Jane powertwin/tandem

95
30.6.05 12:13

Jane powertwin/tandem

Moc prosím, máte někso zkušenosti s tímto kočárem?Chci ho jako sourozenecký pro starší dítko a novorozeně.Nevíte někdo o obchodě,kam se na něj zajít podívat v reálu.Nikde jsem na něj nenarazila…Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Powertwin Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Powertwin Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
375
30.6.05 12:47

Ahoj Piskle,

tak ja jsem ho osobne videla v handy praha na P4, byl to muj favorit (vaha, velikost) a trochu me zklamal :-( sedatka pro deti jsou malinky, to zadni urcene pro mimi neni sklopny do roviny, to predni pro starsi dite zase taky nejde moc do rovna (matej mi i dneska rad v kocaru usne). urcite se s nim dobre jezdi, ale mimco musis mit bud v tasce (ale v nejaky maly, ta co mam ja by se tam urcite nevesla. nebo pak mimco vozit v autosedacce, ale my mame maxi cosi a kupovat kvuli tomu jeste jane.......

ja si nakonec vybrala tender od peg perega. vahove jsou stejne, jezdi se s nim bozsky a kubu v nem vozim bez tasky a oba kluci maji spoustu mista :-)) akorat je asi o neco delsi.

paa
martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
30.6.05 13:21

Ahooj piskle…tento kočár je na pohled krásný,ale zkušenost s ním nemám.Ted ji bude mít Lesina které se narodilo druhé a kupovala ho takže snad na tuto diskuzi narazí a napíše ti o něm víc.Ted v něm začne vozit…krásný den a pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
30.6.05 13:40

Ahoj holky!

Taky mě docela zajímají ty tandemové kočárky, protože v prosinci by se mi mělo narodit druhé mimi (po roce a půl).

Máte někdo zkušenost s podobným věkovým rozdílem? Myslíte, že je třeba ho pořizovat? Malý má zatím 13 měsíců a sám ještě nechodí.
Koukala jsem na několik stránech na netu, ale výběr nic-moc.
Budu ráda za každý tip a zkušenost.

Předem děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
30.6.05 16:00

Ahoj Piskle,

skoc na www.rodina.cz na dvojcatovou diskuzi, tam tenhle kocar par holek ma a rady Ti napisou pozitiva i negativa. Teda doufam, ze je to ten samej typ jako pro dvojcata.

Jinak sourozeneckej kocar dela treba Bebe confort, tam se da zacvaknout normalni boudicka pro mimi a sportovni sedacka pro vetsiho prcka, pripadne dve maly autosedacky (ale to uz nebude pro vas aktualni) nebo mala autosedacka a sportovni sedacka. Casem tam muzou byt dve sportovni sedacky a po vycvaknuti takove konstrukce (velmi lehce to jde) se z toho stane kocarek jen pro jedno ditko a opet s pouzitim boudicky, autosedacky, sportovni sedacky… a pro vetsiho prcka-chodce to ma stupatko, kdyby ho bolely nozicky :wink:

Monca a moncicaci (skoro 13m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
30.6.05 20:46

Jo, bebeconfort dobry, akorat jsem to poscitala a vyslo by to vsechno hooodne pres 20 tisic :-(

Ja mam deti od sebe 20 mesicu a bez tandemu bysme se neobesli. No, je pravda, ze Matej zacal chodit az v 16 mesicich.

Tandemy jsem vyzkousela snad vsechny co jsou na ceskym trhu, byla to docela fuska sehnat, kde kterej maji zrovna na prodejne. Takze mam odzkouseno ABC, CAM, Babywelt, Jane… Krom toho Jane (ten se bajecne ovlada) se se vsema jezdilo dost ztezka, ale porad jsem si rikala ze to jde. Az jsem vyzkousela jet prave s tim od Peg Perega a uz jsem nechtela jinak. Jinak CAM, ABC ty ostatni znacky klasickych tandemu mely strasne male plochy pro deti (nepolohovaci nozicky a zadni sedatko malo do lehu). Je tedy fakt, ze ten PP stoji o cca 4 ticice vic nez ty sotatni (ale je o malo levnejsi nez Jane).

Nechci tady to PP nijak tlacit, ale je falt super (ja a ma polohovaci rukojet, treba ABC maji tu rukojet i na me vysoko - mam 176 cm).

Tak ahoj
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
30.6.05 23:58

Ahojky Zizalko,

já si myslím, že kočár pro oba potřebovat budeš. Já mám kluky od sebe docela dlouho (26 měsíců), ale přesto se bez něj neobejdu. Bydlím na menším městě bez MHD a všude je pro nás daleko.
Ale pokud chceš aby Ti starší dítko v kočárku i spalo, možná by bylo lepší koupit klasickej dvojčatovej kočár (sedačky vedle sebe samostatně polohovací). Budou mít oba svoje pohodlí.
Moje kamarádka Jane powertwin má a je s ním moc spokojená. Má kluky o 18 měs od sebe. Je ale pravda, že mladší jezdí v tašce (deltim - v pohodě se vejde). Jinak se suprově ovládá a dobře vypadá. Takže asi záleží na tom, co si vybereš.

Šťastnou ruku při výběru přeje Katka

• Citovat
  • Upravit
2480
1.7.05 10:11

Díky za zkušenosti.

Nevíte o nějakých prodejnách v Praze (kdekoli), kde mají výběr tandemových kočárků? Hlavně si je chci obhlídnout, protože na internetu jsem toho moc nenašla. Výběr minimální a podrobnosti o kočárku taky.

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4