Kočárek z internetu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
30.5.06 11:36

Kočárek z internetu

Ahojky maminy. Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s objednáním kočárku přes internet, hlavně s případnou reklamací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7708
30.5.06 11:38

Ján jsme kupovala kočárek na www.mimibazar.cz od pana Hykla-obchod ondálek,ale samozřejnmě záleží jakej kočárek chceš. On je teda nebere od dovozce,ale když jsme chtěla reklamovat potah,poslal mi nový a ten starý jsme poslala až potom abyhc nebyla bez kočárku. Známá reklamovala to samé,ale u dovozce a musela posílat celý kočár,ale taky to vyřídili myslím do 2 týdnů…takže záleží u koho nakupuješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
30.5.06 11:46

Ashley,

tos mi udělala radost, hodlám od pana Hykla koupit kočárek… :-)

• Citovat
  • Upravit
7708
30.5.06 11:48

Missorko fakt? No já jsme s ním neměla sebemenší problém, když jsme písla mail s dotazem nebo nějakým problémem, většinou hned volal aby poradil nebo upřesnil barvu a tak. Doufám že mu prodej i ceny vydrží hodně dlouho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
30.5.06 11:57

Missorka - tak já mám také od tohoto pána kočárek - na doporučení od Ashley. Kupovala jsem celou :,-(u a všechno bylo ok. Má dobré ceny a stejně jako Ashley jsem mu napsala dotaz a hned mi odpověděl, kočárek přišel s daňovým dokladem a dvouletou zárukou. Teď jsem si ještě objednala nákupní košík, ale zatím jim nepřišel, ale jak ho budou mít tam mi jej hned pošlou. Jo a tu celou :,-(u jsem koupila o osm tisíc levněji než tady u nás v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
30.5.06 15:59

Můžu se zeptat, kde bych pana Hykla na mimibazarku přesně našla? moc díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
30.5.06 22:34

Lenina - je to PETR.H /Ondálek/ a najdeš ho, když do vyhledávání dáš jeho ID a to je 13643 :wink:

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
31.5.06 06:08

moc děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...