Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
U nás ta zima končí tak v dubnu, takže mimi bude mít půl roku a to už by pak nějaký sporťák mohl být, že? Takže pořebuji v něčem překlenout tu nevětší zimu, která u nás fakt je pořádná.. Ale ten bus mě štve. No vychází mi z toho všeho oprášení toho řidičáku ![]()
Za mě rozhoně inglesina
, jsem taky na vesnici v Orlických horách a na kopci, inglesina není zase tak těžká, projdeš s ní fakt snad všechno, nemusíš doma skladovat několik korbiček (hlubokou, sporťák), jelikož je to vše v jednom a pokud se ti zdá drahá, dá se na netu sehnat starší kolekce do 10 000,–… navíc vydrží v pohodě víc dětí a vypadá stále jak nová ![]()
jen na to bruslení to opravdu není
, ale to ani roan
@PeťaBeďa píše:
Za mě rozhoně inglesina, jsem taky na vesnici v Orlických horách a na kopci, inglesina není zase tak těžká, projdeš s ní fakt snad všechno, nemusíš doma skladovat několik korbiček (hlubokou, sporťák), jelikož je to vše v jednom a pokud se ti zdá drahá, dá se na netu sehnat starší kolekce do 10 000,–… navíc vydrží v pohodě víc dětí a vypadá stále jak nová
jen na to bruslení to opravdu není![]()
, ale to ani roan
jj, dost o ní uvažuji
A ta manipulace do busu? ![]()
Měli jsme podobné požadavky, takže já všude doporučuju Baby Jogger City Elite. máme ho a je super, sporťák je velký a vydrží dítěti dlouho, super stříška. Další tip je TFK. nevím teda, jaký máš finanční limit. jinak o obou kocarcich jsou na miminu diskuse
Měli jsme podobné požadavky, takže já všude doporučuju Baby Jogger City Elite. máme ho a je super, sporťák je velký a vydrží dítěti dlouho, super stříška. Další tip je TFK. nevím teda, jaký máš finanční limit. jinak o obou kocarcich jsou na emiminu diskuse
Třeba se mnou bude někdo nesouhlasit, protože se to tu ještě neobjevilo, ale jestli se něco nehodí do sněhu, tak je to tříkolka.
Už jsem jich měla pár v ruce (procházky s kamarádkami) a ve sněhu nám uvízla každá.
Ještě jsem objevila tento, ale váží taky kolem 15kg.
http://www.spuntik.cz/…ocarek-2012/?…
No musím to probrat ještě s manžou, ten se na to koukne technickým a praktickým okem a uvidíme, co vymyslíme. Díky za názory ![]()
Za me spediho do snehu nedoporucuji, jinak je do terenu na vylety super, lehky a krasne ovladatelny, jezdil s nami do krkonos i do brd, ale ne na snehu to je des… s ostatnima z jmenovanych zkusenost nemam..
Necetla sem co holky radi..ted nemam cas…ale naprosto idealni po peti ruznych kocarech (4 kolky trikolky..vsechno nafukovaci..predni otocna apod) vyhral bezkonkurencne mutsy urban rider!
@helenkka - jediný co bych změnila by bylo prodloužení pásku mezi nohama u kšír - tam je to prostě napevno a nejde tím hnout, takže někdy se s tím trošičku peru, jinak jsem spokojená i se sporťákem, já bych ho koupila znova
. I se dobře ovládá, kamrádka byla překvapená, že se s ním fakt hezky jede. Na tříkolku či čtyřkolku s otočnými kolečky teda mít nebude, to je jasný, ale do sněhu super
Příspěvek upraven 23.06.12 v 12:05
@nonynka8 - v autobuse se vždycky najde někdo, kdo ti pomůže, sama ho tam i s dítětem fakt nezvedneš, ale to asi žádný kočár (kromě golfek).
Ve starsich diskuzich jsem se docetla o tomhle kocarku,ze je taky dobry do snehu-http://www.slune-cz.cz/kocarek-dorjan-danny-sport-3-line/
Co na nej rikate?mate s nim nektera zkusenost?
Necetla jsem vse, jestli se budu opakovat, tak se omlouvam.
My jsme koupili roan marita. Ma velka gumova a nafukovaci kola. Do snehu fakt k nezaplaceni.
Ma velkou korbu. Dcera se do nej ve fusaku vlezla jeste v roce.
@nonynka8 kdyby ses nakonec rozhodla pro Inglesinu a chtěla koupit už jetou, tak já zrovna prodávám
mám to tady na bazárku…
jinak s kočárem jsem byla spokojená. Je to super kárka do terénu. Taky jsme hodně chodili do lesa a problémy jsme neměli nejmenší ![]()
Manipulace do busu. No sama to nezvládneš, ale to asi žádný hluboký kočár. Ale on vždycky někdo pomohl ![]()