Jané nebo Peg Perego

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
21.3.15 16:41

Jané nebo Peg Perego

Ahoj, tak se pořád nemůžu rozhodnout, jaký sporťák koupit. Líbí se mi Jané Muum, Nomad nebo Peg Perego Book či Booklet. Zdá se mi ale i 7 tis. za kočárek dost peněz, natož pak 10, tak toho nechci později litovat. Potřebuju mít jen jeden kočárek, protože ho musím mít v bytě a mám tu i tak málo místa. Takže po něm chci, aby byl lehký, skladný, aby se s ním dalo jednoduše manipulovat, ale zároveň aby byl pro mrně vhodný už teď v 5 měsících a pohodlný i když bude větší. Taky je pro mě důležitá stabilita a odpružení, aby se s ním dalo jezdit v různých terénech (nic extrémního, ale bylo by fajn, kdyby zvládl kostky, rozbité chodníky a sem tam nějakou polňačku).
A taky řeším, jestli koupit nový nebo už jetý… máte zkušenosti např. i s tím, co tyhle kočárky vydrží, jestli jsou po odvození jednoho dítěte ještě natolik použitelné, aby zvládly další?
Děkuji předem moc za vaše rady. Hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
21.3.15 17:14

@Linda40 Je to par mesicu, co jsem resila stejny problem. Rozmyslela jsem se nad Jane Nomad, Peg perogo book a Gesslein s4. No nakonec jsem zvolila Jane Nomad a jsem spokojena. Ale musim ti rovnou rict, ze ma malou a to opravdu malou strisku. Musela jsem dokoupit slunecni clonu a odpruzeni taky nic moc, ale teda stabilni je dost. Polnacku i kostky zvladne, ale drnca to, ale jelikoz to muj syn miluje a jinak neusne, tak to mi vubec nevadi. Je lehky, velice velice dobre ovladatelny. U noveho typu Nomade se da uz diky cvokum dostati i dobre do nakupniho kosiku kdyz dite spi. Co mi trosku vadi, tak ze nejde dat do uplneho sedu, ale ted kdyz je v kocarku i fusak, tak to ani synovi nevadi. Uvidime co v lete. Mozna mu to vadit nebude, mozna se to akorad me zda, ze to je malo v sede. Treba je to pro dite pohodlne, to uvidim na jare. Jinak je prostorny dostatecne. A myslim, ze kocarku po jednom diteti se bat nemusis…
Budu kupovat jeste jeden kocarek. Bud vyberu jeden ze zbyvajicich favoritu nebo i premyslim nad nejakyma golfkama se spojenou rukojeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
21.3.15 17:54

Doporucuji jane, je lehky, skladny, investice se vyplati. Pak ho muzete prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
21.3.15 19:28

Ja mam doma jane muum. rozmyslela jsem i nas peg perego, ale ten je velky, my mame i male auto a nevesel by se do kufru. Muum je skvele ovladatelny.. :palec: ale jeste v nem mimi nebylo, cekame na zacatek dubna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.3.15 20:44

Děkuju všem za reakce, pravděpodobně půjdu do Jané Muum, našla jsem ho na netu za pěknou cenu, i když starší verzi, apropo tušíte někdo rozdíl mezi 2013 a 2014 verzí?

@kar-maa Taky bych raději koupila Nomada, ale 10 tis. za kočárek… no upřímně, nechce se mi, je to dost peněz. Kdyby byla možnost ho koupit z druhý ruky, tak bych to brala, ale v okolí nikdo nic a nechat si ho poslat… člověk nikdy neví, co mu přijde. Ale moc díky za tvou zkušenost, pomohla jsi mi :). S tou stříškou to bude mít asi Muum podobné jako Nomad, co jsi, prosím tě, kupovala za clonu, aby tam seděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
23.3.15 08:08

@Linda40 Tak s clonou to byl pro me docela orisek, sedet na kocare asi bude hodne typu, ale ja nechtela takovu tu co zavazi diteti ve vyhledu, tak jsem hledala neco jineho, nakkonec jsem nasla na mimibazaru jednu clonu, kterou pani nejspis koupila v Nemecku, ale domluva s ni je jak s volem. S prominutim. Na jeden mail ji trva odpovedet vic jak tyden. Nakonec z ni vylezlo, ze ma clona malou dirku, ale ze ji zasije a nebude to poznat, tak jsem ji prosila o vyfoceni po zasity. To slibila, ale jeste nic neposlala, tak jsem si nasla tuto clonu, tady u nas. Bydlim v Rakousku. Objednala jsem ji v patek, cekam, ze dorazi tento tyden. Tak pak ti muzu napsat jestli se osvedcila. Kazdopadne nezavazi diteti ve vyhledu, ale spis prodluzuje strisku. Je to tato:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
23.3.15 14:47

@kar-maa Tak to budeš moc hodná, když si vzpomeneš, vypadá opravdu parádně a je veliká. Já jsem na mmb zas našla paní, která clony šije a ty, co se mi od ní líbily, se vlastně vpínají tam, kde se normálně příchyti stříška. Ale není to tak velké jako tohle a píše tam, že jsou na Nomad a Slalom, tak ani nevím, jestli to na Muum půjde. Zas je dělá jak neprůhledný, průhledný nebo s okýnkem :), vypadá to dobře.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Na kolík vyjde ta clona v Rakousku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
23.3.15 15:02

@Linda40 to co jsi sem dala odkaz, tak je trosku jina clona nez mam namysli ja. Ta tvoje se zapina do toho klinu, kde se to rozepina, ale ten klin novy Nomad nema. To okynko ja tam uz nasite. Ja prave chtela clonu, ktera nebude zavazet diteti ve vyhledu a prodlouzi strisku. Tak jsem zvedava jaka bude, ta co mi prijde.

Musela jsem ji obednat z nemecka pres ebay, vyjde asi na 25 eur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.3.15 15:46

Tak mám kočárek doma. Nějak unešená z něj ale nejsem, připadá mi to všechno takový fórový, docela jsem se s tím poprala, hlavně při nasazování stříšky a když jsem ho zkoušela dát do lehu, to jsem se bála, že tam něco rupne. Samej plast. A taky jsem si myslela, že je lehčí, podle pošty to byl 15kg balík. Četla jsem, že má mít 7 kg, ale asi obalovej materiál nebude vážit 8 kg :?
@kar-maa Co ta clona, už ti dorazila? Tak mě teď napadlo, co je to vůbec za materiál, aby to chránilo nejen proti slunci, ale trochu i proti větru a dešti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
26.3.15 16:09

@Linda40 tak oni kolikrat pisou jen vahu podvozku bez korby. Nekdy vahu kocarku bwz vsech pratelnych veci i nakupbiho kosiku atd. Tak si potom clovek muze vybrat…
Clona jeste nedorazila. V pondeli mi psali, ze ji posilaji, tak jsem zvedava kdy dorazi. Mela b byt z pruzneho matwrialu. Proti slunci a vetru urcite ochrani, ale jestli je nepromokava netusim, ale v desti stejne nadazuju plastenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
30.3.15 17:25

@Linda40 Tak uz tu clonu mam. A abych pravdu rekla, tak asi svuj ucel splni, jeste ji nemama odzkousenou pri slinci, ale teda ze by vypadala nejka uchvatne to teda ne. Kdybych to vedela!!! Ach jo… NO doufam, ze aspon bude dobra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.4.15 11:50

@kar-maa Taky mě napadlo, jak to vůbec bude vypadat. Ale obávám se, že žádná nasazená clona moc parády neudělá. Můžeš prosím vyfotit, jak to na tom Nomadu vypadá? Já to pořád ještě řeším, Muum má navíc ve stříšce igelit, to jsem si na fotkách nevšimla:(. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
5.4.15 20:21

@Linda40 vyfotim, ale az nekdy pristi tyden jo. Nejsem ted doma a mam tu jiny kocar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.4.15 20:31

Tahle diskuze mi jde akorat do rany. Ja tedy premyslim o kombinaci, ale rozhoduji se mezi Jane Muum a Peg Perego book plus. koukala jsem na video Jane muum 2015 a tam jsem pochopila, ze jde striska sklanet uz mnohem lepe :think: byla bych rada kdyby nekdo kdo koupi novou 2015 napsal sve pocity :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí