Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky, mám na vás menší dotaz.je tu někdo kdo má kočárek x lander xa?? myslím teď hlubokou korbičku. jak se vám tam vešli miminka v zimě s fusakem?
měli jsme první dcerku narozenou na jaře tak už fusak nebyl potřeba a i tak mi přišlo že má málo místa. teď čekáme druhé na prosinec tak zda se tam mimčo vleze i s fusakem nebo shánět jiný kočárek.
děkuji
![]()
Do těch cca 5 měsíců věku se vám tam mimčo s fusakem vejde v pohodě. Pak už je to horší. ![]()
Vozila jsem všechny 3 děti v Xlanderu v korbičce v zimním beránkovém fusaku do 6 měsíců, pravda, děti byly drobnější, ale miminko narozené v prosinci zimu ve fusaku v korbičce určitě zvládne (naše děti jsou letní).
Já musela dítko vyndat ve třech měsících, ale extra rostl a nebyl z dětí které by byly spokojené s tím, být v kočáru napěchované (některé to mají vyloženě rády
) Zima ve sporťáku s takhle malým dítětem byla dost krušná ![]()
No první dcerka byla v hluboké korbičce na jaře a jen do 3m tak si moc nedovedu představit tam mit mimco ještě s fusakem, ale děkuju za odpovědi
Vešlo se v pohodě, v únoru měl půl roku a byl takovej nadměrečnej, přesto tam zůstal až do dubna a vešel se i s fusakem.
Ty jo, já se toho děsila, všichni mě strašili, že je mrňavej a úplně v pohodě, vešla se mi tam do března, mám sprňátko, a to fakt nemám prcka:-))pak jsme daly už sporťák
Máme X-lander XA, první syn se nám narodil v prosinci a druhá holka v listopadu. Oba v něm byli v naprosté pohodě. Fusak se tam krásně vleze. velice mi vyhovovalo, že je ta korbička taková malá.
určitě by se tam ale nevešlo miminko narozené třeba v létě, že by mělo půl roku a bylo ve fusaku.
@petulagabi píše:
Ty jo, já se toho děsila, všichni mě strašili, že je mrňavej a úplně v pohodě, vešla se mi tam do března, mám sprňátko, a to fakt nemám prcka:-))pak jsme daly už sporťák
Mně by zajímalo, kde se berou ty teorie, že je to malej kočárek. Má nějakých 73 vnitřní délku, když jsem koukala na parametry jiných značek, spousta jich má ještě míň. ![]()
@budi píše:
Máme X-lander XA, první syn se nám narodil v prosinci a druhá holka v listopadu. Oba v něm byli v naprosté pohodě. Fusak se tam krásně vleze. velice mi vyhovovalo, že je ta korbička taková malá.určitě by se tam ale nevešlo miminko narozené třeba v létě, že by mělo půl roku a bylo ve fusaku.
Syn tam tak byl do sedmi měsíců.
@ncc1701 tak teorie že je to malej kočárek. Máme ho doma tak vidím tu korbičku. a malá byla už od 3m ve sportáku a to byla rozená na jaře. tak mám obavy ze zimi.. jsou právě daleko větší korbičky.
@Janca.Nikca
Jsou, ale co jsem se setkala, je jich daleko míň než těch menších. Spousta jich končí na 68 nebo 70, to je rozdíl i pět centimetrů.
My měli u prvního kočárku 84 cm takže to bylo opravdu o něčem jiným