Patron Zephyr a Triton

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
18.5.06 08:12

Patron Zephyr a Triton

Máte někdo zkušenost s novým kočárkem Zephyr a víte proč zmizel z nabídek Triton?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7708
18.5.06 09:20

Myslím že zmizel proto, že nebyl nic moc :oops: S korbičkou byl možná super,lae pak šly zádíčka strašně málo polohovat a ten přechod z korbičky byl takovej na nic..... :? Navíc jemu podobnej je Syrix,ale ten myslím nejde od narození,protože se polohuje tak málo…
Zephyra jsem zkoušela na veletrhu, vypadal dobře, myslím že mám i nějakou jeho fotečku,ale přišel mi docela těžkej (15kg)…jinak šikovnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
18.5.06 09:34

Zephyr

Já mám objednaný Patron Zephyr již od března, ale vyrábět ho začnou až koncem května. Takže čekám, termín mám až 6.6.2006. Ve skutečnosti jsem ho neviděla, jen v katalogu. Cena je slušná, 7000 Kč. Plná výbava. Myslím že 15 kg je tak akorát, lehčí by nebyl možná tak stabilní. A polské kočárky např TAKO, BEBETTO jsou mnohem těžší. Vybrala jsem šedooranžovou barvu, je taková univerzální. Už jsem na něj hrozně zvědavá. A zaujaly mě rozměry po složení a šířka, myslím že bude skladný. No uvidíme!

Sandra 38 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
18.5.06 09:37

Holky, ta udávaná váha je vždycky celková pro hluboký kočár, případně i s taškou na dítě, ne? Takže když se z něho pak udělá sporťák, taky by měl být lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
18.5.06 09:47

Nene, váha je sporťáku,protože taška u některých není ve výbavě.Ale je fakt že jsou mnehem těžší kočárky a pokud ho nebudete denně tahat do MHD…jinak vypadá dobře.kola od sebe jen 59cm takže projede dá se říct všude…nezkoušela jsme ho ale s přehozenou rukojetí, má zajímavě řešenou kombinaci barev…na veletrhu byla o ně docela rvačka :wink:
Dám sem jednu fotečku,ale díky reflexním pruhům je moc ozářená :(
 http://img.mimibazar.cz/…ka242077.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.5.06 11:17

Já furt řeším, jestli levnější kombinaci a pořádné golfky nebo naopak.Kočárků je tolik a názorů ještě víc a žádný není stejně dokonalý.Ale Patron mě zaujal.Škoda, že nedělá trojkolky s otáčecím kolem nebo 4 kolky s natáčecí nápravou.To bych měla rozhodnuto hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
18.5.06 11:19

Kamarádka se jich na to ptala a řekli jí, že ví od konkurence že s otočným jsou míň stabilní :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
18.5.06 11:31

Kira 1212, zkus se mrknout na x-lander xt nebo x-lander xa. Třeba na stránkách www.mimco.cz
Cena ujde, kolečka jsou otočná a vypadá taky dobře.
Dlouho jsem se rozmýšlela, který kočárek vyberu a nakonec asi vyhraje tento. Je i lehký a když jsem ho zkoušela tak se s ním opravdu dobře jezdí. Tak mrkni a pak napiš názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.5.06 12:22

Jo XLandery jsou také moji favoriti.Vadilo mi, že nemají polohování nožiček, ale nová kolekce je už má.A co korbička, není moc malá a jak kočárek houpe?Ořijde mi, že moc asi né :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
18.5.06 12:31

Akorát pozor na stránkách mimco.cz je NAŠE CENA uvedená bez DPH 19% :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
18.5.06 13:47

Je sice uvedená bez dph, ale pořád jsou levnější než jinde.
Korbička je prý tak na dítko do 6 měsíců a pak už musíš používat sporťáček. Já čekám mimi v říjná, takže mě korbička do jara vydrží a pak přejdu na sporťák. Taky jsem se ptala na houpání, ale bylo mi řečeno, že je tento kočárek dělaný jako sporťák, proto moc nehoupe. Ale myslím, že to zas tak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
18.5.06 13:50

No to bych právě netvrdila že jsou levnější než jinde.Než někde možná jo,ale dají se sehnat ještě levněji, na netu je spousta kočárkových obchodů… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
18.5.06 14:01

No tak co jsem prošla internetové obchody, kde prodávají tento kočárek tak opravdu nejlevnější byl na www.mimco.cz . Myslím s korbičkou, pláštěnkama, adaptérama - cena dohromady dělala okolo 9600. Všude, když jsem to sečetla tak to bylo přes deset tisíc. Jestli najdeš někde levnější tak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí