Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj. Potřebovala bych poradit. Mám 20. měsíční dítě, které toho dost ujde, golfky skoro nepoužívám. Ale na celodenní výlet se spaním do lesa jsem uvažovala nad PP GT3. Nebo jiný? S trojkolkou jsem ještě nejezdila.
Já sem už u třetího dítka spokojena s jané slalom…peg mi přijde hrozně robustní…
Ale zas má Jané kratší boudu proti slunci? Robustní mi asi nevadí, potřebovala bych si ho asi projet.
Urcite jane slalom, jezdim s nim v lese denne a naprosto bez problemu ![]()
Řeším teď to samé. Bydlíme na vesnici, samé polňačky a tak. Měla jsem bebe confort High trek.Ten mi přijde pro starší dítě blbý na sezení.
Taky u mě vyhrála GT3. Kamarádka ji má a podle mě se tam vejde i naše skoro pětiletá ![]()
A prý je nejstabilnější z tříkolek.
A má super obří koš na celodenní výlet v pohodě i s motorkou.
PP GT3-naprostá spokojenost a je opravdu prostorný a projeli jsme všechno. Dva roky jsem s ním běhala. Měsíčně kolem 150 km a všechno vydržel.
Jinak se mi ještě líbil Chicco Trio, Cam Cortina. Jane slalom mi přijde malý. X lander vratký
Casualplay S4 se mi zdá krátká ta zádová opěrka. Ještě se mi líbil TFK joggster, ale ten neznám na živo. Čtyřkolové jsem nezkoumala neb mi s nima nejde jezdit ![]()
@ewajs Já mám právě čtyřkolku, ale je malý, kluk má hlavu v boudě. GT3 byla naše volba, ale zviklalo mě najíždění s tím jedním kolečkem.
@Lidym píše:
@ewajs Já mám právě čtyřkolku, ale je malý, kluk má hlavu v boudě. GT3 byla naše volba, ale zviklalo mě najíždění s tím jedním kolečkem.
Mě se jezdí s tříkolovým perfektně. A do terénu ještě líp než se čtyřkolovým.
Sestra má takové to TAKO bez aretačních koleček a to je hrůza. Vůbec si na to nemůžu zvyknout.
U tříkolek je to vše o zvyku. JSem pak zvládala i eskalátory a na patník jsem najížděla na první pokus bez zastavení ![]()
Holky, která máte korbičku Navetu XXL, jak je dlouhá. Jestli mám prodat svůj kočár a na druhé dítě pak dokoupit korbu.
@ewajs píše:
Mě se jezdí s tříkolovým perfektně. A do terénu ještě líp než se čtyřkolovým.
Sestra má takové to TAKO bez aretačních koleček a to je hrůza. Vůbec si na to nemůžu zvyknout.
U tříkolek je to vše o zvyku. JSem pak zvládala i eskalátory a na patník jsem najížděla na první pokus bez zastavení
Já mám otočná kolečka, ty jsou o něčem jiném. Firkon Verano.
@Lidym píše:
Asi takhle, s GT3 jsem jezdila na eskalátorech a na druhé ruce měla 3 leťáka, který z nich měl panickou hrůzu… a jde to - i jednoruč.
@Františka85 píše:
PP GT3-naprostá spokojenost a je opravdu prostorný a projeli jsme všechno. Dva roky jsem s ním běhala. Měsíčně kolem 150 km a všechno vydržel.
běhalo se Ti s nim dobře? pořád s nedokážu rozhodnout, kterou tříkolku zvolit - chci běhat a jezdit na bruslích.