Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
Prosím majitelky o Vaše zkušenosti s tímto kočárkem? (velikost uvnitř pro větší díte i v zimě s fusakem, boudička zda dostatečně stíní, jízdní vlastnosti, skladnost atd..)
Hodně o něm uvažuji, ale ráda bych uvítala nějaké osobní zkušenosti někoho z Vás.
díky
Hezký večer
…i já uvažuju o koupi quatro monza 2012, tak moc prosím, někoho, kdo má nějakou zkušenost a mohl by mi povědět, jestli přehazovací rukojeť funguje dobře na obě strany - náš malý má půl roku a ráda bych ho měla čelem k sobě, pak jestli není velký až příliš, protože syn je drobný a nejspíš žádný cvalík nikdy nebude
, tak aby se mi tam teď neztratil - i když bude ve fusaku …no a tak vůbec i ohledně bezpečnosti, kvality a tak. Moc Vám děkuju…už totiž přemýšlím o sportovním kočárku strašně dlouho, vybírám a vybírám a nemůžu se dobrat
, prostě bych chtěla, aby měl hlavně tu otočnou rukojeť, větší kola, velký košík, stabilitu, pohodlí a tak
. Moc děkuju za všechny Vaše příspěvky
.
Ahoj,
kočárek Quatro Monza mám už cca půl roku. Jsem s ním docela spokojená, ale čekala jsem od něj víc. Je prostorný a opěrka jde úplně do lehu, což je pro dítě pohodlné.
Přehazovací rukojeť se u sporťáků moc nenajde, ale při vození kočárku proti směru kopete do malých otočných koleček (v tomto směru nejdou zablokovat) a špatně se ovládá, dostat kočárek na chodník je nadlidský úkon. Při poloze rukojeti po směru jízdy je kočár dobře ovladatelný i když mimčo leží, nekopete ani do koleček ani do opěrky.
Mínus má kočárek v kvalitě koleček, po krátké době jsou samá dírka od kamínků. Také boudička se mi zdá docela malá, ale postačuje.
Jinak skladný, lehký a hlavně pro dítě prostorný.
Ahojky Zeze ![]()
Moc děkuju za Tvůj příspěvek, hrozně dlouho jsem o té monze uvažovala a pak se na ni vykašlala. Měla jsem strach, že právě to přehození rukojeti způsobí to, co popisuješ. A fakt je to tak. Včera jsme koupili mírně ojetý (ale vypadá jako nový, jen kolečka jsou trochu opotřebená) maskáčový Herqules Razor 4Spin - a je to dělo!!
Řekla jsem si, že než nový, ale polovičatý, tak raději starší, ale pořádný, tak snad bude super, jak si myslím
. Měj se krásně a díky ![]()
Ahoj mamcoireno,
vůbec není zač. Určitě budeš s Herqules Razor 4Spin moc spokojená, teda rozhodně víc než s Monzou. Po druhé bych do něj také nešla, ale jako asi každou, tak i mě zlákala ta přehazovcí rukojeť. A nedostatky se zjišťují až při používání, já bohužel žádné debaty před koupí nesledovala, což byla asi chyba Ale malé je už rok, takže stejně kouká ven po směru jízdy. Tak už moc nepřehazujeme.
Tak přeji hodně najetých kilometrů bez nehod ![]()
Ahoj, my máme quatro monza a nejspíš budeme prodávat. Máme ho rok, světle zelený, byli jsme spokojeni MOC! Musím teda prodej probrat ještě s manželem, ale nejspíš už půjde do světa
Cena bude cca 2500Kč.
Dobrý den, mám nově koupený tento kočáreka vzhledem k tomu, že nejsem zrovna nejšikovnější, mám problém ho složit, když jsem chtěla někam jet autem. Mohla byst mi prosím poradit jak na to? Děkuji ![]()
@hrek týýýýýý jo, já už ho přes rok nepoužívala, tak nepopíšu přesně, ale je tam nějaká pojistka a pak jsem rukou zmáčkla na rukojeti a nohou se opřela o ten cuplík, co je na boku kočárku… nevím, jak to přesně bylo… Jak dojede manžel, bude s dětma, půjdu do sklepa a vyzkouším a popíšu pak ![]()
Zdravím,
Na jedné straně kočárku je pojistka (kousek železa, měla by tym být asi červená samolepka.) která se přitlačí ke konstrukci a zároveň se zmáčkne pojistka na rukojeti a přitáhne se páčka. Potom už jde lehce kočárek složit.(rukojeť musí být u boudy) Jen se musí pořádně docvaknout pojistka, která je zase na druhé straně kočárku (je to malý černý batelitový se zacvákavacím zobáčkem). která slouží k tomu, aby se kočárek nerozložil. Pokud ho budete chtít rozložit, malá bakelitová pojistka se odjistí a tahem ta rukojeť a lehkým přišlápnutím u košíku se kočárek lehce rozloží. Jde to velice snadno, jen to chce nacvičit. Ze začátku jsme s tím také bojovali, ale teď to jde levou zadní:-)
Opěrka nožiček se musí sklopit zvlášť, ta má zase pojistky ze strany. Rozložit už jde tahem.
Snad jsem to napsala trochu pochopitelně, neumím to líp popsat.
Zadavím a přeju hodně zdaru:-)))
Dobry den dnes nam došel quatro monza 2014 složit a rozložit ho umim ale jak tam pripevnit plaštenku?
Dekuji za radu ![]()