Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte ho někdo??
http://www.detskyraj.cz/…e-set-vi/iii
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@mus Ahoj,má ho moje dcera, přesně i v této barvě. Je to ještě ta stará kolekce. Vyzkouišený ho ještě nemá, neboť právě porodila.Dalo do něj cca 19 900 kč. Pak můžu napsat, jaký je.
Já bych do něj osobně šla taky, ale už do té nové kolekce2014-2015
Mám ho. I tu barvu. Ale jen sporťák. Je to dobrý kočárek, ale teď už bych si ho nekoupila. Má ho už snad každý, potkávám tak 2 stejné denně ![]()
Měla jsem ho, moc se mě vzhledově líbil, ale to zpracování opravdu neodpovídá ceně ( je to předražený - i v tomto setu) ten kočárek vrže a má plno různých much ( jako hýbající se rukojeť, děsně rychle látka šisuje od sluníčka ) celkově je to kočárek na pohled krásný, ale po chvilce užívání a porovnáním s jinými už ne. Vyměnila jsem ho za Maclaren Techno XLR ( i s vložnou taškou pro novorozence) jsem za něj dala stejné peníze, je to anglická výroba a ve zpracování je opravdu neskutečný rozdíl. Ale nic nepomlouvám, já dokud jsem nevyzkoušela jiný, tak jsem z něho byla nadšená!!!
Kočárek sem koupila v plném setu. Vyzkoušený ještě nemáme, rodit budu na konci srpna, ale brácha se švagrovou mají a jsou spokojený… Tak věřím, že budeme i my… V obchodě jsme spokojený byli ![]()
Kočárek jsem měla a prodala jsem jej po roce, je takový bytelný, ale na cestování a skládání do auta nic moc - těžký a zabere dost místa. Korbičku jsem měla do 8M a sporťák pak chviličku. Na nákupy jsme pak kupovali Quinny Zapp Xtra, abysme nemuseli tahat Xlander. Nakonec jsem oba dva prodala a mám Peg Perego Book.
@jita07 dekuju super tip ten peg perego v te trojkombinaci se mi moc libi