Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky mám prosbu..ulomila jsem přední kolečko na concordu a teď mi přišly náhradní díly, ale já za boha nevím, jak odmontovat přední kolečko z držáku, nedělala jste to některá? třeba při údržbě nebo čištění? Nebo nemáte šikovnějšího partnera než já(můj se o to snažil kleštěma
) ono to určitě nebude nic těžkého, jen je na to asi potřeba nějaký grif, který neznám..
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionZkusi si zavolat do handy praha treba ti tam poradi, me tam concord tenkrat opravili
Tam jsem psala emaily a pan Fiala, kterýho je plnej internet, že opravuje concordy, tam mě slušně, ale rázně poslal do prčic..asi už pro concord nedělají, jen pro jané a když jsem mu psala, že je to prakticky jedna firma, tak mi to zopakoval, a jediný servisní technik pro črmyslím acg sport) je pracovně na slovensku a není na něj dostupný kontakt dříve než v pondělí..
Ahoj, nám cvaká kolečko přední u concorda fusion 2010, nevíte co s tím? nebo nemáte kontakt na někoho kdo tomu rozumí? jak jste nakonec dopadla s tou výměnou? poradili vám?
Ten fiala ne, ale v letnanech a pardubicích je babiez obchod, kde servis dělají..ale jediný technik funguje pouze na Slovensku, ale v Babiez jsou moc ochotní a pomůžou
Nemyslíte baby centrum - tam jsme ho koupili:)ještě je v záruce ale je to tak dvě hodiny cesty. tak se kdyžtak zkusit domluvit s někým kdo by nám na to koukl nebo by nám řekl co zkusit ![]()
Babiez - Praha Letňany
OC Letňany
Veselská 719
199 00 Praha 9 - Letňany
telefon: 734 700 447
letnany@babiez.cz
GPS: 50°8‘18.861“N, 14°29‘57.600“E
Prodejna se nachází v samostatné budově vedle koberců Breno, naproti prodejně nábytku KIKA, v blízkosti čerpací stanice Tesco. Dříve v těchto prostorách provozovala obchod firma FastBox.
PRODEJNA
Po-Ne: 10:00-20:00
telefon: 734 700 447
INTERNETOVÝ OBCHOD
Po-Pá: 7:30-16:00
info@babiez.cz
telefon: 734 700 442
Dobrý večer, mám stejný kočárek a sháním plastové kryty na šroubky na přední kolečko. Chtěla jsem se zeptat zda byste mi neprodala kryty ze starého ulomeného kolečka nebo prosím o informaci kde jste si objednala kolečko nové. Děkuji moc za Vaši ochotu, Jana Nováková
Kolečko stále používám..vyměnila se pouze součástka..ale pokud si zavoláte do letňanského babiez, tam vám velmi rádi pomůžou