inglesina magnum

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
27.5.06 23:35

Verusko
Já se ti moc omlouvám - nechápu, jak jsem ten tvůj příspěvek četla :oops: . Snad se mi moje IQ vrátí po porodu na původní hodnotu :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.5.06 19:09

Ahoj, tak my máme Magnum + Ergo bike a jseme moc spokojený. Korbička je dost velká, ještě teď se tam vpohodě natáhne, dobře se skládá, krásně péruje a houpá. Dokupovala jsem jenom tu hygienickou vložku, kterou jsme tam měli než jsme začali jezdit se zimním fusakem. Zatím jsem prala jenom nánožník, ale dala jsem ho normálně do pračky a bylo to vpohodě.
Takže Inglesinu můžu jenom doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
29.5.06 13:02

Ahoj, my máme s nafukovacími koly a super. Jen teda docela vrže takové to pérování, takže se musí hodně mazat. A docela jsem měla v zimě problém tam dát fusak, no kdyby byl malý tlustější, tak se tam ani nechce v té korbičce. Jinak pokud není výtah a tahání do schodů, to je fakt síla, náš malý byl hubenější, tak se to dalo, ale mít tak o 2kg navíc, tak nevím, nevím… a převážení v autě? - no zabere se celý kufr, pokud není auto Combi..

Ale jinak bych ho doporučila, koukala jsem u jiných kočárku a korbička je ještě menší. Nafukovací kola jsou super, hlavně do terénu a boudička na na zimu pěkně zakrytá. Tenhle kočárek bych koupila znovu. Jinak teď už máme sportovní trojkolku Jané Slalom, také super vozidlo.. , nechtěla jsem totiž golfky, jinak bych asi volila zase Inglesinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.6.06 14:09

ahoj, my mame taky magnum plus ergo bike. taky jsme z nej nadseni, ale krome toho, ze se blbe nosi - nema madlo a lidi, co mi s nim pomahaji v mhd pak maji ruce asi jako popelari po celodenni smene. Co me na nem ale nejvic stve, je prave ta brzdicka. ted v sandalech je to fakt neprijemny. jde hrozne ztuha a vzdycky si odru nart. ale to je asi jedina vytka. jinak super!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.6.06 14:25

ahoj, my mame taky magnum plus ergo bike. taky jsme z nej nadseni, ale krome toho, ze se blbe nosi - nema madlo a lidi, co mi s nim pomahaji v mhd pak maji ruce asi jako popelari po celodenni smene. Co me na nem ale nejvic stve, je prave ta brzdicka. ted v sandalech je to fakt neprijemny. jde hrozne ztuha a vzdycky si odru nart. ale to je asi jedina vytka. jinak super!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
30.6.06 17:53

Stabilita sportaku??

Ctu tady jenom samou chvalu na Inglesinu. :)
My cekame miminko na zimu,premyslim o Inglesine Magnum s podvozkem
s nafuk.kolama.Libi se mi,ze se tak pekne houpe a neni tak tvrdy jako nektere sportovni 3-kombinace (např-PAtron,Hoco Diamond…)

Jen by me zajimalo,zda az bude dite vetsi a bude v te korbicce-sportaku sedet a delat „psi kusy“, jestli to, ze se to tak houpe neni na zavadu???
Jako jestli je ten sportak dost stabilni????
Zkousela jsem to v obchode a houpe se i do stran.
POradite???Dekuji
 Lena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
3.7.06 07:32

Lenula, já mám taky z té stability strach. proto jsem vymyslela následovně. Jelikož jsem nechtěla miminko ošidit od houpání a pohodlného ježdění, když leží koupila jsem inglesinu už starší s tím, že potom si koupím nový sporťáček. I v obchodě mi říkali, že sporťák potom není vhodný moc pro větší děcka, že je nastabilní, jak píšeš. Tak zvažuj. A hodně štěstí při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí