Kočárek - Jané Nomad 2012 Brno

1039
19.10.13 20:19

Jané Nomad 2012 Brno

Ahojky, čekáme první miminko a plánujeme v brzké době kupovat kočárek. Zatím jsem rozhodnutá pro Jané Nomad 2012 formula strata limited P53 Graphite. Ráda bych ho ale před objednáním viděla naživo, a to je právě ten problém. Nikde ho v Brně v kamenném obchodě nemůžeme sehnat, abychom si ho prohlédli… :( Nevíte o nějakém obchodě, kde by ho v Brně měli na prodejně? Případně nenašla by se tady maminka z Brna, která ho má a která by byla ochotná mi ho ukázat? Přijedu kdekoliv po Brně a byla bych moc vděčná. Předem všem moc díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
96
19.10.13 20:30

Ahojky, vice nez pred rokem ho meli v obchodu „moje miminko“, ale teda ne v tehle barve, ja mam tento v cervene… pak jeste jane byvalo v obchode s kocarky na Tomkove namesti a neco malo bylo i v Ruzovym panterovi, ale jak je to aktualne tezko rict…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
19.10.13 20:33

@Radmi
Na Tomkově náměstí ho nemají, do Růžovýho pantera se chystáme v pondělí… A v tom „moje miminko“ ho měli přímo na prodejně? Myslela jsem, že je to jen výdejna e-shopu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
19.10.13 20:35

@Radmi
A jsi s tímto kočárkem spokojená? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.10.13 20:38

@zuzanx ne, ne, maji tam i kusy na prodejne, ale asi bych si tam jen zavolala, co maji ci ne… me tehdy zajimala hlavne velikost hluboke korbicky a sportak, taky jsem to chtela videt:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
19.10.13 20:44

@Radmi
Moc díky za typ. Asi tam zajdeme, tento obchod máme kousek od bydliště. Nenapadlo mě, že by tam mohli mít i něco na prodejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.10.13 20:48

@zuzanx jsem s nim spokojena temer dokonale:), ale ja vedela o urcitych mensich nedostatcich predem, takze jsem s nimi pocitala, ale byl to jeden z mala kocarku, co nebyl uplne malej a zarovne se vesel do naseho auta:). nema moc veliky kosik, striska u sportaku by mohla byt delsi, predni kolecka se bez aretace maji obcas tendenci seknout, ale jinak je to dobrej kocarek, a to jezdime polem nepolem:) a zarovn se pohodlne vejdu do mhd:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.10.13 20:53

Já mám Nomad 2008 jen jiný potah ;), teda ten jsem mněla na starší. Byla jsem spokojená až na zimu pokud je hodně sněhu tak i ve městě jsem z Prahy je hrůza někam jet. Na mladší jsem si pořídila Slalom 2012 (mám červenou barvu) model jako ty jen Slalom. (korbu + sedačku mám po starší) ze Slalomem hraju fotbal, utíkám ze starší po trávě + jezdím s kočárkem :mrgreen: (to s Nomádem nelze - na terén je to bída) jakýkoli terén super, letos jsme byli v Krkonoších a pohoda s Nomádem by se to nedalo. Jinak jezdím od ledna 2013 a ještě jsem nepíchla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
28.10.13 16:50

Blanko s Nomadem jsme vymetli Krkonoše a naprosto v pohodě :-))). Na kamenech se musi zaaretovat kolecka, ale tak to asi musis u kazdeho kocaru, ktery ma otocna kolecka :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.1.14 22:34

radmi

Ahoj, plánuji si koupit Nomada Graphite, šedo-černý. Zatím jsem lepšího nic nevymyslela. Holky co ho máte odpovídá barva na fotkách reálu? U nás ho nikde nemají jen ten hnědý a ten na fotkách vypadá béžově a v reálu je hnědě poposránkovanej. Trochu se ho bojím objednat. A jak je to s tím terénem a velikostí sportovní sedačky? Chci jen sporťák a mám velké dítě. |Má 4,5 měsíce a skoro 9kg a je taky pěkně dlouhej. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.1.14 00:49

[ @lenkalee
Ahoj:),
tak ohledne barev… presne ten Graphite si nevybavuju, ale celkově mi ty barvy prijdou takove mene jasnejsi a tmavší, mám červeny a ten odstin trochu jiny, ale cervena to je:).
teren za me zvlada dobre, ale jak jsi asi cetla vys, tak nekdo si to nemysli… to je tezke, zalezi, co ocekavas, proste to neni houpaci kocar s mega odpruzenim, jak maji treba jine kocarky, ale my jezdime hodne po polnich cestach, lesnich i kamenitych a vse uplne v pohode, zaroven patri mezi lehci kocarky a nepripadam si treba v obchode ci mhd neohrabane. a projela jsem s aretaci i snehem, kdyz bylo potreba
velikost, tak mne prijde vazne prostorny, me male bude rok a pul, ma tak 12 kilo a 90cm a ma opravdu pohodli, a to i se soucasnou zimni vybavou, vim, ze maminky s mensima detma rikaly, ze jim tam prijdou ztraceni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.1.14 12:11

Díky,
kamarádka má toho nejstaršího a je s ním strašně spokojená, ale ty starší byly prý lepší. A co ta plastová kolečka, dříve snad byla varianta s nafukovacími. Já teda taky vím o chybkách ze kterých už jsem slevila např. krátká stříška, ale pořád vede oproti jiným kočárkům. Taky spíš budu jezdit v přírodě než po obchodech. Jo a zkoušela jsem Slalom Pro jak někdo píše super do terénu, ale mě to teda nepřišlo. Mohla by jsi mi změřit šířku sedu a délku opěrky zad? Moc děkuji. Jo a jde ta opěrka do úplného sedu? Myslím do 90 stupňů? Jěště jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.1.14 17:14

Tak ja mam prave zadni kolecka nafukovaci, sly doobjednat, urcite jsou lepsi.
tak uplne 90 stupnu to tedy v uplnem sedu neni, je to mirne zesikmene, vim, ze to holky to resily tak, ze davaly mezi operku zad a tu vlozku slozenou deku, ja to neresila, mala dlouho rada lezela:).
zmerene to poslu zitra:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4