Casualplay - sportovní verze do úplného lehu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Omálka
21.6.12 10:36

Prosím o radu CASUALPLAY

Holky moc prosím o radu. :? Mám casualplay a hluboká korba bude brzo malá. :roll: Problém je v tom, že malý teprve bude mít 3 měsíce. Je ta sportovní verze do úplného lehu? :think: Moc vám všem děkuji

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
21.6.12 11:19

Do úplného lehu to nejde, je tam velmi mírný sklon, myslím si, že to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
21.6.12 11:38

Moc děkuji, no ještě musí chvilku vydržet bude mít teprve 3 měsíce. 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Omálka
21.6.12 12:15

Ten tam malý vůbec neměl. :oops: Na délku si myslím, že to vydrží do toho 5 měsíce. :think: Na šířku, ale nee. ;)

• Citovat
  • Upravit
6696
21.6.12 12:24

To je nejake divne, nasi oba kluci tam byli do 6-7 mesice a to byli oba velci. Porodni vahy 4,1 a 4,58kg ;-) Ted v lete obzvlast kdyz tam nemusi mit fusak jen prikryt plinkou. Neplaste dopredu, to urco vydrzi dyl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
21.6.12 12:31

Tak já budu doufat. :oops: Všichni když koukají do kočárku tak říkají, že mu bude dost brzo malej. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5577
21.6.12 12:57

Nám taky říkali, že ji to bude brzy malé a vydržela do půl roku, ale dávala jsem ji do sporťáku jen kvůli tomu, že chtěla koukat ven, jinak by tam vydržela co se místa týká ještě déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
21.6.12 13:08

Nám vydržel do 5 měsíců a to už se tam prcek skoro nehnul. Bylo to teda v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
21.6.12 14:12

Míša byla v korbě 8 měsíců a do sporťáku šla jen proto, že neviděla ven, rezervu tam ještě měla. V té době měla 7kg a necelých 70 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
22.6.12 11:03

Ahoj, tak u nás šla malá do sporťáku (Casualplay S4 UNI) asi ve 4,5 měsících, ale před tím jsem ji tam občas taky šoupla. Takže za mě ji tam klidně dej. Mám ji pořád v lehu - je to skoro leh, ale leží víc než v sedačce(vajíčko) a je spokojená, že vidí ven a může si dát ruce vedle hlavičky, kdýž spinká. A to má teď necelých šest m. a má přes 8Kg a oblečení dávám vel. 74. Takže žádný drobek a v korbě už byla docela napresovaná i v těch 4m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí