Jaky je nejlepsi kocarek?

261
23.5.06 10:38

Jaky je nejlepsi kocarek?

Chci se zeptat, jaky myslite, ze je nejlepsi kocarek pro novorozene na podzim a zimu? Mne se libi treba CAM Neonato, jenze stoji skoro 20tis :(
Libi se mi ty se 3 koleckama..ale nevim jaky? Pripadne bych i nejaky v zari koupila starsi.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3126
23.5.06 10:43

Ahojky,

já budu kupovat Quinny Speedi SX. Mimčo se nám má narodit na konci listopadu. Korbičky mají sice extra malé, ale přes zimu to v ní zvládneme. Chci, aby na to šla nacvaknout autosedačka maxi - cosi.
A k našim koupím klasickej prostornej hlubokáč, abych si tam trojkolku neničila. :wink:
A nejlepší kočárek vážně neexistuje ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
23.5.06 10:49

Ahoj holky :)
Hruzičko, ideální opravdu neexistuje, dokonce i u speediho který se mi tak moc líbí jsme teď narazila na pěkný mouchy…
Korbičky jsou myslím v pohodě,obvzlášť pro děti narozený v období od listopadu do jara…ale na to má každý jiný názor.

Hrůzičko, záleží kde chceš s kočárkem nejvíc jezdit, jestli budeš hodně cestovat MHD nebo skládat kočár do auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.5.06 10:50

A nevis, kde se treba ten kocarek da videt/sehnat, myslim ten Quinni Speedy SX…da se treba nekde objednat na internetu? Ja jsem ho nikde ani moc nevidela. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.5.06 10:54

Hrůzičko - kočárky Quinny a jiné mají na www.babystyle.cz , dále můžeš zkusit www.kocarky.com

a jestli někdo zná ideální kočárek, tak ať napíše

pa

Ivule+Tobi 10t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.5.06 10:55

a ještě můžeš zkusit stránky ofic. dovozce Quinny do ČR www.libfin.cz

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
23.5.06 10:57

Speedi mají nejlepvnější tady http://www.mimibazar.cz/…tografie.php je to cena bez korbičky,ale tu bych klidně koupila použitou, děti jsou v ní chvilku a tak je ětšinou jako nová… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
23.5.06 10:57

ASHLEY : jaké mouchy ?? proboha !! Já už byla rozhodnutá ! Vždyt to byl i Tvůj favorit , ne ? :lol: :lol: tak povídej, at vím do čeho jdu !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
23.5.06 11:00

Pro mě je nejlepší ten co máme my:). A sice Jané Slalom Pro. Jezdí se s ním báječně, je lehký a taky se mi mooooooc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
23.5.06 11:02

Hrůzičko, zkus si promyslet, co od kočárku čekáš: jestli ho v domě budeš nosit po schodech nebo výtahem, šířky dveří od bytu, domu, výtahu, nejbližších obchodů, příp. komory, kde ho budeš mít uložený, jestli a jak často ho budeš muset nakládat do auta a MHD a jestli většinou sama (váha, možnost podvozek + nacvakávací autosedačka), jestli budeš jezdit hlavně po městě nebo i v terénu (nafukovací gumy? - no, na zimu jsou lepší každopádně), jak velký nákupní košík budeš potřebovat, jestli chceš kombinaci nebo budeš stejně na jaře chtít koupit polohovací golfky, … Kvůli větru bych se přimlouvala za přehazovací rukojeť a některé děti nemají dobrý pocit z tmavé vnitřní budky.
Pak se rozmysli, kolik na to máš, projeď si internetové obnchody, co nabízejí, pak se na to někde koukni v reálu a kup přes net (většinou o cosi levnější :wink: ).

Každý má jiný životní styl a do výběru kočárku se to promítá víc, než bych čekala. Já zdědila drahé Chicco Tech 3 Air po mojí sestře a stejně jsem nakonec kupovala jiný kočárek, protože bylo pro mě na delší pochůzky neovladatelné, težké na nošení do schodů a do MHD a boudička nedoléhala, takže tam malému fučelo. Oni z něj byli nadšení, protože je skladný do auta, přidělá se na něj autosedačka a na vycházky kromě hypermarketů chodili cca1× týdně, v MHD sestra nejela snad 5 let. Tož tak.

Jo, koupila jsem ABC design Pramy Air.
Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
23.5.06 11:04

IRUCHO : ten jsem měla vybraný. Jenže ta úplně nová kolekce, co je ted a nahradila kočárky, co máš určitě ještě ty se mi nelíbí. :cry: :cry: :cry: Chtěla jsem právě ten, co máš ty. Jenže ty už nejsou. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
23.5.06 11:05

Jojo, můj favorit to byl, než jsem ho důkladně prohlídla v sobotu. Nelekej se, není to nic strašnýho.Jen to polohování se mi moc nelíbí. V kolekci 2006 je sice vylepšený až do sedu,a ten páesk je super,prootže takhle má vlastně jakoukoli polohu,ale přijde mi že když se dítko opře,tak se to trochu vrací do lehu a ta zádová opěrka se nad tím páskem jakoby ohýbá.
Tady je obrázek toho pásku…
 http://rodina.cz/…010060_1.jpg

Víc se mi líbil Buzz :oops: ten má zase blbější polohování,ale prý i ortopedové řekli jedné ammince že je to lepší než ležení na rovině…tak nevím,ale nechci vám speddi rozmlouvat, až na to polohování se obládá dobře… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
23.5.06 11:08

ASHLEY : o tom vím a nijak mi to nevadí. :lol: takže to je v pohodě. Jsem se bála, že je to něco vážnějšího. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
23.5.06 11:10

Ale ty nový taky nejsou škaredý :wink:
http://rodina.cz/…m/jan2_2.jpg /> a myslím že i starej by se sehnal,když ho měli na veletrhu…
 http://rodina.cz/…m/jan3_2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
23.5.06 11:10

Kačko a zkusila jsi www.kocarky.com? Ani tam je už nemají???
To je pech… Je fakt, že my ten náš sehnali na poslední chvíli. Už byly i ty nový, přijdou mi příšerný, tak jsme honem rychle sehnali ten náš. V barvě Retro nebo jak se to jmenuje. Ve skutečnosti je ještě hezčí než na obrázcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí