Jané Rider x Concord Neo

1948
25.5.15 20:24

jané rider x concord neo

Chtěla bych se zeptat zkušených kočárkomaniaček, jak byste jste se rozhodly… Vystřídala jsem Jané Nomád, pak jeden italskej kočárek a skončila u Jané Slalom. Malý je 10 měsíců, ale je to prcek, je drobounká a ikdyž dlouhá, tak má necelých 7 a půl kila a v Slalomu je úplně ztracená… když se opře a má to v sedu, tak prd vidí a vzteká se a když chce něco vidět, tak se musí držet madla a za sebou má místo…no je tam jak zapadlý vlastenec a kolikrát když pak jedem do kopečka, tak tím, že sedák je malinko jakoby z kopečka, tak jak se drží toho madla a za sebou ten prostor, tak padá dozadu a navíc když nespí, tak jí nemůžu bavit a brzy se začne rozčilovat, tak jsem se rozhodla, že ačkoli je jinak Slalomek strašně super, tak asi pujdu do nejakeho sportaku, co má ten kolibkový systém, aby měla větší rozhled a nepadala furt ke stranám. Nejvíc by se mi líbil Cameleon od bgb, to je jasný, ale ten je moc drahý i ojetý :D tak jsem myslela, že Jané rider… nemáte s ním zkušenost? Případně jakou? Jak dlouho vám tam prcek vydržel, pokud jste měli drobečka jako ja? A jsou ty kola opravdu tak strasny jak vsude pisou…jakoze horsi, jak u treba Nuny? Případně nějaký jiný typ na podobný kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Rider?

Přidejte zkušenost s Jané Rider

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4

• (4.1) + 59 recenzí

XA