Kočárek do sněhu, na vesnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1920
23.6.12 10:48

U nás ta zima končí tak v dubnu, takže mimi bude mít půl roku a to už by pak nějaký sporťák mohl být, že? Takže pořebuji v něčem překlenout tu nevětší zimu, která u nás fakt je pořádná.. Ale ten bus mě štve. No vychází mi z toho všeho oprášení toho řidičáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
23.6.12 10:49

Za mě rozhoně inglesina :pankac:, jsem taky na vesnici v Orlických horách a na kopci, inglesina není zase tak těžká, projdeš s ní fakt snad všechno, nemusíš doma skladovat několik korbiček (hlubokou, sporťák), jelikož je to vše v jednom a pokud se ti zdá drahá, dá se na netu sehnat starší kolekce do 10 000,–… navíc vydrží v pohodě víc dětí a vypadá stále jak nová :palec:
jen na to bruslení to opravdu není :think: :nevim:, ale to ani roan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.6.12 10:55
@PeťaBeďa píše:
Za mě rozhoně inglesina :pankac:, jsem taky na vesnici v Orlických horách a na kopci, inglesina není zase tak těžká, projdeš s ní fakt snad všechno, nemusíš doma skladovat několik korbiček (hlubokou, sporťák), jelikož je to vše v jednom a pokud se ti zdá drahá, dá se na netu sehnat starší kolekce do 10 000,–… navíc vydrží v pohodě víc dětí a vypadá stále jak nová :palec:
jen na to bruslení to opravdu není :think: :nevim:, ale to ani roan

jj, dost o ní uvažuji :think: A ta manipulace do busu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654

Měli jsme podobné požadavky, takže já všude doporučuju Baby Jogger City Elite. máme ho a je super, sporťák je velký a vydrží dítěti dlouho, super stříška. Další tip je TFK. nevím teda, jaký máš finanční limit. jinak o obou kocarcich jsou na miminu diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654

Měli jsme podobné požadavky, takže já všude doporučuju Baby Jogger City Elite. máme ho a je super, sporťák je velký a vydrží dítěti dlouho, super stříška. Další tip je TFK. nevím teda, jaký máš finanční limit. jinak o obou kocarcich jsou na emiminu diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12979
23.6.12 10:56

Třeba se mnou bude někdo nesouhlasit, protože se to tu ještě neobjevilo, ale jestli se něco nehodí do sněhu, tak je to tříkolka.
Už jsem jich měla pár v ruce (procházky s kamarádkami) a ve sněhu nám uvízla každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
23.6.12 11:01

Do sněhu asi nejlepší klasika 4 stabilní kola

• Citovat
  • Upravit
1920
23.6.12 11:12

Ještě jsem objevila tento, ale váží taky kolem 15kg.

http://www.spuntik.cz/…ocarek-2012/?…

No musím to probrat ještě s manžou, ten se na to koukne technickým a praktickým okem a uvidíme, co vymyslíme. Díky za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
23.6.12 11:19

Za me spediho do snehu nedoporucuji, jinak je do terenu na vylety super, lehky a krasne ovladatelny, jezdil s nami do krkonos i do brd, ale ne na snehu to je des… s ostatnima z jmenovanych zkusenost nemam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.6.12 11:59

Necetla sem co holky radi..ted nemam cas…ale naprosto idealni po peti ruznych kocarech (4 kolky trikolky..vsechno nafukovaci..predni otocna apod) vyhral bezkonkurencne mutsy urban rider!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
23.6.12 12:01

@helenkka - jediný co bych změnila by bylo prodloužení pásku mezi nohama u kšír - tam je to prostě napevno a nejde tím hnout, takže někdy se s tím trošičku peru, jinak jsem spokojená i se sporťákem, já bych ho koupila znova :pankac:. I se dobře ovládá, kamrádka byla překvapená, že se s ním fakt hezky jede. Na tříkolku či čtyřkolku s otočnými kolečky teda mít nebude, to je jasný, ale do sněhu super

Příspěvek upraven 23.06.12 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
23.6.12 12:04

@nonynka8 - v autobuse se vždycky najde někdo, kdo ti pomůže, sama ho tam i s dítětem fakt nezvedneš, ale to asi žádný kočár (kromě golfek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
23.6.12 12:09

Ve starsich diskuzich jsem se docetla o tomhle kocarku,ze je taky dobry do snehu-http://www.slune-cz.cz/kocarek-dorjan-danny-sport-3-line/
Co na nej rikate?mate s nim nektera zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.6.12 12:26

Necetla jsem vse, jestli se budu opakovat, tak se omlouvam.
My jsme koupili roan marita. Ma velka gumova a nafukovaci kola. Do snehu fakt k nezaplaceni.
Ma velkou korbu. Dcera se do nej ve fusaku vlezla jeste v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
23.6.12 19:45

@nonynka8 kdyby ses nakonec rozhodla pro Inglesinu a chtěla koupit už jetou, tak já zrovna prodávám :P mám to tady na bazárku…
jinak s kočárem jsem byla spokojená. Je to super kárka do terénu. Taky jsme hodně chodili do lesa a problémy jsme neměli nejmenší :P
Manipulace do busu. No sama to nezvládneš, ale to asi žádný hluboký kočár. Ale on vždycky někdo pomohl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí