Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Víte někdo, jestli jsou mezi nimi nějaké rozdíly? Krom těch designových. Díky
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané MuumCo jsem pochytila z obrázků, tak je jen změna barev a tvaru té vnitřní vložky. Mladšího jsem odvozila v 2012 a neustále nedržel ten vršek, takže jsem ho po ukurtování musela předklánět dopředu a urovnávat ![]()
Ta kolekce 2013 už vypadá, že by mohla být v pohodě, je to tak? Dík za upozornění ![]()
Já bych se ho nebála, kočárek je lehounkej, skladnej a výborná je kompatibilita s Concordem, takže jsem vozila Concord vajíčko na podvozku. Co byl ale pro mě velkej mínus byla krátká stříška a hnedle ojetá kolečka
to soudruzi značně podcenili.
Holky prosím nemáte zkušenosti s JANÉ MUUM? přemýšlím o něm, ale furt nevím. přijde mi super košík, otočná korba, žýe tam dítě sedí v sedu(což je jané slamon rozhodně nešlo, malý košík atd)díky mo za reakce
@Pštrosice Velká nevýhoda je krátká stříška a trochu jsem se prala s pásy, ten spodní je hrozně nízko, je krátký a napevno, vleže to pro menší mimčo prostě nevychází. Košík ujde, ale toho prostoru tam zas tak moc není. Já jsem si nechala ušít prodlužovací clonu ke stříšce a tašku na pláštěnku. Mám zkušenost jen se sporťákem, otočený proti směru jízdy je hůř ovladatelný, ale to je asi normální vzhledem ke konstrukčnímu řešení, o to je snazší manipulace po směru. Asi už bych nechtěla plastová kola, ale jinak jsem s ním spokojená, za ty peníze…