Kočárek do sněhu, na vesnici

1920
23.6.12 10:02

Kočárek do sněhu, na vesnici

Ahojky.
Hledala jsem tu v různých diskuzích a mám z toho těžkou hlavu :nevim:
Mimčo se má narodit na začátku listopadu a tak zvažuji, jaký kočárek. Bydlíme v Jeseníkách, takže zima opravdu pohádková a hlavně břečka a polní cesty. Jsme celkem sportovně založená rodinka, takže výlety budou časté. Také budu často jezdit busem, takže aby ta manipulace nebyla tak těžká.
Mám vybrané nějaké kočárky, a potřebovala bych na ně slyšet názor, jaké jsou :kytka:
Budu ráda, za jakýkoliv názor :andel:
Vybrané kočárky:

http://www.detskydum.cz/…arek-551801/

http://www.detatko.eu/…p-2012-tecna

http://www.e-cipisek.cz/…rky-hluboke/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1920
23.6.12 10:13
@helenkka píše:
Tříkolka do sněhu mě trochu překvapuje, čekala bych ji míň stabilní, ale nevím, nemám zkušenost. Mně by se líbil ten Roan, podobný kočárek je pak Inglesina Magnum. Hlavně aby byl odpružený, jestli budeš jezdit po polňačkách.

No já jsem ho sem dala schávlně. Našla jsem v diskuzích, že byl do terénu dobrý, tak jsem chtěla slyšet zkušenosti, jestli to tak fakt je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
23.6.12 10:16

Ahoj! Já mám Maritu. V zimě jsem s ní frčela bez problémů i zasněženým polem, do térénu perfektní, krásně odpružený. Ale nejsem si jistá, jak by to bylo s tim busem. :think: Je to veliký kočár a s korbou dost těžký, u sporťáku už je to lepsí. Ty trojkolky jsou uváděný do největších terénů. No nevim, jakou mají výrobci představu o tom, co v něm má dítě dělat, ale podle mě především ze začátku spát a to dost dobře nejde, když v tom lítá jak hadr na holi. :nevim: Mě se moc líbí ten Quinny a určitě tu na něj najdeš hodně pozitivních ohlasů. Ale do terénu bych si trojkolku nevzala. Převrací se to, pokud to nebude hodně odpružený, tak ti v tom bude mimčo nadskakovat i na trochu kamenité cestě. Aspoň takovou zkušenost tu mám já. A to bydlím na vsi a jezdím tam, kde je povětšinou asfaltka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.6.12 10:20

Taky nás to čeká v listopadu, ale už třetí :mrgreen:, takže kočárek zdědí po bráškách - http://www.mimibazar.cz/foto.php?… (jen máme trojkolku). Bydlíme na Vysočině na vsi, v zimě tu bývá sněhu až až a s tímhle typem kočárku jsem neměla problémy.
Z tvých výběrů vypadají dobře všechy. Kdybych si já měla teď vybírat nový kočárek, koupila bych na začátek klasický hluboký, jako máš v tom třetím odkazu. A pak bych dokoupila sporťák na jaře nebo v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.6.12 10:22

MuffinkaM
Nad Maritou právě uvažuji nejvíc, jen se děsím toho busu :zed: a do auta taky nevím, jak se nám vleze. Ach jo, potřebovala bych tak něco mezi, aby byl lehký a všechno projel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.6.12 10:24

@nonynka8 - a myslíš, že budete teď tu první zimu hodně jezdit busem? Pokud plánujete ty jízdy až později, šla bych spíš do té Marity, tak je fakt pro miminko parádní. Pak ještě záleží na tom, jak budete jezdit na kontroly k dr. Jestli autem, tak třeba přejdeš z parkoviště jen s autosedačkou v ruce. Jestli busem, bylo by to náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.6.12 10:30

Milli
Jak tak na to koukám, tak si asi budu muset obnovit řidičák :lol:
No spíš to vypadá na ten bus, mám to do města 6km. Manža jezdí do práce denně autem, a nejsem si jistá, že by mě pořád vozil :nevim: Takže budu asi fakt hodně odkázaná na ten bus. Ale počítám, že ze začátku by mě vozil, je to naše první mimi, tak je z toho víc paf, než já :lol: A pak až bych asi jezdila sama tím busem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.6.12 10:35

Helenkka
Ta vypadá taky dobře :think: Ach jo, dřív to bylo v pohodě, bylo pár kočárků a bylo, teď aby se z toho člověk zbláznil :lol:
No nic, musíme poměřit velikost kufru v autě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.6.12 10:36

Já chodila s prvním synem nejradši pěšky (jedna cesta asi 5 km), ale on byl narozený v květnu, takže to byla paráda.
Jenže v zimě je to nereálný, s takhle malým miminkem. To by bylo o zdraví. Tak jedině oprášit ten řidičák :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
23.6.12 10:41

Ahoj, ja mam taky podobny jako Marita - Peg Perego Classico. Šla bych do něčeho podobného znova, akorát s tímhle: do opravdového terénu (les, kopce, kořeny na cestě, sníh) stejně radši nosím. Takže do sámošky a na poštu kočár, procházka po vesnici kočár, do lesa nosítko, většinou. Do auta jsem si koupila staré golfky (já jezdím autem hodně). Těď bych si nejspíš koupila Inglesinu Magnum, protože v té hluboké korbě malá zas tolik nepobyla, ale budu ji teď léta skladovat doma pro případného sourozence :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
23.6.12 10:47

Mám Q. Speedi a jsem spokojená. Občas s ním jedu po louce a jde to - zatím mám teda vyzkoušenou jen hl. korbu. Snadno se ovládá. Je fakt, že by mohl mít odpružení, ale proti plastovým kolům je určitě fajn. Jako každý má své mouchy, ale jsem vcelku spokojená. Je lehký ( nosim ho půl poschodí, nebo do MHD), skladný. Nevím, jaký máte fin. limit, ale jako nej do terénu se mi zamlouvá Teutonia (Spirit S3). S Maritou mi přijde, že by ses pěkně nadřela a u Chicca se mi nelíbí plastová kola mimčo na terénu bude podle mě hodně „naklepaný“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.6.12 10:48

U nás ta zima končí tak v dubnu, takže mimi bude mít půl roku a to už by pak nějaký sporťák mohl být, že? Takže pořebuji v něčem překlenout tu nevětší zimu, která u nás fakt je pořádná.. Ale ten bus mě štve. No vychází mi z toho všeho oprášení toho řidičáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
23.6.12 10:49

Za mě rozhoně inglesina :pankac:, jsem taky na vesnici v Orlických horách a na kopci, inglesina není zase tak těžká, projdeš s ní fakt snad všechno, nemusíš doma skladovat několik korbiček (hlubokou, sporťák), jelikož je to vše v jednom a pokud se ti zdá drahá, dá se na netu sehnat starší kolekce do 10 000,–… navíc vydrží v pohodě víc dětí a vypadá stále jak nová :palec:
jen na to bruslení to opravdu není :think: :nevim:, ale to ani roan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.6.12 10:55
@PeťaBeďa píše:
Za mě rozhoně inglesina :pankac:, jsem taky na vesnici v Orlických horách a na kopci, inglesina není zase tak těžká, projdeš s ní fakt snad všechno, nemusíš doma skladovat několik korbiček (hlubokou, sporťák), jelikož je to vše v jednom a pokud se ti zdá drahá, dá se na netu sehnat starší kolekce do 10 000,–… navíc vydrží v pohodě víc dětí a vypadá stále jak nová :palec:
jen na to bruslení to opravdu není :think: :nevim:, ale to ani roan

jj, dost o ní uvažuji :think: A ta manipulace do busu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
23.6.12 10:55

Měli jsme podobné požadavky, takže já všude doporučuju Baby Jogger City Elite. máme ho a je super, sporťák je velký a vydrží dítěti dlouho, super stříška. Další tip je TFK. nevím teda, jaký máš finanční limit. jinak o obou kocarcich jsou na miminu diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí