Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo opravdu píší, že Slalom není na bruslení. na bruslení dělá třeba X-lander / ten má přední kolo úplně napevno a zadní velká a zešikmená /, ale kvůli tomu nebudu kupovat nový kočár. Pokud nejedeš nějak rychle a zajistíš přední kolečko, tak by se to mělo dát jed. Mě sem tam udělá asi jak je nějaký kamínek na cestě, že to zavybruje. V ten moment je záchrana to dát trochu na zadní kolečka na pár sekund, když by se ti to moc rozvybrovalo. Ta brzda na rukojeti je spíš na přibržďování třeba z kopečka. ![]()
Jané Slalom není vhodný k bruslení - je to přímo i v návodu. Právě z důvodu bezpečnosti. Při vyšší rychlosti se kolečko rozvibruje, protože plně nedoléhá k podkladu. Takže za sebe říkám, raději vůbec nebo pomalu…
Taky jsem se dočetla, že slalom není určen na běh ani na brusle, ale vidím, že to některé v pohodě zvládáte. Tak to asi v létě taky zkusím. Jinak ta vibrace předního kola - kuk sem: www.janecz.cz/…redniho-kola
Ahoj, tak já jsem si asi bláhově myslela, že právě tyhle trojkolky jsou na brusle… Že je tam to přední zatáčecí kolo a ta ruční brzda
Na bruslích sice nejezdím, ale docela mě to lákalo se to naučit.