Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hojky. Chtěla bych se zeptat, máte někde zkušenosti se značkou Hauck? Líbí se mi jedny jejich golfky, ale vůbec o nich nemůžu najít nějaké kritiky. Díky
Ahojky Bemko :my sice nemáme zrovna golfky,ale vlastníme trojkolku sporťák HAUCK a jsme spokojeni ve všem
…pratelné,snadno složitelné,lidové ceny a hlavně je lehký!!!
valderama: řešíme kočárek, hodně uvažujeme nad traxx taky od haucka - co máš ty, jestli se můžu zeptat?
Hell :můžeš:-)))…máme jen sportovní verzi- HAUCK ROADSTER 3H-SPORT YELLOW ,ale dala se do něj dokoupit taška na mimi od narození,my jí ale neměli,jelikož Niki je říjnové dítko a ta letošní zima byla fakt hrubá a dlouhá
takže jsme měli nejdřív hlubokou trojkombinaci a pak zakoupily tenhle
Jinak TRAXX od HAUCKU je super-viděla jsem ho už i v reálu a moc se líbil…hlavně řešení té spojené atipické rukojeti
![]()
Šla bych do něj,ale vyzkoušet pokud možno i se zapůjčeným dítkem!Jedině tak vychytáš případné „nedokonalosti“
![]()
Ahoj Bemko,
já mám taky golfky hauck a jsou bezva, skvěle drží barva, potah je pratelný, jsou lehoučký a dobře říditelný, tak přeji dobrý nákup
Ahoj, tak já mám taky golfky a sou hrozný. To nejhorší je že se s nimi nedá pořádně jezdit prostě musím dělat minikrůčky za golfkama s vystrčenou pr..... v předklonu nebo prostě jít vedle kočárku
Manža mi tam nakonec přidělal druhou rukojeť takže už je to celkem v poho. No taky mi nepřipadaj moc bytelný spíš jako kdyby se každou chvíli měli rozpadnout a po pár jízdách mi odlítly takový pokličky co sou na šroubkách na kolečkách normálně na silnici (samozřejmě už sem je nenašla), ale opravdu vše bych přehlídla akorát ta jízda s tím kočárem…
ahoj,mám taky kočárek Hauck-trojkolku a nemůžu si na něj stěžovat.Hlubokou korbu jsme používali do 6 měsíců,sedačka se dá po i proti směru jízdy,je lehoučkej,stabilní,velkej nákupní košík,v terénu bezva.
gepy
Ahoj všem. Prosím o Vaše zkušenosti s kočárkemHauck King Air. Děkuji
![]()
Taky bych se ráda dozvěděla víc o tomhle kočárku, asi jsem se zamilovala, ale chtěla bych ho někde vidět naživo… Na tom videu se mi zdá celkem nízký…
Nikdo žádné zkušenosti s HAUCK KING AIR? Taky mi padl do oka…
*** Ahoj, máte někdo tuto kombinaci? Jste spokojené? Děkuji
edit admin - odstraněn odkaz