Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, čekáme první miminko a plánujeme v brzké době kupovat kočárek. Zatím jsem rozhodnutá pro Jané Nomad 2012 formula strata limited P53 Graphite. Ráda bych ho ale před objednáním viděla naživo, a to je právě ten problém. Nikde ho v Brně v kamenném obchodě nemůžeme sehnat, abychom si ho prohlédli…
Nevíte o nějakém obchodě, kde by ho v Brně měli na prodejně? Případně nenašla by se tady maminka z Brna, která ho má a která by byla ochotná mi ho ukázat? Přijedu kdekoliv po Brně a byla bych moc vděčná. Předem všem moc díky za reakce.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Nomad?
Přidejte zkušenost s Jané NomadAhojky, vice nez pred rokem ho meli v obchodu „moje miminko“, ale teda ne v tehle barve, ja mam tento v cervene… pak jeste jane byvalo v obchode s kocarky na Tomkove namesti a neco malo bylo i v Ruzovym panterovi, ale jak je to aktualne tezko rict…
@Radmi
Na Tomkově náměstí ho nemají, do Růžovýho pantera se chystáme v pondělí… A v tom „moje miminko“ ho měli přímo na prodejně? Myslela jsem, že je to jen výdejna e-shopu…
@zuzanx ne, ne, maji tam i kusy na prodejne, ale asi bych si tam jen zavolala, co maji ci ne… me tehdy zajimala hlavne velikost hluboke korbicky a sportak, taky jsem to chtela videt:)
@Radmi
Moc díky za typ. Asi tam zajdeme, tento obchod máme kousek od bydliště. Nenapadlo mě, že by tam mohli mít i něco na prodejně ![]()
@zuzanx jsem s nim spokojena temer dokonale:), ale ja vedela o urcitych mensich nedostatcich predem, takze jsem s nimi pocitala, ale byl to jeden z mala kocarku, co nebyl uplne malej a zarovne se vesel do naseho auta:). nema moc veliky kosik, striska u sportaku by mohla byt delsi, predni kolecka se bez aretace maji obcas tendenci seknout, ale jinak je to dobrej kocarek, a to jezdime polem nepolem:) a zarovn se pohodlne vejdu do mhd:)
Já mám Nomad 2008 jen jiný potah
, teda ten jsem mněla na starší. Byla jsem spokojená až na zimu pokud je hodně sněhu tak i ve městě jsem z Prahy je hrůza někam jet. Na mladší jsem si pořídila Slalom 2012 (mám červenou barvu) model jako ty jen Slalom. (korbu + sedačku mám po starší) ze Slalomem hraju fotbal, utíkám ze starší po trávě + jezdím s kočárkem
(to s Nomádem nelze - na terén je to bída) jakýkoli terén super, letos jsme byli v Krkonoších a pohoda s Nomádem by se to nedalo. Jinak jezdím od ledna 2013 a ještě jsem nepíchla ![]()
Blanko s Nomadem jsme vymetli Krkonoše a naprosto v pohodě
. Na kamenech se musi zaaretovat kolecka, ale tak to asi musis u kazdeho kocaru, ktery ma otocna kolecka
.
Ahoj, plánuji si koupit Nomada Graphite, šedo-černý. Zatím jsem lepšího nic nevymyslela. Holky co ho máte odpovídá barva na fotkách reálu? U nás ho nikde nemají jen ten hnědý a ten na fotkách vypadá béžově a v reálu je hnědě poposránkovanej. Trochu se ho bojím objednat. A jak je to s tím terénem a velikostí sportovní sedačky? Chci jen sporťák a mám velké dítě. |Má 4,5 měsíce a skoro 9kg a je taky pěkně dlouhej. Díky
[ @lenkalee
Ahoj:),
tak ohledne barev… presne ten Graphite si nevybavuju, ale celkově mi ty barvy prijdou takove mene jasnejsi a tmavší, mám červeny a ten odstin trochu jiny, ale cervena to je:).
teren za me zvlada dobre, ale jak jsi asi cetla vys, tak nekdo si to nemysli… to je tezke, zalezi, co ocekavas, proste to neni houpaci kocar s mega odpruzenim, jak maji treba jine kocarky, ale my jezdime hodne po polnich cestach, lesnich i kamenitych a vse uplne v pohode, zaroven patri mezi lehci kocarky a nepripadam si treba v obchode ci mhd neohrabane. a projela jsem s aretaci i snehem, kdyz bylo potreba
velikost, tak mne prijde vazne prostorny, me male bude rok a pul, ma tak 12 kilo a 90cm a ma opravdu pohodli, a to i se soucasnou zimni vybavou, vim, ze maminky s mensima detma rikaly, ze jim tam prijdou ztraceni:)
Díky,
kamarádka má toho nejstaršího a je s ním strašně spokojená, ale ty starší byly prý lepší. A co ta plastová kolečka, dříve snad byla varianta s nafukovacími. Já teda taky vím o chybkách ze kterých už jsem slevila např. krátká stříška, ale pořád vede oproti jiným kočárkům. Taky spíš budu jezdit v přírodě než po obchodech. Jo a zkoušela jsem Slalom Pro jak někdo píše super do terénu, ale mě to teda nepřišlo. Mohla by jsi mi změřit šířku sedu a délku opěrky zad? Moc děkuji. Jo a jde ta opěrka do úplného sedu? Myslím do 90 stupňů? Jěště jednou díky.
Tak ja mam prave zadni kolecka nafukovaci, sly doobjednat, urcite jsou lepsi.
tak uplne 90 stupnu to tedy v uplnem sedu neni, je to mirne zesikmene, vim, ze to holky to resily tak, ze davaly mezi operku zad a tu vlozku slozenou deku, ja to neresila, mala dlouho rada lezela:).
zmerene to poslu zitra:)