Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte prosím někdo tyto golfky? Chci je koupit na inzerát, jsou používané, ale ještě v záruce, za 1300,–. Barva černá se zeleným. Paní píše, že jsou lehké, dobře složitelné. Hledala jsem na netu a našla je jen na rumburak.cz, kde jsou nové za 3500,–. Už jsem se pro ně asi rozhodla, ale zajímal by mě jen názor někoho, kdo s nima jezdí. Budeme je používat max. rok, teď je nám 13 měsíců a chci je až na jaro. Díky moc za odpovědi
Andrea
Máte zkušenost s Graco Mirage?
Přidejte zkušenost s Graco MirageAhojky, mám golfky Graco Mirage. Fakt jsou suprově lehký a s 10 kilovým dítětem. Líbí se mi, že jsem nejsem odkázaná na pomoc druhých při cestování ![]()
Líbí se mi spojená rukojeť. Lehko ovladatelné. Kupovala jsem je z bazaru za 1500. Jen bacha na barvu. Černá ? Malá v nich jezdila venku v parném létě a byl to děs ![]()
Posunuji, najde se ještě nějaká majitelka tohoto kočárku?
Moc díky, Andrea
Dobrý večer,
golfky graco mám, kombinace černá se zelenou paspulkou. Jsou úžasně lehké, skladné, dostanu se s nimi i bez cizí pomoci opravdu všude, kam potřebuji. Reakce na paní, která říkala, že v parném létě je to hrůza chápu, ale podotýkám že v loňském létě to byla hrůza v jakémkoli kočáru.
Nabízím nejetý na e-mimi, bazos a annonce.
Zuzana
hruskovazuzana@tiscali.cz
Uvažuji o koupi tohot kočárku. Jaká je prosím hloubka sedátka?