Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj! Chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s vyšisováním - hlavně těch tmavých barev - u Jané. Zvažujeme Slalom Pro černou nebo tu úplně tmavě modrou. Hlavně kvůli praktičnosti - špinění sporťáku. Ale ten tmavě modrý jsem nikde „naživo“ neviděla, jen na netu. Ptala jsem se v Dětském ráji v Praze, ale prý ho taky nikdy neviděli „naživo“, jen slyšeli, že ten materiál je takový „víc šusťákový“. Prosím, jaké máte zkušenosti?
A neviděli jste někdo, jak vypadá kolekce 2007? Na firemních stránkách ji ještě nemají, ale např. z Dětského ráje mi odepisovali, že ji viděli - že má být změna jen v barvách.
Zuzana
Ahoj,
my máme Slalom z kolekce 2005 v kombinaci barev Salmon. Trochu nám vybledla jen lososová barva (spíš bavlna), černá a šedá (umělina) jsou naprosto bez chybičky. Hodně opravdu záleží na tom materiálu. pokud je to „šusťák“, tak myslím, že nevyšisuje.
Petta
Ahojky,
co já vím tak šisovala kolekce 2005, a hlavně ta oranžová či lososová…
Já mám 2006, celý červený, materiály jsou na nich stejné, podle mě je dobře udržovatelný a příjemný… Není to bavlna, není to šusťák…
Kolekce 2007 - mluvila jsem s jedním prodejcem co ji viděl z katalogu, konstrukčně by měly být stejné, jen změna barev… Mají být vícebarevné a hodně pestré barvičky…
Ahoj,
My máme Jané Slalom PRO 2006 červený ( máme holčičku)
a materiál není ani šusťák ani látka , no něco mezi. Už se nám umazal, ale šlo to krásně umýt
. Ten tmavě modrý jsem viděla a je to taková tmavě švestková modrá. Kdybych měla chlapečka , tak do něj jdu. Sousedka má kolekci 2005 teprve 4 měsíce a už má vybledlou tu lososovou a teˇkočárek vypadá jak rok starý
. Kolekci 2007 jsem ještě neviděla. Zkus hlídat domovské stránky www.jane.es
Bibinka
Ahoj, já mám slaloma pro 2006 černý. Mám ho zatím cca 2 měsíce, ale zdá se,že látka nebude blednout. Je to opravdu taková jakoby šusťákovina, ale není nepříjemná. Je to praktické, dá se dobře omýt. Na nové modely jsem taky moc zvědavá
, ale my už na ně budeme moc staří ![]()
Papa, P.
Ahojky,
měla jsem stejný problém - kolekce jednobarevná 2006 mi moc nesedla, líbila se mi kombinace béžovo-modrá z roku 2005, jen už nikde komplet neměli. Uvažovala jsem tedy o nové, jenže ta bude na trhu teprve na jaře 2007, naše mimčo se narodilo v říjnu, tak to jsme na ni čekat nemohli. V reálu jsem viděla jen oranžovou barvu-píšu oranžovou, protože na netu vypadá jako lososová, ale ta barva je vážně jako pomeranč, modrá (azulon) mi zase naopak připomněla takové ty teplákovky na zip, které jsme nosili ještě před totáčem do tělocviku (hrozný odstín), do tmavších barev jsme nešli z praktického hlediska, pravda nebude na nich nic vidět, ale zase v létě se ti tam mimčo pěkně bude „škvařit“ - vzpomeň si na černé tričko, když je venku třicet stupňů… A to malé v tom bude sedět…
Takže přesto, že se nám narodil chlapeček, tak jsme koupili červenou (rojo) a jsme 100% spokojeni - barva je dokonce ještě hezčí než na netu. Zkombinovali jsme to s béžovou (fusak) a vypadá to moc dobře. V tomto smyslu musím pochválit kamenný obchod Dara ve Valmezu - jako jediní byli schopni mi na něj sehnat i originál nánožník.(a to jsem se obracela i na více obchodů) Ten totiž ke sporťáku není v ceně, a rozhodně ho budeš potřebovat. Doporučuji ti ho zajistit si ho hned, protože španělé jsou španělé a co dodali teď na trh je poslední zboží, tzn. příští rok ho už neseženeš. Možná ti někdo bude tvrdit, že je to zbytečné a že lze koupit univerzální nánožník, ale s jané se to nedá srovnat (je perfektně vyteplený). Jinak fotky kolkce 2007 ti mohu přeposlat, přepošli mi jen svou adresu - na můj vkus je to dost kanárková kolekce (hodně reflexní barvy), jediný obchod, který byl ochoten mi ji sehnat byl www.babytime.cz - dokonce mi zaslali i fotky té nové kolekce. Mne bohužel ani jeden model opět neoslovil (kombinace tmavěmodré a reflexní zelené, červená ze zelenou, oranžová ze zelenou atd…) a navíc, jak jsem psala, potřebovali jsme kočár dřív než na jaře 2007. Na kdy to potřebuješ ty? Možná, když koukneš na net, najdeš odkazy na veletrhy Vše pro dítě - bývá to taky na jaře a tam určitě budou všechny nové modely vystavené, naposledy šly vidět v Letňanech na podzim na veletrhu hraček. Přece jenom realita je trochu jiná než fotka.
Doufám, že tě můj dlouhý mail neodradil od čtení… upřímně, pokud koupíš Jané v jakémkoliv barevném provedení nebudeš zklamaná, my už 6 týdnu jezdíme a jsme maximálně spokojeni a navíc máme malý výtah, takže skládáme a skládáme, ale užíváme si to!
pet
Našla jsem barvy té nové kolekce. Moc se mi teda nelíbí, takové strakaté. Snad to půjde otevřít http://www.gugu.es/…RO-2007.html?… . Vložila bych obrýzky, ale neumím to.
Navíc nechápu výrobce, proč většinou černá korba? Já sama jsem si touto zkušeností prošla. Koupila jsem si černobílý kočár. Z estetického hlediska byl krásný. Ale v létě jsem naměřila v boudě 45 stupňů. Stále jsem teda jezdila s plínkou přes boudu. Nyní pečlivě sleduji barvy na kočárcích a vím, že druhý kočár již nikdy nebude tmavý.
Holky,
moc vám děkuju za odpovědi. Na jane.es ještě kolekce 2007 není, ale na tom linku na španělský obchod ano - děkuju. I Pet za ty fotky, co mi poslala - tam jsou hezky vidět i ty sporťáky. Chtěla jsem nejdřív spíš tmavý kočár - kvůli zašpinění sporťáku. To s tím horkem mě samozřejmě napadlo, ale když jsem viděla, kolik maminek jezdí s tím černým Jané, tak jsem si říkala, že to asi nebude s tím horkem tak tragický. Ale jak píšete, tak asi je, takže úplně tmavé korby vzdávám - naše mimčo se narodí v březnu, takže v té hluboké korbě právě v létě ty největší parna stráví, nerada bych pak měla z miminka pečenýho buřtíka:))
Ještě jednou děkuju:) Zuzana
Ahoj holky,dívala jsem se na ty španělský stránky. Kolekce 2007 je tam v prodeji asi už od listopadu nebo prosince. Dost dobře nechápu, proč u nás bývá tak pozdě. Docela se mi ta kolekce líbí, ale do dubna na ni čekat nemůžu.p
Našla jsem ještě tyhle stránky: http://www.newbabyland.com/home.asp?…
Musím říct, že přes počáteční nechuť k těmto barvám, se mi začínají moc líbit.
Jo, a na boku stránky je potřeba zadat Carozzine- trio a pak jen Jané.
ahojte holky,tak na kolekci 2007 jsem byla moc zvedava, jane jsem chtela, ale letosni barvy me moc nenadchly.nakonec jsme koupili ten sedocerny, miminko se nam melo narodit predevcirem, trosku se s tim coura, takze jsme nemohli cekat a porad vaham,jestli se mi ten kocar vubec libi nebo ne.ale jina barva neprichazela uz vubec v uvahu. kdyz jsem videla napred jen ty hluboke z kolekce 2007, tak jsem se zhrozila, ale ten druhy odkaz,kde jsou i sportaky a sedacky je lepsi, ty vypadaji moc pekne.rozhodne lip nez ty letosni,takze zavidim tem,ktere teprve kocar kupovat budou.
Ahoj, nechci vám brát iluze, že na tmavém kočárku je vidět méně špíny
. My máme barvu Salmon z kolekce 2005 a ta tmavě šedá, která je ve sporťáku (je i na boudičce), je neustále špinavá od rohlíku a různých kukuřičných křupek. Otírám, otírám a otírám...............
. Štěpán moc rád papá v kočárku a taky v něm dělá psí kusy (je hodně živej), takže rohlík je pak rozpatlanej uplně všude ![]()
Ahoj, nechci vám brát iluze, že na tmavém kočárku je vidět méně špíny
. My máme barvu Salmon z kolekce 2005 a ta tmavě šedá, která je ve sporťáku (je i na boudičce), je neustále špinavá od rohlíku a různých kukuřičných křupek. Otírám, otírám a otírám...............
. Štěpán moc rád papá v kočárku a taky v něm dělá psí kusy (je hodně živej), takže rohlík je pak rozpatlanej uplně všude ![]()