Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, moc se mi líbí tento kočárek, ale než ho někde objednám, tak bych ho chtěla vidět a ošahat si ho…bohužel ho skoro nikde nemají, prej snad nakonec v Malvikovi v Praze.
Chci se zeptat na zkušenosti s ním, je opravdu tak kvalitní, jak se tváří? Prosím vy, co ho máte poraďte, díky!! ![]()
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané Muum@Sunnyess ahoj, my máme Janě Muum z roku 2012 a nemůžeme si ho vynachválit. Je dobře skladny, lehký, pořad někde cestujeme, takže je velice snadný s nim manipulovat. Akorát ma trochu menší boudicku, ale dá se s tím žít, ta boudicku není tak velká jak třeba u jiných kočárku, ale když prší nebo sněžit, tak ďas stejně pláštenku, kdyz fouká, můžeš kočár pootocit..
@123ivča Ja se pridam s dotazem, chci kupovat z druhe ruky korbicku micro. Je mozne sejmout potah a vyprat ho? Pere se i striska? Nebude v korbicce pres zimu miminku zima? TP mam v prosinci… Dekuju moc!
@123ivča dotaz smeroval k vam, jen jsem to nejak spatne uvedla… Dekuju!
@123ivča
Díky, já mám právě problém, že jiný kočárek se mi nelíbí a kdyby na tenhle byly špatný recenze, tak teda nevím co bych kde vybrala.
Právě se mi líbí jak je skladný, ale hlavně aby byl i kvalitní, hlavně teda konstrukce.
Už se těším až ho uvidím, doufám že ho neprodaj do tý doby než se do Prahy do Malvika dostanem. ![]()
Take se mi libi zrovna včera jsem na nej koukala na netu…jsem podruhe tehotna a ten v te modrozelene v kombinaci s cernou je opravdu krasnej:)
Ja jsem posledni dobou slysela na jane jen kritiku, a to jsem byla rozhodnuta pro muum nebo ridera. Nakonec to vypada, ze to bude concord wanderer.
@Sunnyess no, v té době nebyl přibližně stejný, který by se nám líbil.. Jinak kamarádka ma ještě Teutenii hodně podobnou s dobrou výbavou a velkou střechou. Nevím jak je těžký, záleží, jak na tom jste. Jak hodně cestujete nebo jestli budete doma a jezdit jen po městě..
@123ivča ano, takova ta skladaci, oni to, prave prodavaji hodne s muumem…ja chci tedy starsi unlimit z druhe ruky, ale ma stejnou korbicku a celkove je dost podobny, taky 4kolka…
@damasusan my ji měli jen chvíli, vlastníme klasickou korbu, tu micro jsme koupili, kdyz byly malé 3 měsíce a jeli s ni do Švédska. Pak ji hned prodali. Ale co si pamatuji, tak se to dalo prát. Měli jsme ve vnitr i ty popruhy, ale korba byla výrazně menší než klasická..
Ahoj ja mam teda doma Ridera, poprve vyjedeme az v cervenci ale doma mi sportak otestovali synovci ( 15m,3 roky) oba se do nej nadherne vesli a to tam byla ta zmensovaci vlozka. Dokonce se nam ten mladsi synovec cely na bok prazdneho kocarku povesil a prez nase udivy kocarek se ani nehnul, a to je dost uzky a lehci jak synovec. Myslim ze Rider je oproti Muum odpruzeny, takze ma i lepsi recenze. Konstrukce vypada bytelne, jedine co me vadi je extra neskladna plastenka a maly nakupni kosik, takze plastenku dokoupim obyc a kosik preziju. U me vyhrala skladnost, lehkost a manipulovatelnost. Korbicku mam Micro, je velka a da se do auta slozit, je pratelna.
@Eliskaxox a da se vyprat u te korbicky micro i ta striska? Za jakeho je vubec materialu? Ja budu mit tedy kolekci 2010, ale pocitam, ze to bude stejne resene…
@damasusan Hele ja mam kolekci 2010-2011,chytli jsme ho vyprodeji uplne novy za 12tis. Jo striska se da uplne sundat (takze ti zustane jen vanicka ) a pak potah sundat z konstrukce strisky, material je podobny jako softsheelove bundy, takze by nemel profouknout ani promoknout ale je prodysny.