JANÉ - nommad nebo slalom pro

259
2.6.06 14:32

JANÉ - nommad nebo slalom pro

Ted jsem tady precetla vsechny diskuze o Jane. Ja jsem pro nej 100% rozhodnuta, akorat ted resim jestli:

JANE NOMAD - ctyrkolkova varianta, v ochode se mi s nim jezdilo lepe nez s trikolkou - predni kolecka otocna o 360C, nema brzdu

JANE SLALOM PRO - trikolka, s brzdou. Jezdilo se mi s nim skvele, ale trosku hur nez s tou ctyrkolkou.

Tak nevim, ktery z nich. Neresili jste nekdo podobny problem.

Cenove vyhazeji skoro stejne.

PREDEM MOC DIKY :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
2.6.06 14:45

Ahoj, já sice nemám ani jeden z jmenovaných, ale rozhodla bych se podle místa, kde s ním budeš jezdit - pokud jde o cesty a silnice - tak Nomad, pokud občas i menší terén, tak trojkolku - má nafukovací kolečka. Pa a dobře vyber, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.6.06 14:48

Zizo: moc diky ja myslim, ze silnice i teren. Akorat nevim jak s temi mensimi 4 kolecky do snenu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.6.06 15:49

Ahoj,

já sice také prozatím nejezdím ani s jedním z výše jmenovaných kočárků, ale docela mě nadchnul Nomad, tím jak je prostorný. Zatím jezdím s Quinny Buzz s korbičkou Dreami. Sporťák budu dávat na léto. Nicméně se mi zdá, že na zimu je takový moc odkrytý a bez nánožníku. Proto jsem se rozhodla, že si pořídím prostorný sporťák s nánožníkem. Posílala jsem prodejcům dotazy ohledně toho, jestli Nomad zvládne i sníh. Jeden odpověděl, že ho do sněhu nedoporučuje a druhý, že sníh zvládne. Tak nevím, co si mám vybrat.
Můj názor je že ,když zrovna nenapadne 30cm sněhu, tak se sním jezdit bude dát v poho. Zase ty zdvojená kolečka tak malá nejsou.

Každopádně uvítám jakékoliv zkušenosti.

pa Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.6.06 16:15

IVULE: no prave to jsem ted trosku resila, protoze rodice bydli na horach a urcite k nim budu v zime jezdit takze do Krusnych hor je to docela dulezity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
2.6.06 16:26

Ahojky Smarr.......

poslala jsem ti SZ......ale jak váháš, tak s tříkolkou do sněhu asi taky není to pravé…takže zrovna si moc nevybereš… :roll:
Zkus si někde půjčit prcka a projet se s nim, je to uplně jiný než s prázdnym kočárkem!!
Já bych volila Nomada..ale jen protože nějak nemusim trojkolky.....a možná i váhu má Nomad nižší, ale nevim jistě…

určitě ti poradí holky co je mají…ale ještě je času dost :wink:

Pa a pěknej víkend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
2.6.06 16:26

Osobně bych upřednostnila nafukovací kolečka.Zvlášť,pokud tam chceš vozit mimi od narození.Já měla kombinaci od Peg-pérego za hříšné peníze (golfový podvozek s většími kolečky)a po 3 měsících ježdení v zimě jsem se toho musela zbavit,protože mi bylo malýho líto,jak se v tom kodrcal.Nenafukovací podvozky se hodí pouze do města,pokud nenapadne sníh,nejsou dlažební kostky…atd.Mluvím o kočárku od narození,něco jiného je lehký golfáč pro rok a půl mimi.Toť můj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.6.06 16:37

Ahoj Kacul: no to je fakt casu dost, ale ja bych chtela ten kocar dovest z Italie od kamaradky - vyjde to tam lip, tak trosku sonduju uz ted :)

MarketaD: nafukovaci kolecka ma - takze je to dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.6.06 21:22

Mam sportak s predbnimi otocnymi dvojkolecky pro jedno dite a trojkolku Jane pro dve deti. A ac uz asi zadny dalsi kocar kupovat nebudu - tak presto vim, ze kdybych preci jen v budoucnu porizovala dalsi kocar, byla by to rozhodne trojkolka s nafukovacimi koly a otocnym prednim kolem. A s brzdou. To, ze nema nanoznik me neva, usila jsem si superteple fusaky a ani v nejvetsich meazech nebylo Ade ani Pepi zima.

Ale znam holky, ktere trojkolky fakt nemusi.

Takze je to asi na kazdem.

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
2.6.06 22:54

Ahojky,

šla bych do Nomadu, ale možná je to i proto, že jsem „klasik“ a i když se mi trojkolky opravdu moc líbí, doma bych jí nechtěla.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.6.06 09:37

Ahoj nevím nevím co zde čtu mě trochu naštvalo.
Máme Jane Slalom Pro 2007 a jsme moc moc spokojený. Jelikož bydlíme trochu v horách a v zimě tu bylo tak 3 m sněhu všude. Volila jsem jednoznačně trojkolku, malé kolečka to nemají šanci projet, ani aretovat jsme nemuseli. Brzda super používáme jí pořád třeba z kopce si přibrzdím a nemusím nic tahat, stojím z kopce brzdím a nic netahám rukama. Nánožníky jsou a na novou kolekci budou v srpnu/září takže akorád. Nejvíce ocením když jedu terénem nic se nenadřu a projedu vše v poho. Schody žádný problém zvednu přední kolečko a jedu. Všichni kterým to řeknu se diví, ale když jim kočárek pujčím jen se diví. Nomád nemá šanci ve sněhu a v terénu. Jsou to sice čtyři kola ale prostě tojkolka se skvěle ovládá. Kdyby někdo něco potřeboval ať se zeptá. JO po Praze je to neco jinýho. Tam není sních ani terén. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
3.6.06 09:42

Meggy diky za zpravu - tedy opravdu co clovek to nazor, ale presne mam trosku obavu o ten snih - ty kolecka u Nomadu jsou zdvojeny, takze si rikam, aby se tam nedostal nejaky snih a oni se pak neblokly - preci jenom ve Spanelsku toho snehu moc nemaji :-)

Meggy jakou mas barvu? Ja koukam po te cernosede, ale bojim si, aby se mi to mimi v lete neupeklo! :lol:

JOOO a ted koukam, ze Tvoje mimi slavi narozeniny tak VSE NEJLEPSI!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
3.6.06 11:32

Sice nemám Jané,ale můj sporťák má přední otočná zdvojená kola…a i když jsou nafukovací,a větší než Nomad (mám BebeConfort Trophy),tak do terénu prostě nemůžou…jak se mezi ně něco dostane (sníh,tráva,kamínky…) stojíme…

Měla jsem trojkolku a naprosto bez jakýcholi problémů projela čímkoli (tam mi vadila váha - bylo to 16ti kg I´COO)…

Takže do terénu určitě lepší trojkolka…i když je Nomad dle mého hezčí :wink: já tu jsem tím terénem silně limitovaná…

Slaloma jsem měla v ruce jen v obchodě,a myslím,že pro účely město - lehký terén je absolutně super…mě tedy víc z trojkolek sedí High Trek od BBC,ale to už je záležitost vkusu (je líp odpružený,než Jané)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.6.06 12:30

Ahoj, jelikož máme kluka chtěly jsme modrý, ale španělé se na nás vyprdli a modrý je k dostání snad už teď, ale nevím to jistě. Proto jsme rozhodovali mezi starou a novou kolekcí. Po srovnání vyšla pro nás lépe nová. Tak když konečně po 3 měsících čekání přišel první šedivý, byl náš. Barva s označením G 77. Je to spíš taková stříbrná. Moc se mi líbil ten oranžový, ale to až na holčičku :D . Jsem s ním moc spokojená, jen jak teď chodíme po venku a má občas špinavé botičky, tak musím sedátko otřít od špíny. Jde to krásně jen mokrým hadříkem otřu a je čisto. Když jsem jela poprvé moc mě překvapilo jak krásně se manypuluje v obchodě. To víš já měla „těžký polský čtyřkolák“. Až bude druhé hned koupím zase Jané. Nomád se nám taky líbí, má sice věští kolečka než jiné golfky, ale je to přeci jen tak do města nebo na nákupy do terénu ho nikdo nedopuručuje. Pro mě byla hlavní výhoda ""LEHKÝ"". V terénu v kopci po dlouhé projížďce to přišel člověk uplně mrtej, teď je to bájo.Když je mimčo malé tak to člověk moc nevnímá, ale jak mimčo roste je znát každé kilo navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
3.6.06 12:33

AMAZONKO: ja jsem si to trosku myslela, ze zrada bude v tom zdvojeni kolecek. Na ten kocarek BBC se urcite kouknu. Diky za typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí