Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenost s kočárkem dorjan novell.Líbí se mi a je velký.Vejde se do výtahu?Není moc poruchový?Předem moc děkuji za radu a mějte se fajn..
![]()
Ahoj Vykyno!
Tak já mám kočárek Dorjan Novell, ale zatím mi stojí nový a nepoužitý v ložnici. Je opravdu velký, stabilní, ale možná trošku těžký - 17kg. My výtah nemáme, ale u tcháňat je - klasický panelákový a zdá se mi ten kočárek dost dlouhý, zatím jsem to nezkoušela, ale nevím nevím… Taky mě zajímá, jak se osvědčí v praxi, takže maminky, kdo s tímto kočárkem jezdíte, pište! ![]()
ahoj holky
přidávám se k Barbánkovi ![]()
náš nowel taky ještě čeká na provoz.....
do výtahu je tam možnost jakoby trošku povolit rukojeť - zůstane na takové té červené pojistce - teda mi aspoň říkali, že to k tomu je…
když se tak trošku sklopí, má na délku 1m, jestli jsem dobře měřila - jinak až 120 - i s natáhlou rukojetí…
Ahoj holky,
já mám kočárek rok v provozu. Žádné problémy ani závady se nevyskytly. Do výtahu se vejde. Do těch nových v ochodních centrech a v nemocnicích bez problémů, v panelácích je třeba sklopit rukojeť. Jinak se vejde bez problémů do všech typů autobusů díky poměrně úzkému podvozku. Je super odpružený, takže nerovný terén není žádný problém. Když jsem ho vybírala, nenašla jsem kočárek, který by se lépe houpal než tento. Po vytažení miminkovské korbičky jsem malou vozila do 14 měsíců v hlubokém kočárku, přes zimu s fusákem bez problémů a to malá měří 86 cm. teď už mám úpravu sporťák. A snad největší výhoda je košík, který je veliký a odvozili jsme už na něm neskutečné množství nákupů. Doporučila jsem ho kamarádce a i ona je max. spokojena.
Zkrátka vybraly jste si dobře.
Ahoj holky, kde se dá Dorjan Novell sehnat? Hledala jsem na netu, ale marně, dost jste mě nalákaly, tak bych ho ráda vyděla. Děkuji
Já jsem ho koupila u nás ve Frýdku-Místku. Tehdy měli výběr ze dvou barev. Vybrala jsem si kombinaci černá - oranžová. Vypadá to dost dobře a hlavně nikoho dalšího jsem s takovým kočárkem nepotkala - všichni mají TAKO a pod. Jinak hlavní prodejce pro ČR je ve Valašském Meziříčí. Mají tam podnikovou prodejnu, ale jak jsem se koukala na net, mají to tam dražší, než jsem ho koupila já. Já jsem za něj dala 5990,– Kč. Zkus se zeptat po prodejnách kočárků tam u vás, možná by ti ho sehnali, nebo objednali. Kamarádka koupila letos v dubnu kombinaci barev olivově zelená - béžová. Taky nevypadá špatně. Jinak já jsem měla možnost vybrat si kolečka. Byly s hladkým nebo terénním vzorkem. Jelikož bydlíme na vesnici, vybrali jsme teréňáka a letošní zimu jsme se jen smáli.
Ahoj holky!
Já prodávám kočárek Dorjan Novel, tak pokud máte některá zájem, tak se určitě ozvěte na email:linda.pavlistikova@volny.cz
Určitě se domluvíme ![]()
Lilinka
Nevíte,jak je Dorjan Nowell těžký a jak se skládá do auta?Vleze se tam i roční dítě s fusakem?
Má myslím 15 kg. Určitě se tam vleze roční dítě i s fusakem.
Do auta jsme ho nikdy neskládali
Lilinka
Ahojky,
já jsem v něm vozila první miminko,za celou dobu používání s ním nebyl žádný problém.Jediné,co mi vadilo,byla ta váha.
Roční dítě s fusakem se tam vejde naprosto bez problémů,malá měla rok v září a až do jara mi v něm spala
.
Skládání do auta -my jsme měli kombíka,takže se nám do kufru vešel i s korbičkou,ale např.do favorita jsme dávali podvozek do kufru a zbytek na přední sedadlo.
Tak ať se vám dobře jezdí ![]()
Monika
Já ho mám v provozu od dubna 2005. Celou dobu bez závad. Na sporˇˇták jsme šli až v květnu 2006. Teď už se ochladilo, tak jsem tam dala malé fusák a spolu s nánožníkem je jak v bavlnce.
nevím, jestli jsi kočárek viděla naživo, ale i po vytažení miminkovské korbičky ti pořád zůstáva hluboký kočárek s ložnou plochou 80 cm.
Váhu uvádějí 16 kg, ale strašně lehce se sním jezdí, dobře se ovládá, skvěle najíždí na obrubníky a je odpérovaný, takže pohoda.
V autě jsme ho vozili ve Fordu Fokus, oddělali jsme jenom kolečka, jinak složený se vešel v pohodě. Nevím jaké máš auto.
Nazdar holky,
můžete mi prosím některá z vás poskytnout tyto rozměry kočárku DorJan Novell?:
Já už jsem ho teda se slzou v oku prodala, ale pokud se ti nikdo neozve, vím, že ho má sousedka, když tak bych ti ho zašla přeměřit. Jinak určitě by ti odpověděli tady :
http://www.darababy.cz/…orjan-novell
kočárky se dělají přímo tam, takže si myslím, že ti dají rozměry rádi.