Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminy. Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s objednáním kočárku přes internet, hlavně s případnou reklamací.
Ján jsme kupovala kočárek na www.mimibazar.cz od pana Hykla-obchod ondálek,ale samozřejnmě záleží jakej kočárek chceš. On je teda nebere od dovozce,ale když jsme chtěla reklamovat potah,poslal mi nový a ten starý jsme poslala až potom abyhc nebyla bez kočárku. Známá reklamovala to samé,ale u dovozce a musela posílat celý kočár,ale taky to vyřídili myslím do 2 týdnů…takže záleží u koho nakupuješ ![]()
Ashley,
tos mi udělala radost, hodlám od pana Hykla koupit kočárek… ![]()
Missorko fakt? No já jsme s ním neměla sebemenší problém, když jsme písla mail s dotazem nebo nějakým problémem, většinou hned volal aby poradil nebo upřesnil barvu a tak. Doufám že mu prodej i ceny vydrží hodně dlouho ![]()
Missorka - tak já mám také od tohoto pána kočárek - na doporučení od Ashley. Kupovala jsem celou
u a všechno bylo ok. Má dobré ceny a stejně jako Ashley jsem mu napsala dotaz a hned mi odpověděl, kočárek přišel s daňovým dokladem a dvouletou zárukou. Teď jsem si ještě objednala nákupní košík, ale zatím jim nepřišel, ale jak ho budou mít tam mi jej hned pošlou. Jo a tu celou
u jsem koupila o osm tisíc levněji než tady u nás v obchodě.
Můžu se zeptat, kde bych pana Hykla na mimibazarku přesně našla? moc díky…
Lenina - je to PETR.H /Ondálek/ a najdeš ho, když do vyhledávání dáš jeho ID a to je 13643 ![]()
Klára