Kdybych mela vic mista doma a neprodávám, ale bohuzel musime si tu udelat misto. Za me doporucuji. A kdo by mel zajem koupit klidne se ozvete nebo poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.10.16 10:33

Zdravim holky, mate nekdo nejake nove zkusenosti? Jak je velka sportovni sedacka? Chtela bych ho pro rocniho ted na zimu, vejde se mi tam v zimnim a s dekou? :) dekuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.2.17 22:34

Ahoj holky. Dneska mi dosel novy Epic a chtela jsem se zeptat, jaky mate nanoznik… Chtela bych pinkie, ale nevim, zda bude pasovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
13.2.17 23:50

@MarryFrank nevím tedy jestli jiné značky na kočárek pasují, ale my máme přímo Jane a ten je na kočárku krásný. Hlavně když koukneš na stránky Jane, tak prodávají spoustu krásných, barevné i klasické, třeba černé, šedé. :) my máme přímo ke kočárku černo-šedý a je parádní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.2.17 09:10

@emimka20 Nj, Pinkie má taky moc krásné a dobré (máme zkušenost) a navíc za poloviční cenu plus se k tomu dají dokoupit ostatní doplňky… tak zkouším, zda to taky nejde… ale asi v Brně seženu někoho, kdo Pinkie má a vyzkoušíme za živo - myslím, že by to mohlo sedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí