Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, existuje vůbecsportovní kočár s nafukovacími koly, s možností dát korbu oběma směry a s cenou do 4 000 Kč? Děkuju moc! ![]()
Quatro Monza. Skvělý jsem s ním moc spokojená, přehazovací rukojeť, nemá zdvojená kolečka, která mají aretaci, pěkná velká kola.
![]()
Jen jsem teď teda koukala a je maličko dražší, dá se sehnat od 4500,–
Jestli chceš nový, tak za ty peníze nebude moc bytelný a spíš na silnici. Jestli chceš fakt sportovní kočár, který něco vydrží, tak spíš bazarový.
Děkuju za reakce…bydlíme v Praze, takže stejně hledám kočár spíš do města, bazary jsem nějaké obešla a moc se mi nelíbilo…vím, že mám dost omezené požadavky, ale zkusila jsem ![]()
@jsem.to.ja Měla jsem Graco Symbio, nafukovací měl zadní, ale jinak super lehkej, sedačka luxusně otočná, a z druhé ruky jsem v super stavu prodala za 4500. Čili myslím, že se dá, ale nebude novej - ale za mě teda lepší značka málo jetá, než nějakej noname vehikl těžkej novej.
PS: Třeba tuten nevypadá vůbec špatně, a v ceně je i fusak. https://www.emimino.cz/…mbio-419430/.
PPS: Jediný mínus tohohle kočáru je malej košík, ale zase se dá zezadu na sedačku přidělat batoh - já tam měla pláštěnku, deku a takový věci, co se nevyndavají.
Spis nez prêhazovaci rukojet je lepsi sportovni sedacka, ktera se da dat obema smery. pak mas vzdy vetsi kolecka vzadu.. viz prispevek od zeze https://www.emimino.cz/…onza-114143/
@jsem.to.ja píše:
Dobrý den, existuje vůbecsportovní kočár s nafukovacími koly, s možností dát korbu oběma směry a s cenou do 4 000 Kč? Děkuju moc!
Mám „obyčejné“ Camarelo Q12, který je prostorný a korba, sportovní sesle i autosedačka tem lze nasadit oběma směry. Kola nafukovací, menší kolečka mají aretaci…
Na bazárku seženeš za dobrou cenu ![]()
Taky jsem z Prahy a nemůžu si vynachválit Jané Solo reverse. Nemá teda nafukovací kola, ale zdvojená odpružená. Sedačka je otočná a navíc se skládá jako klasické golfky, takže nezabere moc místa. A používaný se dá v pohodě sehnat kolem 4tis.
Moc vám všem děkuju, jste zlaté! Ty odkazy, fotky, doporučení - super! ![]()