Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky, jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem? velmi se mi líbí… případně jen názory, které vás třeba při rozhodování vedly k tomu jej zavrhnout nebo naopak… a jaký podvozek je praktičtější? nabízí ten klasický a nebo ten jakoby sportovní.
díky moc za jakoukoliv radu ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Inglesina Magnum?
Přidejte zkušenost s Inglesina MagnumAhoj lenino
Ohledně Inglesiny Magnum už tu existuje diskuse na https://www.emimino.cz/modules.php?….
Už je to delší dobu, co jsem ji četla, ale pomohla mi k tomu, že jsem právě včera jednu Inglesinu Magnum s podvozkem Ergo Bike (to je ten s nafukovacími koly) koupila
. (Byla o čtvrtinu zlevněná jen proto, že má potah z kolekce 2005.) Tím pádem zkušenosti nemám žádné, kromě toho, jak jsem ji včera vezla domů - byla jsem sama překvapená, kolik děr člověk na chodníku musí zdolávat
, ale tenhle kočárek je zdá se skutečně skvěle odpružený. Přeju hodně štěstí při výběru
(já už jsem z těch kočárků měla hlavu jak meloun
, tak jsem šťastná, že jsem se konečně finálně rozhodla
). Lenka
Ahoj, jak se tu objeví diskuze o inglesině, tak ji chválím:-) Mám magnum a podvozek ergo bike. Jediná nevýhoda, kterou jsem objevila, je že má málo kapes a všecko vozím v košíku (ten je ale zase dost prostorný) nebo v tašce. Pak tedy ještě jedna, na kterou nadává můj otec (a dost mě tím otravuje, protože si myslím, že to není taková hrůza): nemá klasické madlo u podvozku, za nějž by se kočárek chytal např. při nastupování do mhd. Takže zvaž, jestli by tě to neštvalo, a pořádně si zvedání vyzkoušej v krámě. Tak hodně zdaru při výběru povozu pro orbátko, Gyta a Barborka
Gyto
To jsem ani nevěděla, že nějaké madlo existuje. Já jsem pro změnu byla úplně nadšená z brzdy, která funguje jako u těch kočárků, v nichž jsme ještě jezdili my. Už jsem totiž chtěla koupit Roan Marita, ale tam měla brzda podobu otřesného umělohmotného tlačítka, které se při odbržďování muselo ovládat rukou
(jestli jsem to dobře pochopila
).
Chtěla bych se tě ale zeptat, co jsi k tomu kočárku všechno dokupovala. Mám na mysli hygienickou vložku (zda je opravdu nutná), fusak anebo tašku apod. ![]()
tak my mame taky Inglesinu s nafuk.koly,je suprova, jen je ji potreba obcas namazat, vrze. Ale bezvadne houpe, malej neciti diry v chodnicich, to jsme ted vyzkouseli jinej sportak s klas. kolama,no to teda byla zmena, chudak malej natresenej jak rizek…
to madlo na uchyt v MHD me taky stve ze tam neni a musi se vzit za korbicku nebo spodek - cek ma pak spinave ruce od kol…
jinak slozeni rychle, vejde se do Fabie combi, da se dat korbicka po smeru,pri slunicku z jedne strany…
jo mela jsem v nem tasku na mimi- skvely na noseni k nam do 8.patra.
jsme spokojeni ! D a Vitek
Holky, tak já jsem si Inglesinu s ergo bike podvozkem taky dneska koupila. Sice už je po jednom dítěti, ale zase v plné výbavě mě stál 7000. i s fusakem. Vypadá úplně jak nový. Uvažovala jsem tak, že raději koupím ojetý hluboký a pak koupím nový sporťák. Jen se zeptám, jak perete boudičku. Mám strach, že když ji budu prát kartáčkem a dám prášek na praní, aby mi tam pak nezůstaly fleky. Máte s tím zkušenost?
Ahoj,
v Inglesine magnum jsme jezdili do cca 9 mesicu vetsinou, pak na stridacku se sportakem. V Inglesine se proste lip spalo
Dokonce se mi v ni vyspal jeste v roce a pul loni v lete a to neni zrovna prtavec. U nas rozhodla prave ta velka korba (nase z kolekce 2003 ma 84 cm) a taky to perfektni odpruzeni, do terenu je jak delana, jezdila i v hlubsich zavejich
Slabsi je ale sportovni verze, ta je zas moc houpava, pro zivejsi dite nic moc. Ale s tim jsme pocitali.
Jinak k tem doplnkum, tasku jsem pouzivala hodne, i kdyz dneska uz se daji koupit mnohem vymakanejsi. Meli jsme i vlozku, ale tu jsem mela jenom parkrat v lete. Koupili jsme i tu matraci a ta tam byla prakticky celou dobu, co lezel.
Fusak mam od Aestheticku, moc doporucuju, jezdili jsme v nem tri zimy.
MHD jsem s tim moc nejezdila, na to jsem si brzo poridila lehci vozitko, ale jinak se dobre nosi ze stran, dva to chyti za tu konstrukci hned pod korbou a za madlo, lip se to tak nosi po schodech.
Nechavam si ji i na dalsi mimino, ty korbicky, co se vyrabi ted, mi prijdou proste mrnavy ![]()
Jo a jeste musim napsat, ze my ji mazali jenom jednou a jinak nevrzala. Prodavacka nam rikala, at to namaznem hned po koupeni, ale nejak jsme to stihli az za par mesicu ![]()
Tak snad budes taky spokojena ![]()
Mumis, ja ji jeste neprala
Mam tu cerveno-modro-bezovou a porad vypada jako nova, i pres casty uzivani se na ni spina nechytala. No ale taky mne zajima, jak se da vyprat, spis bych to ale brala nejakym hadrem, treba svedskou uterkou a v mydlovy vode, nez kartackem a praskem.
To asi bude rozumnější. Já ji mám totiž starší z bazárku a ony ty věci tak divně voní, takže ji chci celou přeprat. Ostatní už je v pračce je jsem si nevěděla rady s tou boudičkou. Tak dík za tip.
Tak pak poreferuj, jak ti to slo, doufam, ze to nebude flekaty! Jakou mas barvu?
Verusko
Já vím
, popisovala jsem brzdu u Roanu. Noha je přesně ta část těla, kterou chci k ovládání brzdy používat
- proto na moje miminko čeká ta Inglesinka.
Len-til-kah teď se navzájem asi nechápem
Já teda šlapu i na brzdu od Roanu Marity.
Ale už tuhle diskuzi moc zasekávam jiným tématem, pardon, už končím
![]()
Věrka
Já mám takovou šedo - zelenou s olemovaným světle modrým proužkem. Dala jsem fotky do diskuze říjen 2006 tak se mrkni.
Takže vyprala jsem první várku a vše je v pořádku. Zítra půjdu na tu boudičku, tak pak písnu jak to dopadlo. Doufám, že to dopadne dobře. Jinak mě asi šlehne.
Tak jsem koukla. Ja mam boudu bezovou, takze neco podobnyho. Jsem zvedava, jak se ti to bude prat, pak sem hod postup ![]()